Returning of the written off #48 Invited only - Page 78

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

32.9k

Users

7

5.2k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

a mi volimo te ljude sto malo pricaju a u to malo puno toga kazu 😉

Da bas tako draga Kety❤️
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Sramota me da vam kazem sta sam ja jutros muzu uradila,sad mi krivo pa mi ovo dodje kao ispovedaonica.

Znate da sam bolesna ,nos mi je natecen i crven i on tako mene zeza kako sam slinavica i kako mi je nos kao babura a ja ljuta okrenem se pa mu kinem u facu i kazem sutra si i ti bolestan.NALJUTIO SE NA MENE ne razgovaramo😕😆

E moja Kushi..😆

Edited by Daltoni - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Bikica_Biki thumbnail
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Dal 😭 bas se naljutio,nista ne pomaze.Jos ako se stvarno razboli nahebala sam😕 meni moze da naskodi samo ako mi otme komp a on to zna.Tako da ako me nema ,bila otimacina😆 ce se tepamo pa ko pobedi,za komp hm kijanje je nista.A stvarno mi jos nije dobro jojjj
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Badi ja sam sacekala malo i ponovo pocela da gledam. od prve epizode. Sijama preskacem, naravno. 😃
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

iscitala sam vas 😊 sad odoh pogledati serije

ne sjecam se ni do koje epizode sam stigla

Do 29 epizode 😉znam BLJ a RR 42 znaci po dve imas da odgledas😃

Hi Smeki 😛 jeste sa BLJ sam stala na 29 a RR sam odgledala 43,morala sam traziti 😆
nego toliko sam se ismijala onim likovima sto pisu na sajtu 😃
znaci,dok mi nismo poceli hvaliti Alex poruke su stojale po 2 dana,niko nije pisao 😃sad pisu gluposti samo da potisnu te poruke 😆 plus sto sad svako hvali svoje 🤣
ja sam jutros ostavila porukicu, a nakon mene se javilo njih petero koji su pisali 😆😆😆
naravno prednjace ovi drugi prevodioci kojima ovo ocito ne odgovara ( Dijana je najupo*nija)😆😆😆

Znala sam da si tu negde😆 e Kety sta sve moze ljubomora i zavist ocekivano,jer je Dal stvarno najbolja👏 i to ne mogu da ospore nego na ovaj nacin pokusavaju da izbiju u prvi plan😡

😳 😳 ☺️ Nisam ja izmisljala tekst Smeki,samo ga prevela..😆

Znam 😆 ali ako ti treba neko da nafiluje malo samo se obrati Nadi i meni😃 znas ono kako se gledaju,zasto se gledaju,sta ce sad da bude,on je drzao njenu ruku pa je ona drzala njegovu ruku i tako...

Tako je Smeki. Ima da ga filujemo nadugacko i nasiroko. Ako se ti i ja razmasemo ovi ostali ce odustati od pisanja 😆
nn027 thumbnail

I ja sam s vama😃

Super 😃 Znaci sutra zajedno gladujemo 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

jeste Biki,otisao rano jutros😃 nek mu je sretan put i da ziv i zdrav ali isto da igramo gluhih telefona 😆😆😆
on izgubljen zbog svega sto slijedi,za sekundu zaboravi sta sam mu rekla a onda meni pukne film pa brstim 😆😆 a on da se opravda kaze ne sjecam se 😡a ja onda jos vise poludim 😆i tako se vrtimo u krug 😆

Od prilike i ja tako funkcionisem. Ne malo puta sam ovde na topiku odvalila glupost jer sam , kad sam zabrinuta, prilicno odsutna i funkcionisem sa pola mozga. Coveku zaista i nije zameriti. Nemoj mnogo da se ljutis na njega.😊