Returning of the written off #52 Invited only - Page 43

Created

Last reply

Replies

1k

Views

52.5k

Users

7

3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Saznajte neto o sebi: Izaberite oko koje vas najvise privlaci

Oko je vrlo slozeno, lepo i privlacno. Oko simbolizuje cistotu, fokus i svrhu. Oko je ogledalo due. Odaberite oko koje vas najvise privlaci i saznajte neto o svojoj linosti.

Ako vas privlai vie od jednog oka i to je u redu. ovek je kompleksno bie.

1. Duboko u sebi vi ste otvoreni

Vi ste tip osobe koja prima gotovo svakoga u svoj ivot i u svoje srce. Vi verujete da je bolje rizikovati i povrediti ego nego se zatvoriti od sveta. Ne pokazujete svetu svoje strahove ili nesigurnosti. Verujete da bi vai problemi trebalo da se reavaju privatno. Pokuavate da budete na raspolaganju svakome ak iako vas boli iznutra. Pomaganje drugima je ono to vas lei.

2. Duboko u sebi vi ste savesni

Vi ste tip osobe koja uvek eli da ostavi dobar utisak i uinite pravu stvar. Verujete da vai postupci imaju uticaja u ivotima drugih ljudi, bez obzira koliko oni bili veliki ili mali. Svetu ne pokazujete kad ste zabrinuti ili uznemireni. Vidite puno bede i nepravde, ali to drite za sebe. Posveeni ste tome da budete najbolji to moete. To je najmanje to moete uiniti sa svojim vremenom na ovoj planeti.

3. Duboko u sebi ste izmueni

Vi ste tip osobe koja je imala vrlo burnu prolost koja jo utie na vas. Ne moete pobei od uverenja da je ivot neija bolesna kosmika ala. Pokuavate da prona'ete svoj mir gde god moete. Ne pokazujete svetu svoje najmranije misli. Puno toga nosite u sebi, to ne elite da pdelite s drugima. Va pogled na svet ponekad moe biti iznena'ujue pozitivan s vremena na vreme. Vi ste strunjak u podizanju na noge nakon pada.

4. Duboko u sebi vi ste filozof

Vi ste tip osobe koja je e verovatno preanalizirati sve i svata. Volite da istraujete dublje znaenje stvari. Ponekad znate da se i izgubite u svim tim mislima. Ne pokazujete svetu kako ste zapravo nesigurni u mnogim stvarima. Moda moete dosta toga da razumete, ali jo niste samouvereni. Vidite ivot kao sl*galicu i volite da se igrate s komadiima dok se ne uklope u neku celinu. Ne moete nikada da shvatite smisao svega toga, ali to vam ni ne smeta.

5. Duboko u sebi vi ste tajanstveni

Vi ste tip osobe koja ni sama sebe nije shvatila, a ta rei o drugima koji to pokuavaju! U vama postoje mnoge kontradikcije, a vae raspoloenje se menja svakodnevno. Dok se prona'ete, ve ste se promenili u nekog drugog. Ne otkrivate svetu puno o sebi. Vi ste osoba od malo rei i zbunjujueg delovanja. Volite da posmatrate i prouavate ljude pre nego to im se pribliite. Govorite samo ono u ta ste sigurni.

6. Duboko u sebi vi ste osetljivi

Vi ste tip osobe koja primeuje sve i ne zaboravlja nita. Saoseate sa svetom. Duboko oseate i najmanje sitnice mogu uticati na vas. Vrlo je jednostavno da vas ovek nasmeje ili rasplae. Ne pokazujete svetu koliko ste krhki. Umesto toga pokazujete koliko pronicljivi moete da budete. Dobri ste u oekivanju onoga to vam u ivotu dolazi i esto prvi vidite ta dolazi.

7. Duboko u sebi vi ste vatreni

Vi ste tip osobe koja je uvek energina i strastvena. Nema nieg suptilnog u vama ... nikada. Imate tendenciju da volite ili mrzite. Imate tonu miljenja i brzo donosite odluke. Ne pokazujete svetu koliko ste zabrinuti. Imate puno energije, a kad je imate previe moete da postanete prilino nervozni. Kod vas su uvek veliki ulozi.

8. Duboko u sebi vi ste ekscentrini

Vi ste tip osobe koja ima neobine interese i uverenja. Uvek ste bili malo udni". Ne marite puno za pravila ili tradicije. Radite stvari na svoj nain pa neka bude ta bude. Svetu pokazujete sve o sebi. Nemate ta da skrivate, a smete se onima koji vam sude. Voleli biste kad bi svi bili malo poput vas. Puno se radosti moe nai kad niste komformist.

9. Duboko u sebi vi ste intuitivni

Vi ste tip osobe koja vrlo dobro razume druge ljude i svet. Moete da kaete toliko stvari o nekome iz njihovog izraza lica ili tona glasa. Uvek znate kad vas neko lae. Pokazujete svetu tano ono to elite da pokaete. Osim to ste dobri u itanju ljudi, vi znate kad netk vas ita. Znate kada ste izmanipulisani, a tako'e znate i kako da izmanipuliete nekoga, ako morate. Ipak, obino to ne radite.

Ja sam izabrala br 6 😃
nn027 thumbnail
Edited by nn027 - 11 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ja sam izabrala br 6 😃

Ja 9 😉
nn027 thumbnail

Dvoumila sam se izmedju 6 i 9 ali sam se na kraju ipak odlucila za 6.
Badi cini mi se da si da su te dobro opisali 😃

Drya thumbnail

Originally posted by: nn027

100% Original ja 😉
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

9. Duboko u sebi vi ste intuitivni

Vi ste tip osobe koja vrlo dobro razume druge ljude i svet. Moete da kaete toliko stvari o nekome iz njihovog izraza lica ili tona glasa. Uvek znate kad vas neko lae. Pokazujete svetu tano ono to elite da pokaete. Osim to ste dobri u itanju ljudi, vi znate kad netk vas ita. Znate kada ste izmanipulisani, a tako'e znate i kako da izmanipuliete nekoga, ako morate. Ipak, obino to ne radite.

Ja sam izabrala br 6 😃
Ja 9 😉

100% Original ja 😉

😃 Slazem se
nn027 thumbnail
nn027 thumbnail
Drya thumbnail
Badi dokle si stigla sa serijom? Kakvi su ti utisci?
Drya thumbnail