Favourite soaps (invited only) #5 - Page 9

Created

Last reply

Replies

284

Views

43.6k

Users

8

685

Frequent Posters

MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 11 years ago
Strelice..U zivotu uvek idi za svojim snom i veruj glasu svoga srca, jer zivot je ono sto stvoris od njega i zato se u njemu moze desiti sve sto pozelis! SRECAN RODJENDAN!
MINA1971 thumbnail

Edited by MINA1971 - 11 years ago
MINA1971 thumbnail
Opet pada sneg...😕
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

28.11

Shlok kaze Asthi da ne moze da ide iz kuce. Astha: Ja idem, i to je moja konacna odluka. Nitko me ne moze zaustaviti, cak ni ti. Shlok se smesi gledajuci je i ustane. Uhvati je snazno za ruku i povredi je. Astha: Pusti me, ti nemas nikakvo pravo da mi se priblizis i dotaknes me. Ja te se ne bojim. Shlok: Rekla si da me volis, pa sta je onda ovo sada? Dobro.Ja nemam pravo da te zaustavim, ali daj mi dva minuta. Donosi neku fasciklu i seda.Shlok: Procitaj ova dokumenta pre nego sto odes, ukoliko volis svog oca. Astha je zacudjena.Shlok: Jesi li ti toliko glupa, zar ne razumes sta ti govorim? Ako izadjes iz ove sobe, onda... Astha pogleda u fasciklu i pregleda dokumenta. Sokirana je dok ih cita.

picture1

Astha gleda u Shloka. Shlok: Ti to mozes uciniti, kako bi spasila svog oca, on moze zbog tebe da ide u zatvor, a ja cu da pozovem policiju. Policija ce znati sta treba da ucini kada dobiju ove papire, potpis tvog oca je na njima, on je pogresio kada je to potpisao. Tvoj otac moze da bude uhapsen zbog uzimanja mita, i sve to zbog tebe. Ako mu se bilo sta desi, nemoj posle da dolazis kod mene. Astha: Da se nisi usudio da uradis bilo sta mom ocu! Shlok: Reci mi sada, pokazi mi svoju odluku tako sto ces da izadjes iz ove sobe. Uzeo je dokumenta iz njenih ruku i gleda je. Ona je uzela svoju torbu, i stoji pored vrata.

Astha je stala kod vrata i vratila se prema njemu. Astha: Nisam mogla da zamislim ni u svojim snovima da si ti spreman da uradis nesto ovakvo. Ovo sto si danas uradio je pogresno. Mrzim te najvise na svetu. Shlok je zaustavi dok je pricala i ponovo ju je povredio stisnuvsi joj obraze. Shlok: Sta bilo! Ima da ostanes tu i da budes predamnom, jer ti si moja zena. Smeje se djavolski i odlazi. Astha place.

picture2

Sledece jutro. Astha se probudi i razmislja o Shlokovim recima. Zove svog oca i moli se Bogu da ga zastiti. Sojal obavlja svoje poslove.Anjali dolazi i Sojal prica sa njom i kaze joj da pogleda kako je ocistila kucni hram. Anjali: Odlicno. Gde je Astha? Sojal: Ne znam. Nisam je videla, mozda jos uvek spava.

picture3

Sojal hvali sebe. Anjali joj kaze da ne prica previse. Anjali: Astha ce raditi taj posao od sutra, ako ne bude htela, znam sta cu da uradim. Ona kaze Sojal da pripremi hranu kako treba, inace ce ona i njena majka morati da je jedu. Sojal misli u sebi kako Anjali nije vise ljuta na Asthu. Astha se sprema u svojoj sobi.Shlok joj prilazi i uhvati je za vrat. Ona pokusava da se oslobodi. Shlok: Izgledas jako lepo danas. Tvoj otac je i dalje slobodan, zasto si ti onda tako tuzna? On se smeje...Astha ustaje i odlazi. Shlok vice za njom: Nastavi da se smesis!

