😲 Trazila sam nesto jednako odvratno kao sto je ona, da quotujem post. Nicim nisam bila zadovoljna. Svaka ti cast Dal na slici. Mrtva trka 👍🏼 🤣
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
BACK TO MUSSORIE 17.9
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
Is Janhvi Kapoor going to be known as a one-hit wonder?
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Premiere - The Ba***ds Of Bollywood
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Sep '25
Jao Dal, ako se iko boji zubara ja ga se bojim. Moje iskustvo sa njim je gore od najgorih horor filmova. Zao mi je sto se mucis i prolazis kroz to
Opet nema Shiv -An Jodija medju omiljenima..😲
http://www.india-forums.com/video/television/312078-television-star-fans-and-their-message-on-valentine-day.htm
Zelim vam prijatan ostatak dana ..uzivajte u romantici...a ja odoh kod zubara ..to ce biti vrhunac mog uzivanja do veceras..🤣
Uzivaj sa zubarom,a veceras ces se vec snaci 😉😆😆
Jao da samo znate kakav sam keks danas imala sa zubarima..😡 Prvo kod svoje zubarke,pa kod hiruga,pa snimanje ,pa onda kod hirurga koji mi je ispricao divan scenario (nalik na MB 2) gde ja treba da operisem zub pod navlakom..😡 😡 😡 Sutra opet idem kod treceg koji ce da odluci sta cu da radim..ali ili cu ga izvaditi,ili operisati..pre ce biti da cu ga vaditi,pa praviti most..😭
Jao Dal, ako se iko boji zubara ja ga se bojim. Moje iskustvo sa njim je gore od najgorih horor filmova. Zao mi je sto se mucis i prolazis kroz to
E moja Nado..ovo je tek blagi nagovestaj kroz sta cu da prolazim..😕 Pricacemo..😭
I tako, uspela sam da vas iscitam..Odoh sada da se spremam, pa u stetu..😉
Oho..i vi izlazite..😳 Lepo se provedi ...
Da ..zato sam natekla (nepce) i pijem antibiotike 😭 Jao Smeki,sta me snadje, sada zbog tog jednog zuba moram da brusim jos dva oko njega da bi napravila most..😭
A kazi da sam romanticna, da vidis sta sam muzu postavila na FB..istopio se...🤣 🤣 🤣
Uzivaj i lep provod ti zelim.
Smeki izlazi veceras, predpostavljam da ce i Badi u pozoriste. Ne znam samo sta moja Laksmi planira. Nije se izjasnila.
Izgleda da imam velike sanse da ostanem sama 😃