Bigg Boss 19 - Daily Discusdion Topic - 2nd Nov 2025 - WKV
🏏ICC Women's World Cup 2025: South Africa W vs India W, FINAL🏏
BILLI IN BASKET 2.11
BEIJJATI AT PEAKS 1.11
🏏India tour of Australia, 2025: AUS vs IND,3rd T20I, Oval🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 03 Nov 2025 EDT
Should Salman Khan finally find a girl to marry on his 60th birthday?
Favourite couple : Nov.1, 2025.Best epi. HD Clip. 😆😆
What if............Arjun
Aishwarya Rai at fault for ruining Salman's life?
From Progressive To Regressive?
Hahahahahahaha: New nicknames for Gen 4 lead couple.
Pa Dal ove epizode bas i nisu za lecenje zivaca ,vise su da podilkanis,jer sad pored toga sto mi ASR kida zivce i Sijam je krenuo svoju igru...Kad smo kod toga sta ce biti sa ocem ,hoce li se oporaviti ili ce ga Sijam dokrajciti?
Hvala Smeki 🤗
Sad nailaze te epizode koje je tesko svariti ali ima izmedju i onih koje su lepe.Nece se oporaviti tako da bi mogao,da kaze sta mu je Shijam uradio ali bice bolje.Znaci ostace u kolicima i nece moci da prica.
ps.Moj naslov pesme na fleshu😉HerojDopusti mi da budem tvoj herojDa li bi zaplesalaako bih te zamolio da pleses?Da li bi pobeglaa da se nikada ne osvrnes?Da li bi plakalaako bi me videla da placem?I da li bi spasila moju dusu veceras?Da li bi zadrhtalaako bih ti dotaknuo usne?Ili bi se smejala?Oh, molim te, odgovori mi ovosada, da li bi umrlaza onog kojeg volis?Drzi me u narucju, vecerasJa mogu biti tvoj heroj, dusoMogu poljupcima da odagnam bolZauvek cu biti uz tebeTi mozes da mi oduzmes dahDa li bi se zaklelada ces uvek biti moja?Ili bi lagala?Da li bi pobegla i sakrila se?Jesam li ja to upao preduboko?Jesam li izgubio razum?Briga me ...Ti si ovde, vecerasJa mogu biti tvoj heroj, dusoMogu poljupcima da odagnam bolZauvek cu biti uz tebeTi mozes da mi oduzmes dahOh, ja samo zelim da te grlimJa samo zelim da te grlimJesam li ja to upao preduboko?Jesam li izgubio razum?Briga me ...Ti si ovdje, vecerasrefren 2XJa mogu biti tvoj heroj, dusoMogu poljupcima da odagnam bolZauvek cu biti uz tebeTi mozes da mi oduzmes dah
😲 Jel to znaci onda,ako ta osoba prestane da misli na nas da onda ni mi necemo misliti na tu osobu?? I kako to da izvedem 😆
Pa Dal ove epizode bas i nisu za lecenje zivaca ,vise su da podilkanis,jer sad pored toga sto mi ASR kida zivce i Sijam je krenuo svoju igru...Kad smo kod toga sta ce biti sa ocem ,hoce li se oporaviti ili ce ga Sijam dokrajciti?
E da, dobro jutro drage moje!! Danas nam stize prolece,a i bice lep dan,uzivajte kad ja vec ne mogu 😃