Returning of the written off #30 Invited only - Page 105

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

72.2k

Users

9

5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Kety, takve smo ti mi tete , ne kazu dzabe da za sve trebaju GODINE iskustva .😆 Bilo je bogami tu i letecih poljubaca izmedju tete i VD, i erupcije odusevljenja na MH forumu ( a i mog razmisljanja kad moze ona,a sto ne bih mogla ja,bar sam vitkija i lepsa 🤣)

Ja pratim MH forum , gledam i seriju i mislim da mogu da procenim i glumu i sto sta jos sto se desava iza scene, mislim na kojekakve prljave rabote i namestaljke, a sve i da ne procitam nikakve reakcije imam oci i dovoljno mozga da zakljucim sta se tu sve desava.

Mislim cak da je MH forum najbolji pokazatelj koliko je Rasulo losa glumica i sta se tu sve desava. One su zaljubljenice u Madhubala seriju, obozavaju i VD I DD , ali kad je bilo proglasenje nagrada, devojke su bile u soku. Uz svo razocarenje sto njihovi ljubimci nisu dobili pojedinacne nagrade, nijednog momenta nisu pljuvale Sida, ali zato reakcije na Rasulo... pritom znaci sa tim nikakve veze nema Pratz pa da kazes pristrasne. Prosto i jednostavno, nisu mogli da veruju da je nagrada otisla u ruke toj tzv.glumici .

A realno, mozemo mi da volimo Sida, ali uz T ove godine i minutazu koju ima sad trenutno u BV , zaista ni on nije zasluzio tu nagradu. Mada ljudi ovu nagradu vole da preimenuju u najboljeg glumca -glumicu , ali nagrada je za najpopularnijeg. Zato sam ja bila potpuno sigurna da ce nagradu dobiti Rasulo, ej covece pa trebalo je skupiti 56 potpisa, nije to mala stvar. 🤣

I kad se zavesa spusti, na kraju svi su svesni sta se tu zapravo odigralo. I glumci i gledaoci i 56 potpisnika peticije. 😉

Jasno je i zasto nije bilo DD plesa na dodeli nagrada. Devojka ima svoje dostojanstvo i svaka joj cast na tome.
nn027 thumbnail
Drage moje , sinoc sam "bancila" pa sam propustila Silu. (bila sam sa klincima u piceriji - tetka servis 😃) Odoh sad da gledam reprizu pa se cujemo kasnije. 😊
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Kety76

http://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/hindi/tv/news-interviews/Dont-expect-me-to-eat-cockroaches-now-Pratyusha/articleshow/28336168.cms

Jos jedan clanak o Prat.Uz sve receno kaze da je dobila i ponudu za jos jedan shou,neka Dzungla 😆
Hvala Bogu odbila je,kaze da ne ocekuju od nje da jede zohare,bubasvabe,...🤣

Naucila je svoju lekciju ❤️

Procitala sam ovde na topicu , neko je postavio link , da je Pratz odbila ponudu ( dok sam citala naslov, rekla sam o ne , opet je nesto odbila ) medjutim to je nesto kao Survivor , devojke sa topica znaju da ja imam averziju prema rijalitima, medjutim,obozavam Survivor i varijacije na tu temu.Imala sam priliku da gledam i britanski, malo drugaciji od naseg , ali sve u svemu rijaliti koji obozavam. Ne znam kako bi ona uspela sa svojom konstitucijom ( ljudi gube i po desetak i vise kg u tom programu) ali sto se ostalog tice nekad ljudi umeju da budu gori i od bubasvaba , tako da , lako bi ona sa zivotinjama, najteze je sa ljudima

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Kety, takve smo ti mi tete , ne kazu dzabe da za sve trebaju GODINE iskustva .😆 Bilo je bogami tu i letecih poljubaca izmedju tete i VD, i erupcije odusevljenja na MH forumu ( a i mog razmisljanja kad moze ona,a sto ne bih mogla ja,bar sam vitkija i lepsa 🤣)

Ja pratim MH forum , gledam i seriju i mislim da mogu da procenim i glumu i sto sta jos sto se desava iza scene, mislim na kojekakve prljave rabote i namestaljke, a sve i da ne procitam nikakve reakcije imam oci i dovoljno mozga da zakljucim sta se tu sve desava.

