Returning of the written off #36 Invited only - Page 64

Created

Last reply

Replies

1k

Views

56.9k

Users

8

5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Done done and done

A disem bokte ko da sam ja radila cucnjeve

Ako si zainteresovana, eno ima grupa za cucnjeve 😆
nn027 thumbnail

Ma jel to hijeni nestade struje ? 🤣
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Kuma,🤗 Bravo ti ga bate👏👏
Svaka cast Bikice 2 -tako se sad zoves zar ne .😉
Srecna sam sto si sama uspela ono sto si zamislila,nije lako provesti celu noc i ceo dan proucavajuci kako to ide, znaci tvoja upo*nost,volja i zelja je zavrsila veoma tesku misiju i to uspesnu

Joj Biki, prvo je ogromno zadovoljstvo kad te ugledam ovde , drugo ti moji pokusaji da budem Bikica 2 datiraju jos oho-ho koliko topica unazad,😆 ali vidis , polako , ali sigurno zasluzujem to ime. 😳

Drugo, dugujem i tebi zahvalnost za mnoge stvari koje si mi pokazala, pa i ovde je zavrsni rad bio uz tvoju pomoc. Thanks
❤️🤗
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Moj Badi moze sve. Ja sam uvek znala to. Kad odluci nesto ona ne odustaje dok to i ne ostvari ❤️
Sta mislis Badi ima li sanse da ova Rumenka Laksmi ukapira o cemu se tu radi ?😃

NEMA badi 🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Moj Badi moze sve. Ja sam uvek znala to. Kad odluci nesto ona ne odustaje dok to i ne ostvari ❤️

Nadice❤️🤗 Secam se od kada je Saskica tragala za ovim,kako i sta,jako sam srecna sto je ostvarila ono sto je zamislila,volim upo*nost koja se odnosi ka ostvareju lepog cilja😳
Jaka zelja,upo*nost,borba,ljubav i stizes do cilja...
A Rumenka...moja..znaci imas novi nadimak..😆😆😆
Stephi thumbnail

Ima, u onoj grupi za cucnjeve gde si me poslala
🤣

Edited by saska - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Joj Biki, prvo je ogromno zadovoljstvo kad te ugledam ovde , drugo ti moji pokusaji da budem Bikica 2 datiraju jos oho-ho koliko topica unazad,😆 ali vidis , polako , ali sigurno zasluzujem to ime. 😳

Drugo, dugujem i tebi zahvalnost za mnoge stvari koje si mi pokazala, pa i ovde je zavrsni rad bio uz tvoju pomoc. Thanks
❤️🤗

Kumice❤️ tj.Biki 2(rekla si da te tako zovem😆) ,toliko sam srecna sto si uspela ,znam koliko si imala zelju da ovo ostvaris, pa sam se pojavila ovde upravo da podelim moju srecu zbog tvog uspeha,🤗nemas prestave koliko si me obradovala,🥳trebas da se radujes,jer ovo nije tako lako.
Draga nema na cemu da mi zahvaljujes,znam da znas da cenis i postujes druge pa i mene,to sto sam ja nesto ucinila za tebe nije nista u odnosu na tvoju ogromnu ljubav prema meni🤗 Volem te beskrajno...🤗
Edited by Bikica - 11 years ago
nn027 thumbnail

Hello Hi Bye Bye

Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Kumice❤️ tj.Biki 2(rekla si da te tako zovem😆) ,toliko sam srecna sto si uspela ,znam koliko si imala zelju da ovo ostvaris, pa sam se pojavila ovde upravo da podelim moju srecu zbog tvog uspeha,nemas prestave koliko si me obradovala,trebas da se radujes,jer ovo nije tako lako.
draga nema na cemu da mi zahvaljujes,znam da znas da cenis i postujes druge pa i mene,to sto sam ja nesto ucinila za tebe nije nista u odnosu na tvoju ogromnu ljubav prema meni🤗 Volem te beskrajno...🤗

I ja volim tebe Biki.❤️ A sad posto je red da se zasladimo kad se nesto lepo desi, mesto kolaca , mogla bi malo ona tvoja slatka doza doza , znas vec cega 😉

nn027 thumbnail

Nadice❤️🤗 Secam se od kada je Saskica tragala za ovim,kako i sta,jako sam srecna sto je ostvarila ono sto je zamislila,volim upo*nost koja se odnosi ka ostvareju lepog cilja😳
Jaka zelja,upo*nost,borba,ljubav i stizes do cilja...
A Rumenka...moja..znaci imas novi nadimak..😆😆😆

Napredujem Biki . Napredujem 😉 🤣