Returning of the written off #38 Invited only - Page 15

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

48.1k

Users

7

4.6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

😲 Trazila sam nesto jednako odvratno kao sto je ona, da quotujem post. Nicim nisam bila zadovoljna. Svaka ti cast Dal na slici. Mrtva trka 👍🏼 🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Jao Dal, ako se iko boji zubara ja ga se bojim. Moje iskustvo sa njim je gore od najgorih horor filmova. Zao mi je sto se mucis i prolazis kroz to

E moja Nado..ovo je tek blagi nagovestaj kroz sta cu da prolazim..😕 Pricacemo..😭
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
I tako, uspela sam da vas iscitam..Odoh sada da se spremam, pa u stetu..😉
nn027 thumbnail

Nema? 😲 Ma bas se cudim. Ajmo sad jednu peticiju.
Neverovatno koliko su njih dvoje odbojni kao par. TRP je 2.9 . Pao je cim je teziste price prebaceno na Sekerove i njih dvoje.

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Zelim vam prijatan ostatak dana ..uzivajte u romantici...a ja odoh kod zubara ..to ce biti vrhunac mog uzivanja do veceras..🤣

Uzivaj sa zubarom,a veceras ces se vec snaci 😉😆😆

Jao da samo znate kakav sam keks danas imala sa zubarima..😡 Prvo kod svoje zubarke,pa kod hiruga,pa snimanje ,pa onda kod hirurga koji mi je ispricao divan scenario (nalik na MB 2) gde ja treba da operisem zub pod navlakom..😡 😡 😡 Sutra opet idem kod treceg koji ce da odluci sta cu da radim..ali ili cu ga izvaditi,ili operisati..pre ce biti da cu ga vaditi,pa praviti most..😭

Jao Dal, ako se iko boji zubara ja ga se bojim. Moje iskustvo sa njim je gore od najgorih horor filmova. Zao mi je sto se mucis i prolazis kroz to

E moja Nado..ovo je tek blagi nagovestaj kroz sta cu da prolazim..😕 Pricacemo..😭

Tako je lose? Mrzim zubara i bojim ga se... nemas pojma koliko. Njega i igle.
nn027 thumbnail

I tako, uspela sam da vas iscitam..Odoh sada da se spremam, pa u stetu..😉

Uzivaj i lep provod ti zelim.

Smeki izlazi veceras, predpostavljam da ce i Badi u pozoriste. Ne znam samo sta moja Laksmi planira. Nije se izjasnila.
Izgleda da imam velike sanse da ostanem sama 😃

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Oho..i vi izlazite..😳 Lepo se provedi ...

Da 😆 ja ne volim kafane ,ali moj muz insistira kao i moja prijateljica,pa ajde da im udovoljim.Nisam neki veseljak ne igram drvena sam,ne pijem i nije mi mesto u kafani.A plus sto sam se ugojila i strasno evo ludim nemam sta da obucem izludecu sad.😡

Lepo se provedi i ti i radi sve sto ja ne radim popi neku,opleti kolce,
Edited by smeker - 11 years ago
smeker thumbnail

Da ..zato sam natekla (nepce) i pijem antibiotike 😭 Jao Smeki,sta me snadje, sada zbog tog jednog zuba moram da brusim jos dva oko njega da bi napravila most..😭

A kazi da sam romanticna, da vidis sta sam muzu postavila na FB..istopio se...🤣 🤣 🤣

Uh 😡 bas mi zao ,zubi su nezgodni kad bole .Ja imam navlake propali mi zubi u trudnoci.Ne brini proci ce i to,svami ce to da ti izleci i nema tog zuba koji ne moze jedna dobra serija da izleci😉
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Uzivaj i lep provod ti zelim.

Smeki izlazi veceras, predpostavljam da ce i Badi u pozoriste. Ne znam samo sta moja Laksmi planira. Nije se izjasnila.
Izgleda da imam velike sanse da ostanem sama 😃

Neces Nado ako mi se ne svidja ja se vracam kuci oni nek lumpuju,eto mene kod teba ovde 😆 i onako nemam sta da obucem😡 osecacu se odvratno ovako debela🤢