Mislim cak da je MH forum najbolji pokazatelj koliko je Rasulo losa glumica i sta se tu sve desava. One su zaljubljenice u Madhubala seriju, obozavaju i VD I DD , ali kad je bilo proglasenje nagrada, devojke su bile u soku. Uz svo razocarenje sto njihovi ljubimci nisu dobili pojedinacne nagrade, nijednog momenta nisu pljuvale Sida, ali zato reakcije na Rasulo... pritom znaci sa tim nikakve veze nema Pratz pa da kazes pristrasne. Prosto i jednostavno, nisu mogli da veruju da je nagrada otisla u ruke toj tzv.glumici .

A realno, mozemo mi da volimo Sida, ali uz T ove godine i minutazu koju ima sad trenutno u BV , zaista ni on nije zasluzio tu nagradu. Mada ljudi ovu nagradu vole da preimenuju u najboljeg glumca -glumicu , ali nagrada je za najpopularnijeg. Zato sam ja bila potpuno sigurna da ce nagradu dobiti Rasulo, ej covece pa trebalo je skupiti 56 potpisa, nije to mala stvar. 🤣

I kad se zavesa spusti, na kraju svi su svesni sta se tu zapravo odigralo. I glumci i gledaoci i 56 potpisnika peticije. 😉

Znam Saska,sve je jasno.Cak ni njene fankinje nisu ovo ocekivale 😉 A reakcije ostalih kolega su takodjer sve rekle.
Sto se tice S,da se ne lazemo😆 Nagrada je za bicepse a ne za glumu.Ali,isto tako znamo da ima veliku fan zonu.Vjerujem da je dobio ogroman broj glasova,ali o Rasulo se nema sta komentarisati .Najbolji odgovor dobila je nakon par dana kada su osvojili nagradu za pobjednicki par sa nula hemije 😆
Kety76 thumbnail

Procitala sam ovde na topicu , neko je postavio link , da je Pratz odbila ponudu ( dok sam citala naslov, rekla sam o ne , opet je nesto odbila ) medjutim to je nesto kao Survivor , devojke sa topica znaju da ja imam averziju prema rijalitima, medjutim,obozavam Survivor i varijacije na tu temu.Imala sam priliku da gledam i britanski, malo drugaciji od naseg , ali sve u svemu rijaliti koji obozavam. Ne znam kako bi ona uspela sa svojom konstitucijom ( ljudi gube i po desetak i vise kg u tom programu) ali sto se ostalog tice nekad ljudi umeju da budu gori i od bubasvaba , tako da , lako bi ona sa zivotinjama, najteze je sa ljudima

Imaju oni Survivor,ali ovo je drugacije. Svejedno,ona nije mogla opsatati ni u BB kuci a kamoli u dzungli 😆
Kety76 thumbnail
Idem jos malo izigravati briznu suprugu 😆
Bolje receno,odoh u shoping 🤣
Kuckamo se kasnije 😃
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Idem jos malo izigravati briznu suprugu 😆

Bolje receno,odoh u shoping 🤣
Kuckamo se kasnije 😃

Idem i ja , a ti nemoj zaboraviti da suprugu uz casu vode ponudis ponekad i ples, to sasvim sigurno resava sve zivotne probleme 😉😆
nn027 thumbnail
Evo me. Uh kakva epizoda 😳 Jedva cekam vecerasnju. Cim mi stigne ovaj novi net malko cu ja to unapred da bacim pogled 😉

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail
Kety imas jos jednu poruku u PM. Pogledaj.😊

Odoh i ja kad nema nikoga. 😉

nn027 thumbnail

I naravno rey ban 😳 😉

Edited by nn027 - 11 years ago