Favourite soaps (invited only) #12 - Page 14

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

43k

Users

10

3.6k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Jeca

Sumnjam vala 😕

Samo ti sumnjaj😃
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

11.04.

Astha razmislja kako ova kuca sigurno krije Aditinu tajnu. Zove Shloka. Shlok joj prekine poziv. Ona razmislja kako treba da pozove Shloka da dodje tu. Dolazi u njegov ured i zove ga da podje sa njom, posto zeli da mu pokaze nesto, povezano sa istinom o Aditi. Kaze mu da ju je pratila kako bi saznala gde ide, i kaze mu da je videla njegovu sliku u toj kuci. Shlok: Ja mislim da si ti potpuno slepa od ljubavi prema meni, pa me vidis posvuda. Nemam nameru da idem sa tobom. Astha: Molim te veruj mi poslednji puta, posle ovoga te nikada necu za nista moliti. povela je Shloka sa njom i rekla mu je: Aditi je ovde dolazila. Shlok: Jesi li ti poludila? Zasto si dolazila ovde? Ovo mesto izgleda tako oronulo i staro. Astha mu kaze da razvali vrata, jer je sigurna da ce tu da pronadju neke dokaze. Cuvar dolazi i pita ih sta oni rade ovde? Astha ga pita ko zivi ovde?

on joj kaze da joj je to vec pre odgovorio, da nitko ne zivi ovde. Astha ga pita: Kada si mi to rekao? Shlok razvali vrata! Shlok: Dosta je bilo Astha, hajdemo kuci. Aditi daje cuvaru smotuljak para i kaze: Vidis li sada Astha, ja cu ti postaviti zamku uz Shlokovu pomoc. Astha dolazi kuci i pita se sta da radi. Trebala sam da nateram Shloka da razvali ona vrata! pomisli.

Shlok dolazi nazad u svoj ured i misli zasto je Astha toliko protiv Aditi. Razmislja koliko mnogo posla ima da obavi. Aditi dolazi kod njega i kuca na vrata. Shlok je iznenadjen sto je vidi. Pita je da li je dosla nekim poslom? Ona mu kaze: Ne, zasto da zamaram Anjali sa nevaznim sitnicama. Shloka netko zove i on joj kaze da sedne i popije kafu a on ce se brzo vratiti. Shlok ostavi svoj mobilni na stolu i odlazi. Aditi salje poruku Asthi. Shlok se vraca. Vidi je sa njegovim telefonom u ruci. Aditi: Mnogo lep telefon, i ja sam bas htela da kupim takav telefon. Sada cu da idem. Shlok je pita sto nije popila kafu. Onna mu kaze da nema veze i da mora da ide kuci. Odlazi. Shlok pomisli kako je to cudno, zasto je tek tako dosla i otisla.

Astha je dobila Shlokovu poruku u kojoj joj kaze da dodje na ono mesto gde su bili kako bi otkrili istinu o Aditi. Astha je srecna i zahvaljuje se Shloku sto joj je poverovao. Kaze Anjali da ide da se nadje sa Shlokom. Kaze joj da je hitno i pita je da li moze da ide? Anjali joj dozvoli da ide. Anjali joj uradi tilak i kaze joj da je udata i da treba da tako izgleda. Astha dolazi do napustene kuce. Kaze: Shlok nije ovde, a nema ni Aditi. Da nije mozda on unutra? Zove Shloka i kuca na vrata. Aditi dolazi sa svojim placenicima i kaze: Zao mi je Astha, ovoga puta Shlok nece doci. Astha je sokirana. Aditi: Zar nisi shvatila, ja sam ti poslala poruku sa Shlokovog telefona, tako, jako mi je zao, ali ovoga puta te Shlok nece spasiti. Nisi trebala da dolazis ovde. Sama ces da snosis posledice za sve sto ce da te snadje. Astha joj se podsmeva. Aditi se raspravlja sa njom i kaze joj da joj ovoga puta nece pruziti sansu da bude spasena.

Aditini razbojnici su naterali Asthu da pomirise hloroform i ona je pala u nesvest.Aditi im je rekla da je unesu unutra. Astha se probudila i vidi Aditi. Astha je vezana jer su je kidnapovali. Aditi joj kaze: Dobro dosla nazad, ali ne za dugo. Astha pokusava da se oslobodi. Aditi: Ne pokusavaj jer odavde neces izaci ziva, ti si ovde jer si pokusala da dobijes Shlokovu ljubav, na koju netko drugi ima pravo. Astha: Shlok me voli, ti si sigurno videla tu ljubav u njegovim ocima.Aditi: ja ne zelim njegovu ljubav, vec njegov mir i srecu, zelim sve to da mu oduzmem, zelim da ga unistim. Astha: Ali zasto? Ja znam da ga ti ne volis, ali zasto ga mrzis?

