Favourite soaps (invited only) #2 - Page 64

Created

Last reply

Replies

720

Views

77.7k

Users

12

2.5k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

😆

sladjana333 thumbnail

I ja...i ja...🤣
sladjana333 thumbnail

🤣

Kako pravnici izjavljuju ljubav?''Ti si moj Ustav,opcinjavas me apsolutno relativno sto je skroz legitimno.Vladas samnom dozivotno bez osuda i presuda.Kada nisi pored mene osjecam se kao norma bez akta.Tvoja nadleznost nad mojim srcem je i mjesna i stvarna i veca od prava monarha u monarhiji.Kada si pored mene znam sva prava iz gradjanskog prava ti si moja ljubav i moj zakon jedini.Volim te,voljecu te i kunem se da cu govoriti istinu i samo istinu''

MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Laku noc...😉
Embedded image permalink
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Pametna glavica 🤣
sladjana333 thumbnail

😉

kop93 thumbnail

Iii smutljivca jednog...😆
kop93 thumbnail

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon... Ek Baar Phir

Danasnja epizoda:

Prevod od Love 🤗.

16.09.

Astha cita ugovor koji je potpisala da je duzna da radi i pruza svoje usluge Shlokovom institutu, gde je Shlok glacni direktor. Shlok je na celu komiteta za proslavu srebrne godisnjice svog instituta a Astha treba da organizira celu tu proslavu. Astha zove oca i pokusava sa njime da prica.Kalindi se javila na telefon i kaze joj da prica sa Atulom. Atul hvali Asthu pred nekim ljudima. Ajju takodjer hvali Asthu. Kalindi kaze da Astha zove. Atul prica sa Asthom i pita je da li je potpisala ugovor o radu, Astha kaze da jeste.Kaze mu da ima sada sastanak i prekine razgovor. Astha razmislja o snovima svojih roditelja i shvati da sada nema nijednu drugu opciju, posto je vec potpisala ugovor,. U protivnom bi unistila svoju karijeru i snove svojih roditelja, radi Shloka.

picture2

picture3

Niranjan prica sa Atulom o srebrnoj godisnjici i proslavi povodom toga. Kaze Atulu da proveri papire, a Atul mu kaze da je njegov posao uvek savrsen, tako da nema potrebe da proverava papire.Atul pozdravlja Anjali. Niranjan vidi Kawine sandale i nasmesi se. Kaze da su vrlo lepe. Kaze: Kupi jos jedan par sandala za nju, to bi bilo dobro. Kaze Anjali da donese sneks za Atula. Kaze Atulu kako mu se Shlok pridruzio i da su obezbedili zemlju za novi projekat. Atul hvali Shloka. Niranjan kaze da je Shlok vrlo talentiran.Anjaly vidi Kavyine sandale na polici sa cipelama i jako se naljuti.

picture1

Astha dolati do Shloka misleci da je Niranjan u uredu. Otvori oci i ugleda Shloka. Pomisli: Boze, zelim da ga izbegnem ali ti stalno namestas da se sretnemo uvek iznova. Shlok je pita zar ne ume da pozdravi svog klijenta? Astha: Dobro jutro gospodine.
Shlok joj kaze da sedne i da po mogucnosti ne polomi nista oko nje. Kaze joj da je srebrni jubilej i proslava toga za 15 dana, i da su samo odredjeni ljudi pozvani. Astha kaze sama sebi da treba da zaboravi sve sto se pre desilo i da sada treba da se dokaze na poslu, i samoj sebi da pokaze da ona to moze. Shlok daje Asthi listu stvari za koje se ona mora pobrinuti. On joj kaze da ne treba sve da shvata licno. Kaze joj da sve uradi i da slucajno nesto ne izostavi.

picture4

Astha zapisuje sve sto Shlok kaze. On joj da nekoliko saveta u vezi posla. Astha se sudarila sa Shlokom i onda ide unatrag. On joj kaze da je zavrsio i da mu ona treba raportirati ujutro i uvece. Ona mu kaze da potpise neki formular koji mu je poslao gospodin Mangesh. Shlok joj kaze da mora reci:Molim. Astha: MOlim vas gospodine potpisite! Shlok: To je vec bolje Astha vidi da su Shlokovi prsti povredjeni, i da mu je tesko da potpise dokument. Astha se seca kako su se njegovi prsti zaglavili u vratima od lifta.

picture5

Olovka je pala i Astha i Shlok su se u isto vreme sagnuli da je podignu.Bili su vrlo blizu ispod stola i gledaju se.Astha vidi da Shlok ne moze da potpise dokument. Shlok konacno potpise. Astha dobije SMS i smesi se citajuci to.Pita Shloka moze li sada otici. Shlok kaze: Da

picture6

picture7

Asthini prijatelji dolaze u Shlokov ured. On je sokiran kada ih sve vidi. Astha se smesi kada ih ugleda.Zena iz ashrama donela je tanjir za blagoslov i blagosilja Shloka.Astha im se pridruzila i kaze da je njeno radno vreme zavrseno, i da ona zeli sa njim da poprica u ime svih tih zena.Shlok zove obezbedjenje. Jedna od zena mu kaze da su doneli osvestene kolacice za njega <prasad> Astha ga pita da li ima problem da prihvati taj dar? Shlok vice: Obezbedjenje!!

picture8

Astha je stala na stranu zena iz Ashrama. Shlok kaze da nije po propisima da se tako udje u zgradu. Astha kaze da su svi uzeli prasad i da bi i on trebao da uzme. Suresh dolazi i kaze da su se te zene molile za sve njih u firmi, i dosle su kod nas iz tako dalekog mesta. Shlok ga pita kako su usle u zgradu? Astha kaze Shloku da prihvati prasad. Shlok gleda u svoje sluzbenike koji su svi srecni sa tim kolacicima. Shlok ispruzi ruku i uzme prasad. Zene mu naprave tilak na celu, jedna po jedna. Shlok se naljuti zbog svega toga. Gleda u Asthu. Mangla i Mangesh dolaze i vide svu tu dramu.

picture9

Zene kazu da su se molile da on dobije dovoljno druge zemlje da ostavi ashram na miru i da ga ne unisti.Mangla je napeta i kaze da je sve to Astha uradila, sa ce se sada desiti? Zene kazu da ce one sada otici. Kazu: Bog te blagoslovio Shlok. Astha se smeje dok je Shlok ljutito gleda. On kaze da se njegova odluka nece promeniti. Astha kaze da zene nisu dosle tu da bi promenile njegovu odluku. Mangla kaze: Hajdemo odavde i povede Asthu sa sobom.

picture10

Precap:

Shlok i Astha razgovaraju. On joj kaze da je ona bila u pravu i da su mu molitve pomogle. Kaze da ce ashram biti sutra njihov.Astha je sokirana.

picture10
Edited by kop93 - 12 years ago
sladjana333 thumbnail

On se u liftu, kao stvarno povredio😆

sladjana333 thumbnail

Ovaj osmeh otopice ledeni breg😛