Favourite soaps (invited only) #3 - Page 49

Created

Last reply

Replies

588

Views

58.4k

Users

10

1.4k

Frequent Posters

alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 11 years ago
Hmmm...

Edited by alisa112 - 11 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon... Ek Baar Phir

Danasnja epizoda:

Prevod od Love.

22.10.

Astha i Shlok silaze dolje. Anjali i kalindi izmenjuju slatkise.Svi se smese.Anjali je jos ljuta.Shlok je dao Asthi prsten i rekao joj da ga nosi: Ovaj ce nas prsten povezivati celoga zivota.Kalindi se smesi. Astha dobija od Kalindi prsten za Shloka Anjali ga uzima i gleda ga. Ajju kaze da je dragoceni prsten od cistoga zlata. Astha ga stavi Shloku na prst da ga nosi. Svi aplaudiraju jer su zaruke zavrsene. Astha i Shlok pozdravljaju sve i primaju blagoslove. Astha sama dotakne Anjalina stopala, Shlok to nije uradio.

Shlok pozdravlja Kalindi doticuci joj stopala. Anjali je ljuta. Shlok gleda u Asthu i smesi se. Atul i Kalindi poklanjaju odecu Niranjanu i Anjali Anjali vidi sari i pocepa ga, dok nitko ne vidi. Pocne da se dere: Sta je ovo?! i baca sari na pod. Pokazuje pokidano parce sarija. Atul i Kalindi su sokirani. Astha i Shlok gledaju sari. Anjali: Sta ste nam to doneli? pocepani i unisteni sari? Kalindi kaze da ga je proverila kada ga je kupila. Anjali: Hoces da kazes da sam ga ja pocepala? Anjali povisuje glas na Kalindi. Astha uzima sari i kaze Anjali: Moja mama ne laze. Mi nismo kupili taj sari na rasprodaji, nije bio pocepan kada smo ga kupili. Anjali: Cak ni ja ne lazem. Kalindi joj kaze da podje sa njima i da ce joj oni kupiti novi sari. Niranjan smiruje situaciju i zove sve na veceru. Svi odlaze. Anjali pogleda u Shloka i odlazi.

Astha place. Shlok joj prilazi. On joj brise suze i drzi je za ruku. Ona ga pogleda. Shlok: Stvarno mi je zao. Astha: Ako sam ja pogresila, ja sam spremna da se izvinem tvojoj majci, ali ona je uvredila moje roditelje. Nemoj tako da me kaznjavas, ja ne zlim da se udam... Shlok je zaustavi da kaze do kraja. Shlok: Moja ljubav nije toliko slaba da je potrese jedna tako mala stvar. Ja ti verujem. Ne treba da brines. Ja cu sve objasniti Anjali. Anjali sve to cuje i vidi ih. Shlok moli Asthu da se osmehne i grli je.. Anjali se naljutila.

Kalindi i Ajju pricaju o Anjali. Kalindi: Ja se brinem za Asthu. Atul cuti. Astha im prilazi i kaze da je razgovarala sa Shlokom. On mi je obecao da nece da dozvoli da vas ovde vredjaju. Kalindi joj kaze da teli da razgovara sa njom i da je pita da li ce ona moci da podnese Anjalino ponasdanje. Astha: Shlok je uz mene. On ce se pobrinuti za mene i moju srecu, vise od mene same. Kalindi: Astha ne zna kakva je Anali, ona se nece promeniti. Astha: sta se desilo ?Zasto si tako uplasena? Ti si vec unapred zabrinuta za ovu vezu. Zasto? Kalindi: Da, zato sto zelim da te vidim srecnu. Astha: Ja cu biti srecna sa Shlokom.Ti si me naucila da se suocim sa svime u zivotu. Kalindi: Da, ja tebi verujem, ali sam zabrinuta zbog Anjali. Zato sto znam jednu zenu koja...Atul je zaustavi. Kalindi: Pusti me da kazem.Kalindi: Astha, nisam ti rekla ovo do sada, jer nije bilo potrebe. Nasa kuca mi je dala toliko srece da sam zaboravila da ovo nije moj prvi brak.