Aditi: Da, ja ga ne volim, ali ima netko drugi tko ga mnogo voli. Astha se pita tko je ta osoba koja toliko mnogo voli Shloka i u kakvoj je vezi Aditi sa tom osobom, cim je spremna da poduzme tako veliku osvetu? Aditi: Sta ce tebi to da koristi da saznas istinu, ti ces ionako uskoro da umres. Astha: Ja ti necu dozvoliti da uspes u svojoj nameri. Aditi joj zaveze usta i odlazi. Sid svira na usnoj harmonici. Kaze: Roshni je u drugom stanju, ako se bilo sto desi njoj i njenoj bebi, ja cak nemam ni stalan posao. Shlok proverava neka dokumenta i misli o Asthi kada ugleda njenu biografiju. Uzima njenu sliku i kaze: Nisi ti tako losa.😉😆

Niranjan pita Anjali gde je Astha? Anjali mu kaze da je isla da se nadje sa Shlokom u vezi nekog posla u uredu, i da ce mozda da se vrate zajedno. Shlok dolazi kuci i cuje to, i pita: Samnom??!
Ja sam je zvao, ali ona nije odgovorila na moj poziv. Anjali: ona je meni rekla da si joj ti poslao poruku i zvao je da dodje. Sojal kaze kako je Astha ponovo lagala. Anjali: Mozda je isla da se nadje sa svojom mamom. Shlok: ona laze kada zeli da uradi nesto dobro za nekoga ili da spasi nekoga. Mislim da je lagala. Aditi kaze da je mozda dosla kuci i da ce ici da proveri u njenu sobu. Astha ugleda pacova i vristeci zove upomoc, da je neko spasi. Razmislja da treba da se oslobodi i pokusava.

Aditi se ponasa kao da stvarno trazi Asthu. Kaze: Kako ces da dodjes Astha, ti nisi ovde, jer sam te ja odvela na takvo mesto gde ces da umres od gladi. Kako cemo obavestiti porodicu o ovome. Smeje se. Kaze svima da Astha nije u svojoj sobi. Svi su sokirani. Aditi kaze da je zabrinuta.Anjali kaze da ne zna kuda je otisla. Varat kaze da Astha nije neodgovorna. Anjali kaze Shloku da zove Asthu i pita je gde je. On pokusava ponovo i kaze da ona ne prihvaca njegove pozive. Aditi kaze: Da joj se nije nesto desilo? Anjali kaze Shloku: Astha je rekla da si je ti zvao. Aditi misli u sebi kako ne voli sto se Shlok toliko brine za Asthu, ali da je u isto vreme srecna jer zna da Asthe vise nema i da ce uskoro videti u kakvom ce stanju biti Shlok.

Precap:

Shlok kaze Niranjanu da je Astha u velikom problemu, da nije kod njene prijateljice kod kuce. On kaze: Ja idem da je trazim i pronaci cu je. Varad ide sa njim. Aditi se smesi. Astha zeli da Shlok dodje i da je spasi, jer je samo on moze spasiti iz ovoga mesta.

kop93 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3982358

Stvarno on gleda u stranu 😲,izgleda da Avi ima strah pogledat Shreni direkt u oci 😆

kop93 thumbnail

Originally posted by: MimaN

Evo me ma ljudi on nj odpocetka voli a sad sto je on sebi umislio da mrzi cio svjet je druga stvar i sto se bori sam sa sobom e to je njegov problem razum govori jedno a hercika drugo i garantovano pobjeduje herc

Halo Mima 🤗,tako je,reci im😆
kop93 thumbnail

E Kop kako me poznajes dusa moja 🤗 danas nema zumbe a i konu sam ispratila u Zenevu 😃

Mima dugo se znamo ❤️😆,super sve si ispratila,😃,znaci veceras si sa nama 😆
kop93 thumbnail

Plavo oko u sta sumnjas pa vidis da je zaljubljeni tetrjeb

Nevidi ona,da negleda kao Slock u stranu 🤣
Edited by kop93 - 11 years ago
kop93 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Dobro vece svima prisutnima 🤗
Evo, konacno se iskobeljah iz mog inboxa, odgovorih na sve poruke i prvo dodjoh ovamo. Prvo izvinte sto toliko kasnim, ovih dana tucem na sve strane ne znam gde cu pre..naime idem za Uskrs u tazbinu, pa milion stvari treba da zavrsim. Koristim takodjer ovu priliku da necu biti ovde od 17.4.-22.4. hocu reci necu se druziti sa kompjuterom vec sa rodjacima, tako da kada se vratim mogu da vam prevedem sve te epizode dok me nije bilo.. Neverovatno koliko je danas bio hladan dan, skoro me u gradu utepao grad (oliti tuca) 😆, a na putu do kuce me oprala kisa postenski, te tako sada uz solju vruce kafe ususkana u moj debeli djemper sa Zlatibora i sa toplim vunenim carapama na nogama odoh da vam prevedem danasnju epizodu. Sad cu ja to ocas posla. A posle cu da vas iscitam..
😊

Halo Love 🤗,tako lose vrijeme kod tebe 😕,kod mene danas vrucina kratkih rukava hodam.
Znaci za Uskrs putujes kod svojih,bas lijepo,😛 sa najmilijim je najljepse😳
Vazi za prevod,😛,a dotle se ti lijepo odmori i nauzivaj sa svojima.

Za Uskrs ,ja ostajem u Svici ne idem kuci,kratko mi, al zato na ljeto 3 tjedna 😃😆
kop93 thumbnail

Slado jel ti dolaze djeca za vikend a sto nam nema Medene u zadnje vrijeme ona je ono vadila neke nalaze

Jest Mima, nema nam Medene vec dugo😕,nadam se da nije nesto lose

kop93 thumbnail

Pa kako da je ne zavoli ovakvu slatku i zvrkastu 😳😆
kop93 thumbnail

u zadnje vrijeme su je poceli jako lijepo a Bogami i provokativno oblacit nije onom Shloku ni lako

Hahahahah 😆,vala Mima nimalo mu nije lako 😉😃,tesko je sve pod kontrolom imati...😃