Returning of the written off #24 Invited only - Page 31

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.9k

Users

8

6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Biki..evo postavlja nam dijagnoze..po izrazu lica bih rekla da cemo u krevet na preznojavanje..
šŸ˜‰
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

I sve mi boje dobro stoje šŸ˜‰

Al usta ... i zubi , njam, njam , njam gric gric gric

Zaista kuma,njegov osmeh je najlepsi koji sam videla a i zube sto ima...nije cudo sto bi ga ti njam njami njami...gric gric gricc šŸ˜†
Edited by Bikica - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Biki..evo postavlja nam dijagnoze..po izrazu lica bih rekla da cemo u krevet na preznojavanje..
šŸ˜‰

Jao Dal🤣 sad si me nasmejala🤣 to preznojavanje,sto od cajeva ,sto od dijagnoza raznoraznih,a meni sto od ovog sto nam je propisao🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Plus , nije necovek da ne ode u naselje da vidi sta se desava posle pucnjave a zna da je krimos tamo . Nju interesuje zasto je dosao jer ona pokusava da ga zaboravi. Interesuje me, zaboravila sam,šŸ˜ƒšŸ˜‰ hoce li ona otici sutra na set. Ipak je ogromna razlika ako hoce da ga zaboravi kad ona ide tamo gde je on i kad on dolazi tamo gde je ona,naravno da ce ga lakse zaboraviti kad ona svaki dan ide na njegovo radno mesto.

Ja se svaki put setim njihovog pijanstva. Tamo su bili iskreni i tamo su bili pravi, onakvi kakvi jesu. I u toj epizodi nalazim odgovore za mnoge stvari. Oni se vole i ne mogu jedno bez drugog. Naravno da je mogla, ako je htela da ga zaboravi, da ode u bilo koji drugi grad u Indiji i pocne zivot iz pocetka. Pa njena majka je bila u daleko goroj situaciji od nje pa je u tome uspela. Naravno da je on mogao da je ignorise i da ne brine uopste sta je sa njom posle pucnjave. Mogao se informisati o svemu a da i ne ode tamo. Sve je to lepo teoriski moguce da se ne vole.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Imao je on vazne ljude u zivotu, i pre Madu, koji su ga izdali i sve njih je uspeo da "spakuje" , preboli i nastavi da zivi. On jos uvek misli da je to moguce i sa njom, da bez obzira sta oseca moze da nastavi dalje.

Plus , nije necovek da ne ode u naselje da vidi sta se desava posle pucnjave a zna da je krimos tamo . Nju interesuje zasto je dosao jer ona pokusava da ga zaboravi. Interesuje me, zaboravila sam,šŸ˜ƒšŸ˜‰ hoce li ona otici sutra na set. Ipak je ogromna razlika ako hoce da ga zaboravi kad ona ide tamo gde je on i kad on dolazi tamo gde je ona,naravno da ce ga lakse zaboraviti kad ona svaki dan ide na njegovo radno mesto.

Pa htela bi ona,da on nije otkazao snimanje kako bi uzeo slobodan dan i smislio kako da je kidnapuje..🤢 Ali o tome vise sutra..

Pa htela bi ona ... i ja sve vreme govorim da bi ona htela 🤣
Daltoni thumbnail

Tako cu i ja jednog dana pored mojih sinova,da budem kao patuljak..evo,tek treci razred,a vec me stigao u visinu..😃
Bikica_Biki thumbnail
Isla u soping i nasla ovošŸ˜†
E i ja se molim za tebeā¤ļø da izadjes iz tog tamo corsokaka sto prešŸ˜•
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

i razvijen šŸ˜‰šŸ˜†

Pre bih rekla "definisan" šŸ˜‰ šŸ˜†
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Upravo to. Prva reakcija mi je bila 😲 , a druga 😳. Onda sam resila da priupitam za svaki slucaj, da ne propustim nesto ne daj Boze. 😃

Ova prva reakcija da si se sokirala sto nema slike mi je razumljiva, ali sto ova druga da si se postidela kad si shvatila sta je. Mislim ne delujes ti meni tako stidljivo po tvom horoskopu 🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Jao Dal🤣 sad si me nasmejala🤣 to preznojavanje,sto od cajeva ,sto od dijagnoza raznoraznih,a meni sto od ovog sto nam je propisao🤣

Biki, ja sam stvarno bolesna... tako da mi je terapija neophodna..a znam da je vezbao sa tobom dva dana,pa nece da se obruka..šŸ˜‰