Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
Welcome Baby Boy ❤️🧿
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
BACK TO MUSSORIE 17.9
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
Is Janhvi Kapoor going to be known as a one-hit wonder?
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
22.10.
Astha i Shlok silaze dolje. Anjali i kalindi izmenjuju slatkise.Svi se smese.Anjali je jos ljuta.Shlok je dao Asthi prsten i rekao joj da ga nosi: Ovaj ce nas prsten povezivati celoga zivota.Kalindi se smesi. Astha dobija od Kalindi prsten za Shloka Anjali ga uzima i gleda ga. Ajju kaze da je dragoceni prsten od cistoga zlata. Astha ga stavi Shloku na prst da ga nosi. Svi aplaudiraju jer su zaruke zavrsene. Astha i Shlok pozdravljaju sve i primaju blagoslove. Astha sama dotakne Anjalina stopala, Shlok to nije uradio.
Shlok pozdravlja Kalindi doticuci joj stopala. Anjali je ljuta. Shlok gleda u Asthu i smesi se. Atul i Kalindi poklanjaju odecu Niranjanu i Anjali Anjali vidi sari i pocepa ga, dok nitko ne vidi. Pocne da se dere: Sta je ovo?! i baca sari na pod. Pokazuje pokidano parce sarija. Atul i Kalindi su sokirani. Astha i Shlok gledaju sari. Anjali: Sta ste nam to doneli? pocepani i unisteni sari? Kalindi kaze da ga je proverila kada ga je kupila. Anjali: Hoces da kazes da sam ga ja pocepala? Anjali povisuje glas na Kalindi. Astha uzima sari i kaze Anjali: Moja mama ne laze. Mi nismo kupili taj sari na rasprodaji, nije bio pocepan kada smo ga kupili. Anjali: Cak ni ja ne lazem. Kalindi joj kaze da podje sa njima i da ce joj oni kupiti novi sari. Niranjan smiruje situaciju i zove sve na veceru. Svi odlaze. Anjali pogleda u Shloka i odlazi.
Astha place. Shlok joj prilazi. On joj brise suze i drzi je za ruku. Ona ga pogleda. Shlok: Stvarno mi je zao. Astha: Ako sam ja pogresila, ja sam spremna da se izvinem tvojoj majci, ali ona je uvredila moje roditelje. Nemoj tako da me kaznjavas, ja ne zlim da se udam... Shlok je zaustavi da kaze do kraja. Shlok: Moja ljubav nije toliko slaba da je potrese jedna tako mala stvar. Ja ti verujem. Ne treba da brines. Ja cu sve objasniti Anjali. Anjali sve to cuje i vidi ih. Shlok moli Asthu da se osmehne i grli je.. Anjali se naljutila.
Kalindi i Ajju pricaju o Anjali. Kalindi: Ja se brinem za Asthu. Atul cuti. Astha im prilazi i kaze da je razgovarala sa Shlokom. On mi je obecao da nece da dozvoli da vas ovde vredjaju. Kalindi joj kaze da teli da razgovara sa njom i da je pita da li ce ona moci da podnese Anjalino ponasdanje. Astha: Shlok je uz mene. On ce se pobrinuti za mene i moju srecu, vise od mene same. Kalindi: Astha ne zna kakva je Anali, ona se nece promeniti. Astha: sta se desilo ?Zasto si tako uplasena? Ti si vec unapred zabrinuta za ovu vezu. Zasto? Kalindi: Da, zato sto zelim da te vidim srecnu. Astha: Ja cu biti srecna sa Shlokom.Ti si me naucila da se suocim sa svime u zivotu. Kalindi: Da, ja tebi verujem, ali sam zabrinuta zbog Anjali. Zato sto znam jednu zenu koja...Atul je zaustavi. Kalindi: Pusti me da kazem.Kalindi: Astha, nisam ti rekla ovo do sada, jer nije bilo potrebe. Nasa kuca mi je dala toliko srece da sam zaboravila da ovo nije moj prvi brak.