Astha je sokirana. Kalindi: Ne zelim da se tako nesto tebi desi, ono sto se desilo meni. Place i kaze: Ti top ne znas, ali moj prvi brak je bio nocna mora. Kada se toga setim, cak i danas, ja...Oni su mi prouzrokovali toliko boli. Ja vidim tu zenu u Anjali.Samo sam se zahvaljujuci Ajju resila moje proslosti. Astha: Imaj vere u Boga, nista mi se lose nece desiti. Kao sto je Atul uz tebe, Shlok ce biti uz mene i vrsit ce svoje duznosti. Njegova majka je stroga, ali ja imam puno poverenje da cu uspeti da ozivim majcinstvo u njoj, bez obzira koliko tesko morala da se potrudim.Verujem u svoj uspeh jer ste vi svi uz mene. Atul se nasmesio i rekao: danas si me ponovo ucinila ponosnim. Astha grli Atula. Kalindi zeli sve najlepse Asthi.

Anjali baca slatkise koje joj je poklonila Kalindi. Kaka sve to vidi i pita je da li zeli da unisti ovu vezu i tako ide protiv Niranjanove volje.Anjali kaze da ce Astha da razbije mir ove kuce u komadice, nakon sto je ona (anjali) toliko brinula o svemu.Kaka kaze kako ce tada ona biti za sve kriva. Anjali: Ja cu uciniti sve i istrpiti sve da bih povratila mir u ovu kucu. Astha razgovara sa Shlokom na telefonom. On kaze: Anjali nece da ucini nista sto bi uznemirilo tebe ili tvoju porodicu. Astha ga moli da zove Anjali mama, i kaze mu da nije nimalo lako postati clan njegove porodice. Shlok: Kao sto si usla u moj zivot, tako ces da udjes i u moju porodicu i u moju kucu. Ne mogu da ti kazem koliko si divno izgledala u zelenom sariju. Moj san je da te vidim u crvenom sariju. Astha: I... Shlok opisuje kako je zamislja a Astha se smesi.

Njih dvoje romanticno razgovaraju. Shlok joj posalje poljubac preko telefona.Astha je stidljiva.On je pita sta se desilo, zasto mu ona nije odgovorila. Astha: Ne sada. Shlok: Kada onda? Astha: Ne znam. Sada cu prekinuti poziv. Imam mnogo toga da uradim u jutro. Ona se smesi i ljubi svog medu. Sledeceg jutra, Astha je kod krojaca. Anjali je zove i kaze joj da dodje na vreme kod njih kuci. Astha kaze da ce doci i iznenadjena je kada vidi Jyoti u prodavnici.

Precap:

Anjali grdi Asthu a Shlok je podrzava. Astha moli Jyoti da kaze istinu sta se desilo u Kolapuru.

Edited by kop93 - 11 years ago
kop93 thumbnail
Ova scena,gdje buduca snajka"hladi" svekrvu najvise mi se svidjela😃🤣

🤣

Kao pokisla kokos 🤪🤣

kop93 thumbnail

kop93 thumbnail

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon... Ek Baar Phir

Danasnja epizoda:

Prevod od Love .

23.10.

Astha je srela Jyoti u krojackoj radnji.astha ju je zagrlila. Jyoti: Super, ti se udajes. To je tako dobra vest. Stvarno sam srecna zbog tebe. Osecam da si mi bliska, znas li da se jucer moj brat zarucio, ali me moja tazbina nije pustila da tome prisustvujem. Nisam imala srece da vidim moju buducu snahu, ali znam da je verovatno slicna tebi. Astha je ohrabruje. Jyoti pita Asthu kako joj se zove buduci muz, i bas pre nego sto ce joj Astha to reci zazvoni joj telefon. Zove je Ajju. Astha da svoj broj telefona Jyoti i ona odlazi. Jyoti hvali Asthu i zeli joj da uvek bude srecna. Anjali ceka na Asthu i kaze da ako Astha i danas zakasni necu joj oprostiti. Astha dolazi i kaze da joj je zao.

