Pitam samo,nisam ja ni verovala da si to ti,nego sam cula .Pa sam pozurila da te pitam.Hvala na odgovoru😃
Nista..pa valjda me toliko znas..neznam odakle ti sada to...😕
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 4th Sep 2025
MAIRAs REJECTION 4.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 04 Sep 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 05 Sep 2025 EDT
GEETU vs MAIRA 5.9
Akshara’s karma
Maira Armaan Poddar
Mihir - The d*uchebag
Writers: Mad Dreamers or Silent Sages?
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 2
My Box Office Predictions for Baaghi 4
🏆ANUPAMA WINS dance contest !!🏆
Agree or not?
The Soul Remembers - PraShiv SS
Should Janhvi Kapoor Get Married And Quit Acting
The most successful jodi in history of BW!
Varun Vs Sonu - who danced better on Bijuriya
Alia recent clicks
A clean-shaven Ranveer spotted at the airport
Pitam samo,nisam ja ni verovala da si to ti,nego sam cula .Pa sam pozurila da te pitam.Hvala na odgovoru😃
Ne vidim razlog zasto bi neko krisom virio u nas topik,kada su svi dobrodosli , sve sto treba da urade jeste da se jave da ih ubacim na spisak..ne vidim stvarno sta je tu toliko tesko..
I see no reason why someone would surreptitiously peeking at us topik, where all are welcome, all you need to do is to contact us to add them to the list .. do not really see what's so hard ..
Mozda je odgovor ovo , za neke koji bi hteli ali...
This is the answer maybe for some who would love to, but...
Poznajem te odlicno,znam i tvoj stil pisanja i nikad nisam pomislila da si to ti ,ali kad ti neko kaze proveris da li je to istina a ja sam direktna pa u lice izvini😃
Dobar dan 😃 Ja bila malo po gradu,izem ti racune i onog ko ih izmisli...lele sta je para otislo za po sata 😭
A badi, di sam ti ja , sto se nisi javila da delimo racuneko i sve ostalo 😉
Buddy why didn't call me to share with you your bills 😉
Dobar dan 😃 Ja bila malo po gradu,izem ti racune i onog ko ih izmisli...lele sta je para otislo za po sata 😭
Poznajem te odlicno,znam i tvoj stil pisanja i nikad nisam pomislila da si to ti ,ali kad ti neko kaze proveris da li je to istina a ja sam direktna pa u lice izvini😃
A sta me molis Dal...evo sad cu ti poslati zahtev🤗,Smeki ce da mi prosledi tvoj profil,ajde Smek!
Dry..molim te..budi mi prijatelj na FB..valjda ce Biki da mi posalje sugestiju uskoro..
Dry .. please .. be my friend on FB .. Biki're going to send me suggestions soon ..