Kavya kaze Bharatu da ona zeli da slavi svoj rodjendan. Bharat se slozi i kaze joj da ce ga proslaviti kod kuce, zato jer ne mogu da urade party. Astha ulazi i kaze Kavyi da ce da naprave party i da ce pozvati njene prijatelje i da ce biti veselo. Astha joj kaze da joj ona to obecaje. Bharat: Ali... Astha: Nemoj da kazes ne, ta secanja tako mnogo znace. Astha zagrli Kavyu i kaze: Jednog dana kada ona bude otisla u kucu svog muza, ta ce joj secanja dati snagu. A ti ces biti srecniji nego ikada kada joj ispunis zelju. Bharat: Dobro, proslavit cemo tvoj rodjendan kako treba, partijem, i radit cemo tako svake godine. On daje obecanje Kavyi i blagosiva Asthu.

picture5

Astha pita Kavyu koga ce da pozove, da li ce da sece kolac? Kavya je zagrli. Bharat se smesi. Anjali ugleda dekoratere i kaze im da odu. Bharat joj kaze da ih je on pozvao da bi proslavili danas Kavyin rodjendan. Anjali: Ovo je moja kuca, a ja ne znam nista o tome! Bharat: Astha i ja smo tako odlucili. Anjali ga grdi i kaze mu: Tko je Astha da ona odluci sta ce se desiti u ovoj kuci? Shlok dolazi kod Asthe i kaze joj da stavi osmeh na lice. Shlok: Tvoje lice treba da bude obasjano ljubavlju i srecom. Budi poput dobre snahe, bit ce to bolje za tebe.

Astha: Pusti me na miru! Anjali: Nece biti nikakve proslave u ovoj kuci! Bharat: Nemoj to da radis. Vec smo pozvali Kavyine prijatelje. Astha i Shlok im prilaze. Bharat: Sta cu da kazem mojim prijatljima? Asha: Pomisli na Kavyu. Anjali: Ja ne mogu da prekrsim pravila ove kuce zbog Kavye. Mi ne slavimo rodjendane devojcica u ovoj kuci. Bharat: sta cu da kazem mojim gostima? Niranjan dolazi i kaze da ce se parti odrzati tu u kuci. Svi ga gledaju.

picture6

Niranjan: Kavya ce biti nesrecna ako otkazemo proslavu. Anjali ga gleda. Bharat se zahvali Niranjanu, i kaze da je to Asthina ideja. Niranjan kaze da je Astha uradila dobru stvar, i da party treba da bude velicanstven i da pozovu sve specijalne goste. Odlazi. Anjali je ljuta. Jaya prica sa Sojal i kaze joj da uvek cini Anjali srecnom. Jaya razmislja sta ce da obuce za rodjendansku proslavu. Sojal joj kaze da je to Kavyin rodjendan a ne Jayin.Jaya joj kaze da otkrije koji je problem izmedju Shloka i Asthe. Kavya dolazi kod nje i Jaya slatko prica sa njom. Kavya joj donosi neku strasnu masku i uplasi je. Sojal i Shlok se smeju.

Shlok povede Kavyu sa sobom. Sojal vidi da je Astha zagospodarila kucom. Pomisli kako cak i njena kcerka sledi Asthu. Jaya kaze da je Shlok vrlo srecan sa Asthom. Ona kaze Sojal da ucini nesto, inace ce Astha osvojiti sve u kuci i ona (Sojal) ce biti poput roba u toj kuci. Astha kaze Kavyi da je zove svojom prijateljicom. Astha ukrasava kucu za rodjendan. Astha je sokirana kada vidi Shloka da nosi masku. Stvarno izgleda poput cudovista. Shlok kaze da ce da uradi sve sto mu Astha kaze.

picture7

Precap:

Jyotin muz i njegova majka dolaze i izvinjavaju se Niranjanu. Svi su sokirani.

picture8
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

29.11.