picture1

Anjali je ljuta. Sojal se smeje. Anjali zove Jyoti da dodje. Jyoti je shokirana kada vidi Asthu. Anjali zoveAsthu i upoznaje je sa Jyoti. Kaze Asthi da dotakne Jyotina stopala Astha to ucini. Anjali primeti da Jyoti zuri u Asthu i pita je da li se njih dve poznaju? Jyoti povede Asthu sa sobom i njih dve razgovaraju. Jyoti je zamolila Asthu da ne kaze nista Anjali.Astha: Ja znam da cu biti deo tvoje porodice, ili ti kazi sve sta se desilo ili cu ja reci.Jyoti: Ja cu reci svima, ali ti obecaj da ti neces reci nikome. Anjali dolazi i pita ih sta se desava? Jyoti promeni temu razgovora. Anjali pita Asthu da li poznaje Jyoti? Jyoti kaze majci da ce joj ona sve ispricati i da podje sa njom.

Anjali kaze Asthi da skuva za sve Sheera i kaze Sojal da joj pomogne. Anjali pita Jyoti sta se desilo? Jyoti joj laze o izgorelim rukama. Sojal pomaze Asthi u kuhinji i kaze joj da zavrsi pripremu jela. Sojal joj da sve sastojke za jelo i kaze joj da radna ploha uvek mora biti cista, jer ako nije tako Anjali ce se naljutiti. Sojal se smesi i odlazi. Astha se pomoli svom bogu i pocne da kuva. Astha razmislja o Jyoti i o tome kako da joj pomogne. Nada se da ce Anjali uciniti ono najbolje sto treba kada sazna istinu. Astha je opekla ruku dok je kuvala.

picture2

Jyoti je sve ispricala Anjali, ali je Anjali ne podrzava. Jyoti kaze da sada nece moci da ostane tamo, da joj je tamo jako tesko i da su oni ucinili pakao od njenoga zivota.. Anjali: Ti si zena i moras sve da trpis. Budi tiha i podnosi sve sto te snadje. Zena mora sve da trpi bez da se zali. Ona kaze Jyoti da mora da bude strpljiva. Jyoti joj kaze da razgovara o tome sa njenim ocem.Anjali kaze: Nikada, ti moras da cutis o svemu tome. Anjali odlazi. Astha je u kuhinji i razmislja zasto Jyoti ima toliko problema?Astha proba i vidi da joj je Sojal dala sol umesto secera. Ona uzme secer i stavi u jelo koje sprema (Sheera) Astha zove Shloka, koji bas razgovara sa novinarima i kaze im da se zeni. Suresh mu kaze da ga Astha zove. Shlok: Reci joj da cu joj se javiti kasnije.

picture3

Novinari ga pitaju zasto se zeni sa devojkom zbog koje je imao tako mnogo problema, i istrpio uvrede? Novinari govore protiv Asthe. Shlok odlazi. Kalindi misli na Asthinu buducnost i napeta je.Ajju je pita o cemu razmislja?Kalindi joj kaze lako se brine jer nisu nista naucile Asthu da radi u kuhinji, i da ne zna sta joj je Anjali rekla da pripremi.Pita se zasto se uvek zene moraju dokazivati.Ajju kaze da ce Astha sigurno uraditi sve kako treba, to ce na kraju krajeva od sada biti i njena kuca. Kaze kako ona ima poverenja u Asthu. Astha je ponovno opekla ruku. Shlok joj prilazi i kaze joj da podje sa njim, da ce joj on staviti kremu na opekotinu. Astha ostavlja sheera na vatri i odlazi.

picture4

Anjali oseto miris zagorelog jela i zove Sojal i Asthu. Astha je sa Shlokom u njegovoj sobi.Astha mu kaze da mu mora reci nesto vazno. Shlok: Ne sada. On je gleda i stavlja joj dupattu da joj pokrije glavu. Astha se stidljivo smesi.Shlok je gleda i pita je kako joj uspeva da izgleda tako lepo?Shlok joj poljubi ruku.Anjali zove Asthu kada vidi da Sheera gori. Astha dolazi nazad u kuhinju. Anjali je grdi. Shlok kaze Anjali da razmisli zasto je Astha otisla tek tako iz kuhinje Kaze kako se opekla i da ju je on poveo sa sobom. On podrzava Asthu i kaze Anjali da ako zeli da kaze nesto, to kaze njemu.

