Returning of the written off #55 Invited only - Page 4

Created

Last reply

Replies

1k

Views

47.8k

Users

6

3k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Savio mi se uopste ne dopada kao koreograf ma sta ko da prica,Kritika uopste nije losa,ali ocigledno on ima problem sa osmisljavanjem nastupa...U ovom indijskom plesu su trebali da zablistaju ,a desilo se sasvim suprotno,koreografija nikakva,nesinhronizovana,kostim bedan,a pored toga jos ih je i ziri potkacio,njega pogotovo,ponovo su spominjali Kritikinu energiju,pa covece sto ne smanjis dozivljaj?! Bas sam razocarana,ona je lepa i atraktivna devojka uz malo njegovog truda mogla je da razbija na sceni...
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Da dodam jos i da me je Sakti raspametila,odlican nastup ๐Ÿ‘...Kod vaseg brke onako,manje vise,uglavnom ju je nosao i vukao po sceni ,ali moram priznati da je bas dobar frajer ๐Ÿ˜‰
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Drya

Da dodam jos i da me je Sakti raspametila,odlican nastup ๐Ÿ‘...Kod vaseg brke onako,manje vise,uglavnom ju je nosao i vukao po sceni ,ali moram priznati da je bas dobar frajer ๐Ÿ˜‰

Ja jos nisam pogledala. Znaci Kritika i ovaj njen su losi. I prosle su nedelje bili medju 4 najlosije ocenjena para. ๐Ÿ˜•
Ma meni se on uopste ne dopada i izgleda da se ona nece u JDJ zadrzati ๐Ÿ˜•

Ma brka je super ๐Ÿ˜‰ Popravice se on ๐Ÿ˜ƒ

Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

๐Ÿ˜†
Pa da pomislis da si ti

Vidi se da me odlicno poznajes..๐Ÿ˜†
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da su joj barem zuti nokti..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜ƒ

๐Ÿ˜†
Pa da pomislis da si ti

Vidi se da me odlicno poznajes..๐Ÿ˜†

Da, kao sestru rodjenu ๐Ÿ˜†
Daltoni thumbnail

Savio mi se uopste ne dopada kao koreograf ma sta ko da prica,Kritika uopste nije losa,ali ocigledno on ima problem sa osmisljavanjem nastupa...U ovom indijskom plesu su trebali da zablistaju ,a desilo se sasvim suprotno,koreografija nikakva,nesinhronizovana,kostim bedan,a pored toga jos ih je i ziri potkacio,njega pogotovo,ponovo su spominjali Kritikinu energiju,pa covece sto ne smanjis dozivljaj?! Bas sam razocarana,ona je lepa i atraktivna devojka uz malo njegovog truda mogla je da razbija na sceni...

Ni meni se on ne dopada..trebali su da je stave sa nekim boljim frajerom..i tu bi bilo magije, njen potencijal definitivno nije iskoriscen..
Daltoni thumbnail

Kazi..๐Ÿ˜‰
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Ma kad ona prozbori... ๐Ÿ˜•

https://img4.wikia.nocookie.net/__cb20120617083813/alvinfanon/images/6/6c/AATCFOTM_-_Titanic_Sinking_in_the_Ocean_3D_Poster.jpg

https://www.politicsparty.com/images/editor/header/media/2013/sinking.gif
nn027 thumbnail