Astha je sokirana kada vidi Shloka sa maskom. Kavya joj kaze da zamoli Shloka da joj donese haljinu za rodjendan. Astha kaze da ce to uraditi kasnije, ne sada. Shlok kaze Kavyi da je obicaj da se za rodjendan priredjuju iznenadjenja, i da je on majstor za to, moze da pita Asthu da li je to istina. On gleda u Asthu i smesi se. Ona odlazi odatle.

Avdhoot gleda video sa Asthine svadbe i sentimentalan je. Kalindi dolazi i vidi ga uznemirenog. On je obrisao svoje suze dok mu ona prilazi Kalindi ga pita: Sta je to? Izgledas tako tuzno. Da li ti nedostaje Astha? On kaze: Ne, imao sam slobodnog vremena, pa sam gledao video. Kalindi: Zasto krijes ako ti ona nedostaje?

picture1

Kalindi: Cini se kao da je bilo juce kada je naucila da hoda, a sada je vec odrasla i udala se. Ajju kaze: Ona je zenica nasih ociju. Svima mnogo nedostaje Astha i pricaju o njoj.

Avdhoot kaze da ne zna kako da zivi bez Asthe. Kalindikaze da je to tacno, ali da su oni svi znali da ce ona da ode jednog dana, takvi su svetski rituali.Kaze da joj zeli da uvek bude srecna. Avdhoot kaze da je Shlok jedan u milion i da ce je on uvek ciniti srecnom. Kalindi se slozi sa njim i kaze kako je ona na pocetku mislila da je Shlok los covek, ali se njeno misljenje promenilo u poslednje vreme. Zeli im da su uvek zajedno i srecni.

picture2

Astha priprema sve za rodjendan, dok se Shlok igra sa Kavyom. Kavya mu kaze da pomogne Asthi jer ona ne moze da dosegne nesto sto je visoko.Astha kaze da moze sama da to uradi. Shlok prilazi Asthi i podigne je. Astha je iznenadjena kada vidi promenu u njegovom ponasanju. Muzika svira... Kavya pljesce i kaze kako je Astha porasla. Shlok se smesi gledajuci u Asthu. Astha se spusto dole i ljutito ga gleda i odmakne se od njega. Ona odlazi i kaze Kavyi da podje sa njom. Shlok ju gleda.

picture3

Abhay i njegova mama diskutiraju o odlasku u Shlokovu kucu kako bi vratili Jyoti natrag kod njih. On kaze da je u svemu tome Astha uplela svoje prste. On kaze da mu je potrebna Jyoti da bude financijski stabilan. Njegova ga majka pita sta ce da uradi ako ga budu ispitivali, mogu tada da zabrane Jyoti da podje sa njim.On kaze da mora da uradi nesto da ponovo stekne njihovo poverenje. Ona kaze da ce ona nesto da uradi, a neka se on ide spremiti za posetu Jyotinoj porodici. Ona je dobila neku ideju i kaze da zna sta sada da radi, smesi se. Svi slave Kavyin rodjendan kod kuce sa mnogo gostiju i dekoracijom. Kavya ide do Asthe, pre nego sto je otisla kod Sojal. Sojal je ljuta. Kavya se druzi sa svima i jede kolac. Niranjan je blagoslovi. Astha misli u sebi kako je Niranjan dobar covek koji nije pristrasan.

picture4

picture5

picture6

Astha gleda u Shloka. Shlok dobija poziv od nekoga i pita da li je posao zavrsen? On se smesi gledajuci u Asthu, dok je Astha zauzeta oko Kavye. On misli kako ce ona sada biti potpuno u njegovim rukama, i da ce svaki njen udisaj biti pod njegovom kontrolom. Bharat se obraca svojim gostima i kaze im kako je ovaj dan poseban za njega, jer je toga dana dobio kcer i zahvaljuje se Sojal za to, zato sto mu je rodila kcerku. Sojal se smesi. On kaze kako je Astha uradila sve pripreme i ukrasila sve za rodjendanski party. Bharat: Zbog Asthe smo svi danas ovoliko srecni , i ja bih hteo da poklonim nesto Shloku i Asthi. Poklonio im je aranzman za medeni mesec. Astha je sokirana i gleda u Shloka. Shlok se smeje. Astha prihvata poklon od Bharata i svi aplaudiraju.