picture5

picture7

Astha se izvinula . Astha: Ja sam razmisljala o Jyotinom problemu i zato nisam pazila dok sam kuvala. Shlok: Sta se desilo Jyoti? Je li dosla kuci? Zuri da vidi Jyoti. Astha i Anjali idu za njim. Astha kaze Shloku sve o Jyoti i kako ju je srela u Kolapuru i tamo videla sve njene patnje. Kaze mu za Jyotin pobacaj. Anjali kaze da Astha laze, i kaze joj da se ne mesa u Jyotin zivot. Grdi Asthu. Shlok kaze da je Astha buduca snaha ove kuce i da ima pravo da kaze bilo sta u vezi Jyoti. Kaze da joj je on dao to pravo. Jyoti dolazi napeta i cuje ih kako pricaju. Shlok kaze da on prepusta odluku Jyoti, ona ce im reci istinu. Astha kaze kako ti ljudi u njenoj tazbini mnogo muce Jyoti. Shlok je zagrlio Jyoti.

Jyoti place i srece se sa svojom bracom. Astha kaze Jyoti da svima kaze istinu. Kaze joj da im kaze ono sta je njoj rekla. Shlok pita sta je istina. Kaze joj da je on uz nju i da se ne brine. Jyoti slaze i kaze da Astha ne govori istinu. Jyoti ugleda svoju svekrvu i uplasi se. Kaze da ona nikada do sada nije ni videla Asthu- Astha je sokirana.

picture8

Precap:

Astha kaze Shloku da ona govori istinu. Shlok pita konme da veruje njoj ili njegovoj sestri. Astha mu kaze da ako on njoj ne veruje onda njihova veza nema nikakve svrhe. Shlok se naljuti.

kop93 thumbnail

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ... Ek Baar Phir

Danasnja epizoda:

Prevod od Love .

24.10.

Jyoti je sl*gala. Njena svekrva vidi Asthu i pita da li je to devojka koja ce se udati za Shloka? Govori protiv Asthe. Shlok to cuje i cuti. Anjali kaze da oni nisu jos vencani, jos ima vremena do tada. Astha kaze Shloku da ona ne laze, sta bi ona dobila sa time ako bi lagala?Shlok ponovo pita Jyoti. Jyoti je uplasena i laze i dalje i kaze da sve sto je rekla je istina.Astha pita Jyoti zasto ne kaze istinu i do kada ce da trpi toliku bol? Shlok joj kaze da ona ne moze da promeni cinjenice vikom i time sto ce da ponavlja stalno jedno te isto. Astha odlazi. Anjali gleda u Shloka. Shlok odlazi za Asthom. Anjali ljutito gleda u Jyoti.

Astha ide placuci kuci. Shlok joj prilazi. Kaze joj da stane i da sedne u kola. Ona mu kaze da je makar on mogao da joj poveruje, kaze mu da Jyoti nije srecna u kuci kod svoje tazbine, kaze mu da je oni muce. Shlok: Pokusaj da razumes. To je osetljivo pitanje za moju porodicu. AStha: Ja sam zabrinuta za tvoju sestru. Shlok: Ja sam zabrinut za tebe. Zao mi je, ali ja ne zelim da ti itko kaze nesto sto ce te povrediti. Hajde, ja cu te povesti kuci. Astha seda u kola i gleda ga.

picture1

Shlok: Hoces li da uzmemo sladoled da se malo ohladimo? Smesi se i vodi je. Niranjan razgovara sa Anjali preko telefona i kaze joj da ce da razgovara sa Aryamanom. On joj kaze da pripremi Asthu da se izvine. Netko dolazi i kaze da Atul nije potpisao dokumenta, i da posao nije sklopljen. Anjali kaze da Atul ima cvrst stav.Niranjan joj kaze da ne kaze to Asthi i da nastavi sa pripremama za vencanje njihovog sina. On je pita da li cini pravu stvar? Ona mu kaze da on ne moze nikada da pogresi.