Astha je sokirana. Kalindi: Ne zelim da se tako nesto tebi desi, ono sto se desilo meni. Place i kaze: Ti top ne znas, ali moj prvi brak je bio nocna mora. Kada se toga setim, cak i danas, ja...Oni su mi prouzrokovali toliko boli. Ja vidim tu zenu u Anjali.Samo sam se zahvaljujuci Ajju resila moje proslosti. Astha: Imaj vere u Boga, nista mi se lose nece desiti. Kao sto je Atul uz tebe, Shlok ce biti uz mene i vrsit ce svoje duznosti. Njegova majka je stroga, ali ja imam puno poverenje da cu uspeti da ozivim majcinstvo u njoj, bez obzira koliko tesko morala da se potrudim.Verujem u svoj uspeh jer ste vi svi uz mene. Atul se nasmesio i rekao: danas si me ponovo ucinila ponosnim. Astha grli Atula. Kalindi zeli sve najlepse Asthi.
Anjali baca slatkise koje joj je poklonila Kalindi. Kaka sve to vidi i pita je da li zeli da unisti ovu vezu i tako ide protiv Niranjanove volje.Anjali kaze da ce Astha da razbije mir ove kuce u komadice, nakon sto je ona (anjali) toliko brinula o svemu.Kaka kaze kako ce tada ona biti za sve kriva. Anjali: Ja cu uciniti sve i istrpiti sve da bih povratila mir u ovu kucu. Astha razgovara sa Shlokom na telefonom. On kaze: Anjali nece da ucini nista sto bi uznemirilo tebe ili tvoju porodicu. Astha ga moli da zove Anjali mama, i kaze mu da nije nimalo lako postati clan njegove porodice. Shlok: Kao sto si usla u moj zivot, tako ces da udjes i u moju porodicu i u moju kucu. Ne mogu da ti kazem koliko si divno izgledala u zelenom sariju. Moj san je da te vidim u crvenom sariju. Astha: I... Shlok opisuje kako je zamislja a Astha se smesi.
25.10.
Ajju prica sa Kalindi o Asthi i kaze kako Astha mnogo radi. Kaze da ce reci Shloku da je prihvati kao dowry?? Kalindi se smesi. Zvoni na vratima i Kalindi otvara vrata. Primila je paket. Otvara ga i vidi polomljene narukvice i pismo. Kalindi procita pismo i sokirana je. Shlok pozeli dobrodoslicu Jyoti i njenoj svekrvi. Shlok pogleda u Jyoti i zaustavi njenu svekrvu na vratima govoreci joj da ona zasluzuje pravu dobrodoslicu. Zove Asthu. On daje posluzavnik za obaviti dobrodoslicu i kaze Asthi: Ona je Jyotina svekrva, pozeli joj dobrodoslicu sa postovanjem. Jyoti je iznenadjena. Svi gledaju u Asthu.
Astha uradi aarti i tilak. Shlok: Podeli im darove Astha. Astha da darove i svekrva se smesi.Kaze: Super, Anjali te prevaspitala za jedan dan. Hvali Anjali. Astha se smesi. Shlok ih poziva da sada udju u kucu. Svekrva se smesi videci toplu dobrodoslicu i kaze: Da, kcerkina tazbina mora da se tretira poput Bogova. Shlok i Astha se smese dok ona ulazi u kucu.
Jyotina svekrva sve pozdravlja. Shlokov brat joj pozeli dobrodoslicu i vodi je u predvorje. Ona je srecna sto ih vidi sve na okupu. Ona ih zove da sednu sa njom. Shlok pusti video. Shlok: Imamo nesto posebno za tebe. Svekrva je sokirana kada vidi snimak, gde je cela istina o Jyoti izasla na videlo. Svi gledaju u nju. Ona kaze da su sve to lazi, kaze da se ona brine o svojoj snahi tako dobro kao o cvecu. Kaze da ne zeli da ostane ovde gde je ne postuju. Povede Jyoti sa sobom. Shlok uhvati Jyoti za ruku i zaustavi je.Shlok: Hoces li i dalje da krijes istinu od svoje brace, zar neces sa nama da podelis svoju bol i kazes sta je istina Jyoti pocne da place i kaze da joj je zao, kaze da Astha nije nista sl*gala.?
Svekrva kaze da ona ne moze da podnese svu tu dramu i da ona ide. Shlokov brat je zaustavi i kaze: Ti si povredila nasu sestru, neces se tako lako izvuci. Kaze Sojal da zove policiju. Anjali ih prekida i kaze im da je postuju, jer je ona svekrva njihove sestre. Shlok se raspravlja sa Anjali. Shlok: Ona je ucinila nepravdu prema Jyoti i mora za to da odgovara. Ja cu se osvetiti za svaku suzu koju je moja sestra pustila.
