Returning of the written off #27 Invited only - Page 9

Created

Last reply

Replies

1k

Views

49.4k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Pa da li je i bila u konkurenciji ?...Smeki ovde se glasa za najveci promasaj,tj najlosiju seriju
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Smeki, ne znam da li je ispala iz trke, cak mislim da ima najvece sanse da dobije jer ja bih ovo prevela ovako ( mislim tako i treba da se prevede , ali ne znam da li je zezancija u pitanju ili nesto drugo )

Glasajte za najvecu neformalnu propalu seriju 2013 ( najveci promasaj )

Stephi thumbnail

Ukratko..Prats je na tom fashion week-u za vencanja..Pitaju je kako ona zamislja svoju udaju i sve to..Ona kaze da je imala u BV priliku da iskusi jedno veliko vencanje sa raskosnom vencanicom,nakitom i svim tim,tako da se ona nada da ce njeno vencanje biti isto takvo..😲😳
Posto je bangalka volela bi da nosi neki njihov specifican komad odece na vencanju ali sve ostalo ,kraljevsko ,bi trebalo da bude potpuno isto..Reporterka joj kaze da joj je u BV pandit prognozirao kada ce da se uda..P kaze...Da,rekao je da cu se udati za deset godina..ali to definitivno nece biti tako..hocu da se udam ranije,sada samo jos da nadjem momka.Na kraju opisuje kakvog momka trazi za sebe..da je zgodan,crnomanjast kao sto je i ona..uspesan,zanosan...

Da ne misli na Jagdisa kojim slucajem 🤣
Stephi thumbnail
Da vas pitam nesto ,kako se prebacuje post recimo kad zavrsimo ovaj topik i odemo na drugi ako hocu odavde nekog da qvotujem i da mi se tamo pojavi post kako to da uradim

OVAKO 🤢

Edited by saska - 11 years ago
Stephi thumbnail
Usla sam jutros na topik s namerom da procitam i poijem kaficu duplu,trodpulu ali ostala sam bez cigareta.Sednem u kola i odem do prodavnice kad da se vratim nece da upale,i do sad sam se mucila.Sve u svemu nije kvar nego sam ostala bez goriva😆😆😆.Sta da radim mislila sam da je muz sipao gorivo ,on mislio da sam ja i eto.😡
Cuti dobro je da je bilo do goriva,ja svako jutro palim po pola sata jer sve zamrzne..moram da mu menjam antifriz jer stoji duze od dve godine..😕

🤣 Smeki slatko sam se nasmejala a ti Dal jos malo pa ces zakasniti sa tim antifrizom.
Ja sam sve to obavila i jos sam sve cetiri zimske gume zamenula.

I ja sam zamenila gume ,jos pre dva meseca..A jesi stavila vinteru ?

😲 Sta ti je to? Nikad cula 😆

Pa vrsta zimske gume Tigar Pirot ih proizvodi..ali ti me sada samo malo onako..fino...jel da..😆

Ne . Ne zezam te. Ni ne znam koje gume imam. Brat mi ih je kupio. Ja mu samo dala pare. A bas cu da ga pitam.

Badi, bolje da si ti isla da kupis a brat dao pare , ja vise volim tako
😃
Stephi thumbnail

Ja jos uvek probavam

Stephi thumbnail

Zivotinje najbolje osete ...ljubav
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

🤣 Zaboravio da skine carsaf ujutru kada ustao da se sprema za Fashion...ili mu je to vencanica.. 🤣

Covek samo nece da ima problema s tobom. Uredno nosi gace
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ono kad Saska krene da ti objasni u najkracim crtama..🤣

1386103310

Znaci 🤣 🤣
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

E pa svaka cast kume.😳Opravdao si mnogo sto sta,zato te ja gotivim toliko,ne samo sto si mi kum...

Znala sam i ja da cu konacno s njim uspeti

yeeey , prebacili smo se na novi topic