Shlok donosi sladoled za Asthu, a ona ga baci. On se naljuti i pita je u cemu je njen problem? Astha: Ti mi ne verujes. Ja govorim istinu o Jyoti, ako mi ti ne verujes u cemu je onda svrha nase veze. Shlok: Ti si motiv moga zivota, nemoj to vise nikada da kazes.Astha: Izvini, ali zasto mi ne verujes? Shlok: Sta zelis, kome da verujem, tebi ili mojoj sestri? Ona kaze da su to sve lazi, nitko ti nece verovati. Astha razmislja.

picture2

picture3

Atul je kod kuce. Kalindi ga pita da li je zabrinut, i kaze mu da kaze Niranjanu da ne moze to da uradi. On joj kaze da mu je on to vec rekao, ali da je Niranjan cvrsto odlucio da to zavrsi i da on sada ne zna sta da radi? Ona mu kaze: Ako urade nesto Asthi zbog toga, sta onda? Atul: Ja ne mogu protiv mojih ubedjenja i vrednosti koje cenim. Nadam se da to nece da bude teret na Asthinoj sreci. Astha je u svojoj sobi.Tove je tetka Suman: Nije mala stvar to sto se udajes za Shloka. Svi ce da te gledaju. Astha je zamoli da ucini nesto za nju, i Suman pristane. Sojal gleda nakit koji je namenjen za Asthu. Anjali joj kaze da taj sari i nakit Jyotinoj svekrvi. Sojal joj kaze : Ako mi ovo poklanjamo Jyotinoj svekrvi, zato sto je ljuta na nas, onda Asthini roditelji trebaju tebi da poklone nesto jer si ti ljuta na njih.

Kaka dolazi i kaze da jeSojal u pravu.. On se podsmeva Anjali i njenim roditeljima. Anjali se naljutila.Sojal je gleda. Jyotina svekrva grdi Jyoti. Jyoti place i kaze kako je rekla da Astha laze samo zbog nje, da bi je spasila. Svekrva je jako grdi, i kaze joj da ide da sprema rucak.Tetka Suman dolati sa Asthom, obe su prerusene. Jyoti ne prepoznaje Asthu. Astha hvali Jyotinu svekrvu Ona je srecna, Jyoti donosi Asthi vodu. Svekrva lepo razgovara sa Jyoti i kaze joj da se odmori, posto je mozda umorna. Astha kaze da su dosli da urade sa njom intervju. Jyotina svekrva govori ruzno o Jyoti i protiv nje i sve je to snimljeno na kameru.

picture4

picture5

picture6

Astha odlazi. Anjeli kaze da se Jyoti morala tako brzo vratiti svojoj kuci zbog Asthe. Ona kaze Sojal da Astha nece doci.Astha uto dolazi i kaze: Dosla sam. Otisla sam odavde bez vaseg dopustenja, ja nemam naviku da bezim, donela sam dokaz. Astha: Pogledajte ovo i videt cete da ja ne lazem. Za mene je bitno da dobijem Slokovo poverenje. Pokazuje video snimak svima. Svi su sokirani kada vide video.Shlok se naljutio.Anjali: Sta je sve ovo, nova drama?Astha;: Jyoti ima mnogo problema, potrebna joj je nasa pomoc. Anjali: Prestani da se mesas u tudje zivote. Slicne stvari se desavaju u svim kucama, svaka zena treba da bude strpljiva i da sve podnosi.Jyoti ce se sama pobrinuti za sebe.

picture7

Astha: Ja ne mogu da je gledam u tolikoj boli. Ja ne mogu da zapocnem moj zivot dok se Jyotin problem ne resi. Ne mogu da se udam. Shlok gleda ljutito u Asthu.Sojal: Vidis Aai, sta je Astha sada rekla.Anjali: Je li tvoj socijalni posao zavrsen? To je stvar nase porodice, nije tvoja stvar. Astha je pita da li sada da uradi Sheera?Anjali joj kaze da nema potrebe.Shlok kaze Sojal da zove Jyoti.Anjali kaze da nema potrebe da je zove. Shlok insistira. Cak i muz od Sojal joj kaze da zove, dok je Anjali zaustavlja. Sojal zove Jyotinu svekrvi i kaze joj da dodje brzo kod njih kuci. Svi je gledaju.