Svekrva je smislila neki plan kako da se izvuce i spasi iz svega i pocne da place. Kaze: Zao mi je , ja sam pala pod uticaj losih ljudi koji su mi rekli da uvek treba da drzim Jyoti potcinjenu.. Shlok joj kaze da se izvine Jyoti. Svekrva se izvine Jyoti. Shlok joj kaze da sada moze da ide kuci a da ce Jyoti doci kuci kada Aryaman bude dosao po nju. Svekrva kaze da se slaze sa time i da nema nista protiv. I ona odlazi.Astha zagrli Jyoti. Anjali odlazi ljutito. Polomi neku vazu sa cvecem i Sojal dolazi kod nje. Ona vidi koliko je Anjali besna i kaze joj: Tvoja vladavina istice, imas jos samo nekoliko dana.Izvini ja se ne salim sa tobom, ja sam zabrinuta, ako ti nista ne poduzmes, onda ce Astha da zavlada ovom kucom, smisli nesto.
Anjali: Astha ce doci u ovu kucu kada se uda za Shloka. Anjali gleda, Jyoti hvali Asthu i prica sa svojom bracom. Kaze kako je od svih krila svoju bol. Shlok joj kaze da je trebala sve da im kaze, i da ih pozove, on bi dosao po nju. Pita je zasto nije osecala da bi oni bili tu da joj obrisu suze? Jyoti: Vi niste bili tu. Shlok: Bharat je bio tu, mogla si njemu da kazes. Sada smo mi uz tebe. Nemoj nista da krijes od nas, mi ne mozemo da gledamo tvoju bol. Astha donosi vodu za Jyoti. Jyoti kaze Shloku da je vrlo srecan sto ce da dobije takvog zivotnog partnera kao sto je Astha. Shlok gleda u Asthu. Astha kaze Jyoti: Ja nisam ovo ucinila da bi me hvalili, vec zbog tvog osmeha.
Bharat kaze Jyoti da je pozeleo da ostavi njenu svekrvu u djungli. Sale se da bi izmamili osmeh na Jyotinom licu. Pokusavaju da je golicaju i ona bezi srecna. Astha se smesi. Shlok zaustavi Asthu i kaze joj da idu. Ona ga pita gde? Niranjan je ljut i krenuo je da osamari Anjali. Kaze joj da treba da svati svoju odgovornost.Anjali: Pokusala sam najbolje sta sam mogla. Niranjan: Moras da upotrebis mozak da bi mogla da kontrolises Asthu na pravi nacin. Ako s nesto ovako ponovi ja to necu trpeti. Anjali se izvine. Kaze da ce da ispravi gresku. On joj kaze da razgovara sa porodicom Kirloskar. Ona kaze: U redu. Shlok je doveo Asthu na terasu i priblizio joj se.
On joj kaze da jojmora reci nesto vrlo vazno. Astha bezi i on je juri. Astha se smeje i padne na njega. Shlok i Astha se smeju. Shlok: Zasluzila si moje poverenje za ceo zivot. Ja ti nisam verovao, nisam znao da se toliko brines za moju porodicu. Zahvaljuje joj se sto je ucinila Jyotin zivot boljim. Pita je sta da joj pokloni? Ona mu kaze, nesto sto na sebi ima njegovo ime. Oni se priblize i pokaze se neko cvece😆
Kalindi kaze Atulu da poprica sa Niranjanom. On kaze: Sta da ga pitam? Da nas netko maltretira? Ona mu kaze da treba da razgovaraju sa Niranjanom i Anjali. Atul je sakrio ta pisma i pokidane narukvice. Atul i Kalindi pozele dobrodoslicu Niranjanu i Anjali. Anjali im kaze da udju. Dolazi jos jedan paket i svi se gledaju. Kalindi i Atul su sokirani.Kalindi vidi paket i u njemu pronadje drugu kutiju.U njoj je crvena tkanina u kojoj Kalindi pronadje polomljenu mangalsutra. Ispadne joj iz ruke. Kalindi uzima pismo. Atul i Kalindi su sokirani. Kalindi cita pismo i gleda u Atula. Niranjan pita sta se desilo, o cemu se radi? Kalindi daje pismo Niranjanu: On procita: Znam Shlokovu proslost pre vencanja.
Precap:
AStha i Shlok su zajedno. Astha poljubi Shlokovu ruku. Svira muzika...