Returning of the written off #36 Invited only - Page 48

Created

Last reply

Replies

1k

Views

56.9k

Users

8

5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

😆

Kad smo vec kod toga,sad cu u pm da ti posaljem svoj broj mob.dok opet nisam zaboravila😳
Biki ima broj ali da imas i ti 😉

Vazi . Neka se nadje. Zlu ne trebalo. 😊
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

I ? Sta kaze Arnav Ji? 😉
Sajt nam je proradio, to je lepa vest. 😃

Mnogo mi je nedostajao 😆 A da hvala za one slicice u prethodnom topicu 😛da su mi bile u nedjelju i ponedjeljak nebi mi trebala transfuzija odmah bi mi pritisak skocio 😳😆

U ponedjeljak mi je bilo jako lose,cak nisam mogla ni pricati.A negdje od 6 sati popodne dobila sam jedno 50-ak poruka tipa ej vratio se Arnav 😆 a sestre su me u cudu gledale i pitale ma ko ti je to 😆 Tako da sam znala da je sajt proradio 😃
nn027 thumbnail
Vidim da je kolevka jos u Andjelinoj sobi. Onaj ugovor , sto je bio zalepljen za nju, da li je jos tamo?
nn027 thumbnail

Mnogo mi je nedostajao 😆 A da hvala za one slicice u prethodnom topicu 😛da su mi bile u nedjelju i ponedjeljak nebi mi trebala transfuzija odmah bi mi pritisak skocio 😳😆

U ponedjeljak mi je bilo jako lose,cak nisam mogla ni pricati.A negdje od 6 sati popodne dobila sam jedno 50-ak poruka tipa ej vratio se Arnav 😆 a sestre su me u cudu gledale i pitale ma ko ti je to 😆 Tako da sam znala da je sajt proradio 😃

😆 Znaci da je povratak Arnava odigrao vaznu ulogu u tvom oporavku?
Jesi li uspela nesto da pogledas?
Kety76 thumbnail

Vidim da je kolevka jos u Andjelinoj sobi. Onaj ugovor , sto je bio zalepljen za nju, da li je jos tamo?

Ma jok 😆 zaboravili su to.Shijam je smislio nove planove.Sreca pa ce ga se ponovo rijesiti,muka mi je od tog lika 🤢
Samo maestralno odradjen ovaj dio sa Shijamom i Anjeli 👏 Ovo je pisao neko ko je bio psihicki zlostavljan ili tim psihologa.Tako su realno prikazali kako se zlostavljac postavi i kako okupira zrtvin mozak da nema pojma sta radi.Ja sam godinama radila sa psihicki zlostavljanim zenama,i prvi put da vidim na jednoj tv seriji ovako realno prikazan tok dogadjaja.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Ne,ne,nemoj bre da ides 😲 evo me,evo 😆

O BOZE

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=CnJ_ht6PInk[/YOUTUBE]
nn027 thumbnail

Ma jok 😆 zaboravili su to.Shijam je smislio nove planove.Sreca pa ce ga se ponovo rijesiti,muka mi je od tog lika 🤢
Samo maestralno odradjen ovaj dio sa Shijamom i Anjeli 👏 Ovo je pisao neko ko je bio psihicki zlostavljan ili tim psihologa.Tako su realno prikazali kako se zlostavljac postavi i kako okupira zrtvin mozak da nema pojma sta radi.Ja sam godinama radila sa psihicki zlostavljanim zenama,i prvi put da vidim na jednoj tv seriji ovako realno prikazan tok dogadjaja.

Veruj da sam bila sokirana kad moli brata da ga vrati i da sve bude kao pre. To mi je bilo bas mucno. 🤢
Kety76 thumbnail

😆 Znaci da je povratak Arnava odigrao vaznu ulogu u tvom oporavku?
Jesi li uspela nesto da pogledas?

Ma sta vaznu 😲 odlucujucu 😆 Dok sam se rastajala sa dusom jedino mi na pameti bilo,ma gdje bas sad,ostade mi Arnav 😆
Ma nego sta nego odgledala,stigla dp 362 epiz 😃i sad nesto ne mogu da udjem na sajt 😕
Kety76 thumbnail

Originally posted by: saska

O BOZE

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=CnJ_ht6PInk[/YOUTUBE]

Saska 🤗 hvala ti,jutros sam opet maltretirala komsiluk 😆
Kety76 thumbnail

Veruj da sam bila sokirana kad moli brata da ga vrati i da sve bude kao pre. To mi je bilo bas mucno. 🤢

Nisi jos sve vidjela Ali ono sto budu pokazali,ali bas sve je onako.Od ponasanja zrtve,zlostavljaca,porodice,prijatelja,svi su uvuceni u zamku manijaka.A da ti ne pricam kako okolina ne moze razumjeti takvo ponasanje i osudjuje zrtvu.Time je jos vise vraca zlostavljacu i zrtva tone u sve veci jaz,iz kojeg obicno nema povratka 😭 Jako su me potresle ove scene 😭 Malo ljudi zna kroz sto takve zene prolaze,jer prosto je neshvatljivo da neko moze sa nekim tako manipulisati A najteze je ljudima objasniti da se zrtva skoro uvijek vraca zlostavljacu jer je u zacaranom krugu sa njim 😭 Teska tema ali su je stvarno obradili kako treba .I Anjeli i Shijam su odigrali maestralno svoje uloge 👏