Returning of the written off #50 Invited only - Page 87

Created

Last reply

Replies

1k

Views

41.8k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Dobar dan Smeki..zar vec odose hvala Bogu..😆

Au sestro slatka odose napokon,ovo smaranje se recima ne moze opisati😕 da su ostali jos neki dan dobila bi tikove,znas ono malo glavom u levo malo u desno malo okce ,deformisala bi se,a sto kazes odose hvala bogu😆
smeker thumbnail

aaa Nado 🤣
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Imaju li ove serije prevod mogla bi sad za vikend neku da pocnem da gledam,vidim Dal da ti gledas ovu moju po drugi put,Drya gleda prvu sezonu ,cekam da vidim kako ce da joj se svidi pa da pocnem i ja ali mislim da nije srecan kraj zato sam odustala od prve sezone.

smeker thumbnail

Originally posted by: Drya

Meni je u pocetku bio super,posle me smorio ,previse su to rastegli,od momenta kad mu je Arcana priznala da ga voli su rastegli jos ohoho dok se to sve nije rascistilo

I mene je Dondu smorio a i nervirao 😡
smeker thumbnail

Originally posted by: Drya

Pa ne znam jos,odgledala sam tek 6 epizoda,ne deluje mi lose,a Arjun mi je ovde jos bolji nego u 2. sezoni 😳

Ajde cekam da mi ispricas kako ide radnja,pa i ja da pocenm.Mislim da je pocetak u zatvoru neko prica pricu advokatu.Ali mi nije interesovalo dalje pa nisam gledala,pogledala sam poslednju da vidim kraj hahhahahahaha i mislim da nije srecan😕 mozda gresim
smeker thumbnail

U danasnjoj epizodu su oboje p[ijani😆 mozda i bude prva bracna noc😉
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Au sestro slatka odose napokon,ovo smaranje se recima ne moze opisati😕 da su ostali jos neki dan dobila bi tikove,znas ono malo glavom u levo malo u desno malo okce ,deformisala bi se,a sto kazes odose hvala bogu😆

Potpuno te razumem..kod mene svekar i svekrva krece..udavise dusu..pomeri ovo..pomeri ono..😡 Aj bar da cute malo dok pomeram,nego nece..ko da zelim da slusam njihove savete po hiljaditi put iste price..nemam brate ni ja vise zivaca..🤢

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
E sto se tice danasnje epizode,skoro je prosla u znaku Barkath,donekle i Alije,posto je bila glavni govornik-kao nekad Anandi.😆
kratak izvestaj.
Pocetak je lep,nastavak od juce,kada Alija Zejnu namesta kravatu,potom on ide rukom ka njenom licu kao da je pomiluje,onako polako,dok dolazi do kose,sklanja i kao da vidi nausnice,govori Aliji kao da joj te ne pristaju uz odecu,da zameni.Ona ga poslusa i pocne da skida ,odlazeci do svog nocnog stolica gde pronalazi one koje je on joj kupio sto je probavala u prodavnici.ona se iznenadi i pita odakle ove ovo smo gledali za Barkath,on kaze "pa sta,tebi su se dopale i ja sam ih kupio za tebe"😳 Ona toliko srecna sto to cuje od njega i krene da ga zagrli,a on se postideo i kao bezi,ona kaze da hoce da ga zagrli,ali on se povlaci stidljivo.
Potom izvode Barkath braca na podijum,pale se svetla gosti su tu..Dok Barkath duva svece ugleda krupnog gospodina koji joj daje signal da izadje,ona to cini, tamo ih pronalazi Alija kojoj taj covek kaze da Barkath ustvari je Pavi glumila u njegovom filmu kao plesacica gde se oskudno odevala.(Tako se zvala u tom filmu-koliko sam razumela) a on je producent,potom taj gosp.pokazuje preko telefona snimak Barkath koja igra Alija onako blago sokirana,on preti da ce pokazati Osmanu.Alija ga zaustavlja uzima telefon.Dok njih troje idu ka podijumu Zejn i Fahad prilaze i pitaju sta se desava ima li problema,ovaj govori da ima.U to dolazi draga mama i Osman,Alija objasnjava sta taj covek je rekao i potom tom gosp.govori da je Barkath Osman Abdulah,da su njeni roditelji ponosni na nju,da je ona oteta kao mala itd...Osman na kraju govori da on ide sto ovaj i cini.
E cuveni precap:Alija povraca...ostalo znate...😆

picture1
picture2
picture3
picture4
picture6
picture11
picture12

Edited by Bikica - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Pa gde si Smekerice,covece🤗
Ja mislila ti isla u goste😆😆😆
Bikica_Biki thumbnail
Sta ce se desavati u narednim epizodama.
Znaci kao sto sam i predpostavila,ubacili su buvu za ovaj promo sutra,nista od Alijine trudnoce a kako ce i da bude kada nisu imali SR.😆 jedino preko vazduha ako je moguce😆😆
Tako da ce se to i potvrditi i da ce draga sekica onda pokusati da ih vise priblizi,mada su se oni dovoljno priblizili da bi se mogli strpati u krevet zajedno..😆😆😆no izgleda da su oboje stidni posto su otkrili sami sebi neka osecanja koja ih povezuju..😳
Colors' popular show Beintehaa gears up for another exciting track for its viewers as Barkat will decide to bring Zain and Aaliya closer to each other.
Happiness has knocked the doors for Abdullah's in Fortune Productions' popular show Beintehaa on Colors after their beloved daughter of the house Barkat has come back into their house Barkat Villa.
In the ongoing episodes of the show we can see that love is blooming between Zain (Harshad Arora) and Aaliya (Preetika Rao) but still their tiff continues. Now, we hear that Barkat (Dimple Jhangiani) will try to bring Zain and Aaliya closer to each other.
Our source says, "In the upcoming track of the show, Aaliya's pregnancy will be revealed in front of the family. To confirm about the pregnancy Aaliya has to undergo the pregnancy test so that the family doesn't feel bad knowing that there's no such relation between both of them. Later, the pregnancy reports come as negative and later, Barkat realizes that there is nothing between Zain and Aaliya and she decides to bring Zain and Aaliya closer."
It would be quite interesting for the viewers to watch Barkat making an effort to bring Zain and Aaliya close to each other. So, we can expect a lot of fun and drama ahead!