Returning of the written off #56 Invited only - Page 10

Created

Last reply

Replies

1k

Views

40.6k

Users

5

3k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Da , o Novoj Gofini je rec. Tacno tako je bilo Smeki. Virat je nju ubedio da krenu a onda je ispala ona za sve kriva. A sestra joj je velikodusno oprostila kad je videla da joj je i tetka oprostila. Tuzno.
Ako se ne varam rekla si mi da ce uspeti i voz da propusti i da ce se vratiti kuci sa Viratom. Vec vidim kako su joj se svi obradovali. 😕 Tetka najvise.

Da propustice voz ,a ta njihova avantura je super dok putuju,pa im se pokvare kola,pa mu ona pobegne autobusom bez tasne i tel hahah videces.
A da tetki ce biti bas drago sto je vidi😡
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Zavrsi se najzad drama oko tetkinog durenja na Virena. Ispade Manu za sve kriva kao da Virat nije ni bio sa njom. O majko moja mila. 😡
O cemu pricas o ,novoj godini u stvari Virat je nju nagovorio da idu negde 😆 a ona je jedva docekala,a tetka ne propusta priliku da okrivi Manvi😡
Da , o Novoj Gofini je rec. Tacno tako je bilo Smeki. Virat je nju ubedio da krenu a onda je ispala ona za sve kriva. A sestra joj je velikodusno oprostila kad je videla da joj je i tetka oprostila. Tuzno.
Ako se ne varam rekla si mi da ce uspeti i voz da propusti i da ce se vratiti kuci sa Viratom. Vec vidim kako su joj se svi obradovali. 😕 Tetka najvise.
Da propustice voz ,a ta njihova avantura je super dok putuju,pa im se pokvare kola,pa mu ona pobegne autobusom bez tasne i tel hahah videces.
A da tetki ce biti bas drago sto je vidi😡

Evo bas sad gledam pocetak njihove voznje. Vec mu zvoca kako sporo vozi 😆
smeker thumbnail
Strale upao u Gimnaziju drustveno jezicki smer😕 razocarao se i ja .Idem da spavam nervozna sam .Laku noc
nn027 thumbnail

Strale upao u Gimnaziju drustveno jezicki smer😕 razocarao se i ja .Idem da spavam nervozna sam .Laku noc

Zao mi je Smeki. 😔
Laku noc.
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Ma ne sekiraj se Smeki,kad pocne skolska godina onda pocinje i igranka,gledaj da ga prebacis,a sa druge strane mozda bude super ekipa pa mu bude dobro,mada realno ja nikako nisam za te gimnazije ,tu u startu vec moras da razmisljas o faksu jer od gimnazije nemas nista, a ajd ti znaj unapred da li ces ili neces upisivati fax...
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Ja sam zavrsila Gimnaziju jezicki smer,pa zavrsila ekonomiju koja mi uopste nije ni bila u planu..Daj mu vremena,u medjuvremenu ce sazreti i bolje razumeti svoje zelje i mogucnosti..A u moje vreme je Gimnazija bila najjaca skola,to sada takvo vreme doslo da se u medicinsku upisuju teze nego li u Gimnaziju , sta uradi kriza od naroda..😕

smeker thumbnail

Originally posted by: Drya

Ma ne sekiraj se Smeki,kad pocne skolska godina onda pocinje i igranka,gledaj da ga prebacis,a sa druge strane mozda bude super ekipa pa mu bude dobro,mada realno ja nikako nisam za te gimnazije ,tu u startu vec moras da razmisljas o faksu jer od gimnazije nemas nista, a ajd ti znaj unapred da li ces ili neces upisivati fax...

U pravu si sad mogu samo da cekam pocetak skolske godine pa ako uspem da ga prebacim.Zao mi je sto se on nervira 😕
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ja sam zavrsila Gimnaziju jezicki smer,pa zavrsila ekonomiju koja mi uopste nije ni bila u planu..Daj mu vremena,u medjuvremenu ce sazreti i bolje razumeti svoje zelje i mogucnosti..A u moje vreme je Gimnazija bila najjaca skola,to sada takvo vreme doslo da se u medicinsku upisuju teze nego li u Gimnaziju , sta uradi kriza od naroda..😕

Nije problem sto je upisao Gimnaziju,nego to sto je voleo da upise Medicinsku ,pa se sad nervira,i inace za Gimnaziju je trebalo isto od 90 pa nadalje poena tako da nije bas lako upisati je.Ali se nadam da cu ga prebaciti kad pocne skolska godina😕
nn027 thumbnail

Rudra-Paaro Karenge Show Ke Set Ko Alvida - Rang Rasiya

Rudra-Paaro Ka Jeena Haram Karega Show Ka Naya Villain - Rang Rasiya

Beintehaa & Rangrasiya Promo - 9 July 2014

Shantanu To Avenge His Brother's Death From Paro In Rangrasiya!

Superstitious Move: Colors' Rangrasiya Gets A New Set, Shifts From Killick Nixon To Film City

nn027 thumbnail

Zain's Love Notes Might Remind One Of P.S I Love You