Favourite soaps (invited only) #2 - Page 68

Created

Last reply

Replies

720

Views

77.7k

Users

12

2.5k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago
Ovaj gad 😡 mlati svoju zenu.

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kop93

Vrazicak i andjeo...😆

Zavodjenje je krenilo😳 ,al Shlok je zaboravio da se radi o Ashi 🤪

Ona drzi u ruci 😃 ,skalper..☢️.😲...izgleda da ce Shlok nositi jos zavoja..🤣

Kop, dobre su ti ove animacije, ...samo mene podsecaju na nesto drugo😉🤣
Edited by sladjana333 - 12 years ago
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: kop93

Ovaj gad 😡 mlati svoju zenu.

Ko bi reko, da je takav...😡
sladjana333 thumbnail

Kako ekonomista izjavljuje ljubav🤣

Ti si moj kapital,
trizte moje ljubavi.
Volim te racionalno, ekonomicno.
Bez obzira na amortizaciju,
nikada te necu rashodovati
iz svoje ljubavi
na kontu sumnjivih
i spo*nih potrazivanja.
Volim te
kao visak u proizvodnji!

Ti si moj kapital, trziste moje duse,
volim te ekonomino i racionalno,
nikada te necu knjiziti na otpisanu
vrijednost jer si ti moj izvanredan prihod!
kop93 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Kop, dobre su ti ove animacije, ...samo mene podsecaju na nesto drugo😉🤣

Ijuuu Sladjo i mene...🤣,al zato cemo pocekati,al kakvi su moci cemo samo vidjeti kako stomak raste...😉😆
kop93 thumbnail

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon... Ek Baar Phir

Danasnja epizoda:

Prevod od Love.

19.09.

Astha dolazi kod Mangle i Mangesha sa fasciklama. Fascikle joj ispadnu i Mangla je grdi sto joj se to desilo. Pita je sta joj je Shlok rekao? Astha kaze da joj je rekao da pita nju, Manglu. Mangla, kaze OK i da se svasta moglo desiti kada je isla kod njega.
Astha: Rekao mi je da vas pitam sta treba danas da radim.
Mangla: Samo ste o tome razgovarali?
Astha: Da, samo o tome. Vi treba da mi date posao i ja cu to da radim. I rkao je da moram da mu svako vece podnesem izvestaj.
Mangla: U kakvom je bio danas raspolozenju?
Astha: Kao i obicno.
Mangla: Ne mogu da verujem da ti Shlok nije nista rekao.
Astha: Zasto? Sta je jos trebao da mi kaze? A da, secam se, kad sam usla u njegovu kancelariju, pitao me je kako ste vas dvoje i izgrdio me sto kasnim.
Mangla: Da, treba o tome da vodis racuna.
Astha: Mogao je to i mirnije da kaze.
Mangla grdi Asthu Mangesh kaze da je ta proslava srbrne godisnjice jako vazna za Shlokove roditelje. Manga kaze Asthi da ide kod Shloka kuci i razgovara sa njegovim roditeljima. Astha pita zar ne moze da ide u njihov ured. Mangla joj kaze da mora ici kod njih kuci i da ih pita za njihovo misljenje. Astha kaze OK. Mangla joj kaze da bude ljubazna sa Anjali.

picture1

Anjali grdi Sojal i kaze joj da ne radi nista a da je ne pita. Anjali kaze da ona zna kakvi su svi i zove Rani. Sojal kaze da je ona rekla Rani da ocisti dnevnu sobu. Anjali gleda. Sluzavka dolazi i kaze joj da je netko trazi. Anjali joj kaze da kaze tome da Niranjan nije kod kuce. Sluzavka joj kaze da je gosca dosla da razgovara sa Anjali i ostalima. Anjali: OK, kazi joj da dolazim.
Astha koja sve to cuje misli kako je Anjali gruba poput Shloka. Misli kako ce morati da dolazi ovde sve dok proslava ne bude zavrsena. Astha se moli Bogu i nada se da ce Shlok postati dobra osoba koja se brine o drugima. Anjali pita Asthu sta ona radi ovde? Astha kaze da se svecica...
Anjali: Tko je tbi dao pravo da diras svecice u ovoj kuci? Tko ti je dozvolio da ides u hram?
Astha: Moja mama kaze da se ne treba traziti dozvola da se ide u hram.
Anjali: Ova kuca zna sta je najbolje za nju, i ne mesaj se u to. Astha se izvinula.

