Da..ona je na bilbordu za taj dogadjaj...Evo sada je i Biki postavila video njenog intervijua sa tog dogadjaja..
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Who is this actor?
KIARA THROWN 14.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
When a lie is repeated hundred times…
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Da..ona je na bilbordu za taj dogadjaj...Evo sada je i Biki postavila video njenog intervijua sa tog dogadjaja..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=SbLIP6rPRKU[/YOUTUBE]
Ovo je nesto novo,kada bi Dal mogla reci o cemu se radi,mislim sta prica..
E moja Dal,Smeki❤️ samo preleti i klika 🤣 a ne gleda🤣 sta sam postavila😆
Ukratko..Prats je na tom fashion week-u za vencanja..Pitaju je kako ona zamislja svoju udaju i sve to..Ona kaze da je imala u BV priliku da iskusi jedno veliko vencanje sa raskosnom vencanicom,nakitom i svim tim,tako da se ona nada da ce njeno vencanje biti isto takvo..😲😳
Posto je bangalka volela bi da nosi neki njihov specifican komad odece na vencanju ali sve ostalo ,kraljevsko ,bi trebalo da bude potpuno isto..Reporterka joj kaze da joj je u BV pandit prognozirao kada ce da se uda..P kaze...Da,rekao je da cu se udati za deset godina..ali to definitivno nece biti tako..hocu da se udam ranije,sada samo jos da nadjem momka.Na kraju opisuje kakvog momka trazi za sebe..da je zgodan,crnomanjast kao sto je i ona..uspesan,zanosan...
Nije ona kriva,namucila je kola danas,a na ovu zimu..😕 A sto se dogadjaja tice,prevela sam ti ovo ukratko,ako hoces detaljno od reci do reci,trebace mi malo vise vremena..
Ako ti nije tesko,ako naletis na DD tamo,postavi mi i nju,molim te..🤗
Pa eto ako hoce da sve bude kao u BV nek uzme i momka tj vencanica ,vencanje, i momak iz BV ☺️
Nije ona kriva,namucila je kola danas,a na ovu zimu..😕 A sto se dogadjaja tice,prevela sam ti ovo ukratko,ako hoces detaljno od reci do reci,trebace mi malo vise vremena..
Ako ti nije tesko,ako naletis na DD tamo,postavi mi i nju,molim te..🤗