picture7

Deca se zabavljaju na partiju. Svi gosti odlaze. Sojal prica sa Bharatom i kaze mu: Ti saljes Asthu u inostranstvo, da li si ikada ucinio nesto za mene? On je grdi i kaze joj: Ti nisi dobra majka. Ti nisi mislila na Kavyu kao sto je Astha mislila.

Jvoti kaze Asthi da je slika sa Kavyom. Ona ugleda Abhya koji dolazi sa svojom majkom, i sokirana je. Svi gledaju u Abhya. On pada pred noge Niranjanu i izvinjava mu se. Niranjan: Ustani, sta to radis? Abhayeva majka ga bije sa prutom i pocinje da glumi pred svima. Ona kaze: Ucinili smo mnogo problema tvojoj kceri, i povredili smo sve vas. Shlok, uzmi ovaj prut i izudaraj ga, on nije bio dobar prema tvojoj sestri.

picture8

Shlok: Sve je ovo drama, vi oboje uopste ne osecate zaljenje. Niranjan kaze Shloku da se smiri. Niranjan: Abhay, ti nisi dobro postupio, ali mi cemo ti dati sansu da ispravis sto si gresio. Dovoljno je da priznas da si gresio i prihvatis svoje greske.I da ih nikada ne ponovis. Abhay obeca da nece to vise raditi.Niranjan kaze da mu je oprostio i da mu zato to govori. Abhayeva mama kaze da Niranjan ima veliko srce. Abhay se izvine Anjali i kaze da zeli da povede Jyoti kuci. Anjali mu kaze da je Jyoti njegova zena i da mu ne treba njihova dozvola.

picture9

Jyoti kaze da ona ne zeli da ide sa njim, i moli ih da je ne salju tamo. Abhayeva mama joj kaze da ne govori tako, jer je to njena kuca. Moli Anjali da objasni to Jyoti. Anjali zaustavi Asthu koja je htela nesto da kaze Jyoti, i kaze joj: Ovde se radi o mojoj kceri, ne mesaj se tu, i da se nisi usudila da razbijes njihovu vezu. Abha: Ja cu uvek ciniti Jyoti srecnom. Sramota me je sto sam vas sve povredio. Sojal: Sve je u redu, ti si zet ove kuce i tvoja je majka u pravu. Anjali gleda ljutito u Sojal i kaze Abhayu da ide i da poprica sa Jyoti. Shlok: Stop! Ako Jyoti ne zeli da ide, nitko je na to nece prisiliti. Nitko!

picture0

picture11

Niranjan: Shlok, ja razumem tvoje osecaje, ali svakoj je vezi potrebno vreme, muz i zena treba da budu mudri i da rade na svojim odnosima, treba da pricaju i rasciste sve nesporazume. Niranjan kaze Abhayu da ide i prica sa Jyoti. Niranjan odlazi.

Precap:

Shlok kaze Asthi da moze da ga mrzi, ali da oni moraju da idu na medeni mesec. Smeje se. Astha dobija poziv od Ajju ali joj Shlok ne da telefon da se javi.

picture12

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Mina,🤗 predivno👍🏼❤️
MINA1971 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Mina,🤗 predivno👍🏼❤️

Ma zahebavam se i ja malo...danas sa sestricinom...😆mozda je mala ali ne volim velike slike...
MINA1971 thumbnail
Hmmm..ogledalce,ogledalce moje...🤣
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: kop93

Moja prva kreacija

Kop, 🤗 odlicno👍🏼
sladjana333 thumbnail