picture2

picture3

Astha kaze da je ona zaduzena za organizaciju proslave srebrne godisnjice braka. Anjali je sokirana i pita kako je to moguce? Astha kaze da radi za kompaniju koja se bavi organizacijama proslava. Anjali misli da je Shlok jako pogresio i da mora o tome da porazgovara sa Niranjanom. Astha kaze da je dosla da sazna njihovo misljenje i da ce da im pokaze model. Anjali joj kaze da joj pokaze model. Anjali ima problm oko rasporeda sedenja. Kaze da zene ne treba da sede, mogu da stoje iza muskaraca. Anjali govori ostro sa Asthom.Astha kaze da je organizacija vecere i za muskarce i za zene. Anjali kaze da je zensi posao da sluze muskarce, a ne da jedu sa njima. Astha kaze da joj je to poznato. Anjali je pita ima li jos nesto da pita? Astha kaze da nema. Astha pita za Niranjana. Anjali kaze da ce ona o svemu da odluci, i da Astha uradi onako kako joj je ona rekla. Kaka vidi Asthu kako odlazi i pita Anjali da li je devojka uradila nesto pogresno? Anjali je ljuta i odlazi. Kaka se smesi.

picture4

picture5

Astha dolazi kod Mangle i kaze da je Anjali totalno razbila njihov zamisljeni model proslave. Astha kaze da ona ne moze da radi tako jer oni imaju mnoga pravila i da samo dragi Bog moze da ih spasi.Shlok je cuo kada je Astha to rekla. Shlok kaze da treba da se umesaju. Shlok grdi Asthu. Astha kaze da je mislila reci da ljudi treba da uzivaju u proslavi. Mangesh joj kaze da je njen zadatak da ucini proslavu uspesnom. Shlok trazi od Asthe da mu podnese dnevni izvestaj za pola sata. Mangla joj kaze da radi svoj posao i zavrsi izvestaj.

picture6

Atul i Kalindi su kod kuce i razmisljaju zasto Astha jos nije dosla kuci.Aul kaze da ce doci. Astha im posalje poruku da ce doci kasnije jer ima jos posla da zavrsi u uredu. Kalindi se pita kako ce doci, jer tako kasno nece naci taxi. Atul kaze da ce kupiti scuter za Asthu. Kalindi se svidja ideja i kaze da ce onda kasniti svakog dana. Atul kaze da se radi o poslu i da je to OK. Kalindi kaze da je ona devojka i da je normalno da se brine za nju. Atul je moli da se ne sekira. Anjali kaze Niranjanu da je Astha dolazila u jutro da se dogovori oko proslave i da ona ne zna nista o njihovoj porodici. Niranjan kaze da Astha ne zna nista, ali ona zato zna. Anjali kaze da ne razume zasto je Shlok njoj poverio tako veliku odgovornost. Niranjan hvali Anjali. Anjali kaze da ona mora da nadgleda Asthu kako ova ne bi nesto pogresila.
Astha radi kasno u uredu dok drugi odlaze. Vidi da su svi otisli i da nema nikoga da joj pomogne, a kompjuter joj se zakocio. Astha je nervotna, Vidi Shloka da dolazi kod nje i pita se sta on tu radi.
Shlok dolazi do nje i proverava kompjuter. Astha je nervozna. On je pita sta se desilo? On joj kaze da ima jos vremena da zavrsi izvestaj. Priblizio se Asthi.

picture7

Precap:
Astha i Shlok su blizu jedno drugome na kisi, dok u pozadini svira njihova pesma.

picture8
Edited by kop93 - 12 years ago
sladjana333 thumbnail

Ovaj ide brze od nas😉😆

sladjana333 thumbnail

sladjana333 thumbnail