Precap:
Anjali i Niranjan kazu Asthinim roditeljima o Shlokovoj proslosti. Mangalsutra (ogrlica) se pokida i perle se prospu. Kalindi ne razume sta se desilo.

kop93 thumbnail
Poljubac preko telefona

Asthina reakcija ☺️😆

kop93 thumbnail

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ... Ek Baar Phir

Danasnja epizoda:

Prevod od Love .

25.10.

Ajju prica sa Kalindi o Asthi i kaze kako Astha mnogo radi. Kaze da ce reci Shloku da je prihvati kao dowry?? Kalindi se smesi. Zvoni na vratima i Kalindi otvara vrata. Primila je paket. Otvara ga i vidi polomljene narukvice i pismo. Kalindi procita pismo i sokirana je. Shlok pozeli dobrodoslicu Jyoti i njenoj svekrvi. Shlok pogleda u Jyoti i zaustavi njenu svekrvu na vratima govoreci joj da ona zasluzuje pravu dobrodoslicu. Zove Asthu. On daje posluzavnik za obaviti dobrodoslicu i kaze Asthi: Ona je Jyotina svekrva, pozeli joj dobrodoslicu sa postovanjem. Jyoti je iznenadjena. Svi gledaju u Asthu.

Astha uradi aarti i tilak. Shlok: Podeli im darove Astha. Astha da darove i svekrva se smesi.Kaze: Super, Anjali te prevaspitala za jedan dan. Hvali Anjali. Astha se smesi. Shlok ih poziva da sada udju u kucu. Svekrva se smesi videci toplu dobrodoslicu i kaze: Da, kcerkina tazbina mora da se tretira poput Bogova. Shlok i Astha se smese dok ona ulazi u kucu.

Jyotina svekrva sve pozdravlja. Shlokov brat joj pozeli dobrodoslicu i vodi je u predvorje. Ona je srecna sto ih vidi sve na okupu. Ona ih zove da sednu sa njom. Shlok pusti video. Shlok: Imamo nesto posebno za tebe. Svekrva je sokirana kada vidi snimak, gde je cela istina o Jyoti izasla na videlo. Svi gledaju u nju. Ona kaze da su sve to lazi, kaze da se ona brine o svojoj snahi tako dobro kao o cvecu. Kaze da ne zeli da ostane ovde gde je ne postuju. Povede Jyoti sa sobom. Shlok uhvati Jyoti za ruku i zaustavi je.Shlok: Hoces li i dalje da krijes istinu od svoje brace, zar neces sa nama da podelis svoju bol i kazes sta je istina Jyoti pocne da place i kaze da joj je zao, kaze da Astha nije nista sl*gala.?

Svekrva kaze da ona ne moze da podnese svu tu dramu i da ona ide. Shlokov brat je zaustavi i kaze: Ti si povredila nasu sestru, neces se tako lako izvuci. Kaze Sojal da zove policiju. Anjali ih prekida i kaze im da je postuju, jer je ona svekrva njihove sestre. Shlok se raspravlja sa Anjali. Shlok: Ona je ucinila nepravdu prema Jyoti i mora za to da odgovara. Ja cu se osvetiti za svaku suzu koju je moja sestra pustila.

