🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
HEALING SHUROO 18.9
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Deepika Removed From Kalki 2
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
The Ba***ds Of Bollywood - Reviews
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 19th Sept, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
Abhishek reminds me of young Puneet Issar
Buddhiya ki Nautanki
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
How quickly time changes
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Pari's hate for Tulsi
Alia bhatt special topic
Armaan has always been the victim
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
21:17Balika Vadhu - 8th January 2013
Drage moje evo jedne divne epizode,koja mi se posebno dopada.Izuzetna je bila nasa nasa Prats u ovoj epizodi,takodje i SId.Tako je maestralno docarala svoje emotivno stanje ispunjeno starhom,nesigurnoscu,a on pun ljubavi,a jos vise razumevanja za nju.SY zauvek u nasimDobro vece Saro, hvala ti za link...
obojani su na svim najgledanijim websites izbrisali mnoge od najlepsih epizoda sa SidYusha... svi znamo zasto ali mislim da ce bumerang zbog toga tek da ih stigne...veruj, ja kad ponovno gledam SidYusha,zajedno meni se stvarno oci napune suzama...Dobro vece NatalyJa uvek placem kada gledam nase SY,uvek.
Colorsu se vec vraca kao bumerang i to sa KAMATOM,za sva njihova zlodela.Polako,samo cekaj i gledaj.To je pocetak kraja.Kazem, tek ce da ih stigne i to onako, sa big bang... ja i dan danas ne mogu sa shvatim da su obojani svoj zagarantovani i rejtingom potvrdjeni uspeh koji su imali sa Pratsie, zamenili za Titanic sa onom vostanom lutkom koja je od citave te prelepe serije napravila pozoriste lutaka...Mi znamo zasto su oni to uradili,ali nas moral,nasa shvatanja i stavovi o tome sta je dobro,a sta ne,sta je zlo.a sta nije,sta je istina,a sta je laz,ocigledno se kose sa vladajucim establismentom u Colorsa.Samo su pokazali da ih ne zanima kvalitet vec nesto drugo,a svi znamo sta...Na svu srecu vecina gledalaca ima oci,ima pamet i pravi razliku izmedju onoga sto valja i onoga sto ne valja.Pridoslici,shodno njenim jako ogranicenim glumackim umecima,dodeljena je kao *nagrada za dobro delo* degradacija lika i karaktera,uz totalno odstupanje od osnovne poruke serije.Bedna prica,jos bednija akterka i rezutat je svima poznat.
Wowww...Neha you hit me straight to the heart...my beloved SidYusha...thank u so much Nataly dear 🤗 ❤️ 🤗Radio button...please, refresh the page...😊
This is "Member's Only" CC where Love rules! Welcome to our new home, where friendship, positivity, good vibrations, love and respect for...
This is "Member's Only" CC where Love rules! Welcome to our new home, where friendship, positivity, good vibrations, love and respect for...
Members Only - SSR Case Discussion Thread Hello Everyone, This chat club made for discussion related to SSR. This chat club remains for invited...
1.4k