Svekrva je smislila neki plan kako da se izvuce i spasi iz svega i pocne da place. Kaze: Zao mi je , ja sam pala pod uticaj losih ljudi koji su mi rekli da uvek treba da drzim Jyoti potcinjenu.. Shlok joj kaze da se izvine Jyoti. Svekrva se izvine Jyoti. Shlok joj kaze da sada moze da ide kuci a da ce Jyoti doci kuci kada Aryaman bude dosao po nju. Svekrva kaze da se slaze sa time i da nema nista protiv. I ona odlazi.Astha zagrli Jyoti. Anjali odlazi ljutito. Polomi neku vazu sa cvecem i Sojal dolazi kod nje. Ona vidi koliko je Anjali besna i kaze joj: Tvoja vladavina istice, imas jos samo nekoliko dana.Izvini ja se ne salim sa tobom, ja sam zabrinuta, ako ti nista ne poduzmes, onda ce Astha da zavlada ovom kucom, smisli nesto.

Anjali: Astha ce doci u ovu kucu kada se uda za Shloka. Anjali gleda, Jyoti hvali Asthu i prica sa svojom bracom. Kaze kako je od svih krila svoju bol. Shlok joj kaze da je trebala sve da im kaze, i da ih pozove, on bi dosao po nju. Pita je zasto nije osecala da bi oni bili tu da joj obrisu suze? Jyoti: Vi niste bili tu. Shlok: Bharat je bio tu, mogla si njemu da kazes. Sada smo mi uz tebe. Nemoj nista da krijes od nas, mi ne mozemo da gledamo tvoju bol. Astha donosi vodu za Jyoti. Jyoti kaze Shloku da je vrlo srecan sto ce da dobije takvog zivotnog partnera kao sto je Astha. Shlok gleda u Asthu. Astha kaze Jyoti: Ja nisam ovo ucinila da bi me hvalili, vec zbog tvog osmeha.

Bharat kaze Jyoti da je pozeleo da ostavi njenu svekrvu u djungli. Sale se da bi izmamili osmeh na Jyotinom licu. Pokusavaju da je golicaju i ona bezi srecna. Astha se smesi. Shlok zaustavi Asthu i kaze joj da idu. Ona ga pita gde? Niranjan je ljut i krenuo je da osamari Anjali. Kaze joj da treba da svati svoju odgovornost.Anjali: Pokusala sam najbolje sta sam mogla. Niranjan: Moras da upotrebis mozak da bi mogla da kontrolises Asthu na pravi nacin. Ako s nesto ovako ponovi ja to necu trpeti. Anjali se izvine. Kaze da ce da ispravi gresku. On joj kaze da razgovara sa porodicom Kirloskar. Ona kaze: U redu. Shlok je doveo Asthu na terasu i priblizio joj se.

On joj kaze da jojmora reci nesto vrlo vazno. Astha bezi i on je juri. Astha se smeje i padne na njega. Shlok i Astha se smeju. Shlok: Zasluzila si moje poverenje za ceo zivot. Ja ti nisam verovao, nisam znao da se toliko brines za moju porodicu. Zahvaljuje joj se sto je ucinila Jyotin zivot boljim. Pita je sta da joj pokloni? Ona mu kaze, nesto sto na sebi ima njegovo ime. Oni se priblize i pokaze se neko cvece😆

Kalindi kaze Atulu da poprica sa Niranjanom. On kaze: Sta da ga pitam? Da nas netko maltretira? Ona mu kaze da treba da razgovaraju sa Niranjanom i Anjali. Atul je sakrio ta pisma i pokidane narukvice. Atul i Kalindi pozele dobrodoslicu Niranjanu i Anjali. Anjali im kaze da udju. Dolazi jos jedan paket i svi se gledaju. Kalindi i Atul su sokirani.Kalindi vidi paket i u njemu pronadje drugu kutiju.U njoj je crvena tkanina u kojoj Kalindi pronadje polomljenu mangalsutra. Ispadne joj iz ruke. Kalindi uzima pismo. Atul i Kalindi su sokirani. Kalindi cita pismo i gleda u Atula. Niranjan pita sta se desilo, o cemu se radi? Kalindi daje pismo Niranjanu: On procita: Znam Shlokovu proslost pre vencanja.

Precap:

AStha i Shlok su zajedno. Astha poljubi Shlokovu ruku. Svira muzika...

kop93 thumbnail
Predivan par

Predivna ljubav brace i sestre.