Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
Geetanjali to die?
And Janhvi gives another flop!!
101 ways to patau your pati
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 30, 2025 Episode Discussion Thread
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
Trump's 100% tariff on Bollywood films
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
What's next? (Multiple votes allowed)
Mom detetu je malo bolje, ali cu sada da ga vodim kod doktorke..ako me nema da znate sta je..
Da ne zaboravim, Nada vas je sve puno pozdravila i porucila da vas puno voli..dobro je i sprema se za operaciju..cim mi se bude javila posle operacije,obavesticu vas..
My baby is a little better, but I'm going to take him to the doctor .. if you do not know what is ..
Do not forget, I hope you all much welcomed .. it's good and ready for surgery .. as soon as it occurred to me after the surgery, I'll let you ..
Mom detetu je malo bolje, ali cu sada da ga vodim kod doktorke..ako me nema da znate sta je..
Da ne zaboravim, Nada vas je sve puno pozdravila i porucila da vas puno voli..dobro je i sprema se za operaciju..cim mi se bude javila posle operacije,obavesticu vas..
My baby is a little better, but I'm going to take him to the doctor .. if you do not know what is ..
Do not forget, I hope you all much welcomed .. it's good and ready for surgery .. as soon as it occurred to me after the surgery, I'll let you ..
Javi se bar na minut kad se vratis da vidimo kako je detetu i da li imas neku novu vesst za Nadu, ja sam je hrabrila sve vreme naravno kao i vi ali Boga mi, i meni se nesto stegao stomak u cvor od jutros od treme, hvala Bogu kad Nale bude citala ovo sve ce vec biti iza nje.
When you come back, come here just for a minut to say how is your child and if you have some news about Nada, I encouraged her all the time like you of course, but I swear to God I have stage fright all morning, thanks God when Nale be reading this, everything will be behind her.
Jos samo ovo ,da ne zaboravim, sto se prekapa tice, jeste li primetile kako mu se mrdaju vestacki zubi ,pogotovu kad glumi strogog kolektora,mora da je to onaj most koji nije fiksiran,nego na skidanje, moja drugarica imala takav i isto tako bilo..😆 , a sto se An tice, uopste nisam provalila po njenom jednom jedinom izrazu lica koji ima (drugi ne ume da odglumi) da je uznemirena jer joj se ovaj izdrao..bruka..stara bi to odglumila tako da bi nam svima posle suze na oci koliko bi se saosecali sa njom..steta..😭
Simply this, do not forget that it rummages concerned, have you noticed how his wiggling artificial teeth, especially when they act strict collector must das is the bridge that is not fixed but removable, my friend had that and also any LOL .. and that the An are concerned, I'm not at its invaded by a single expression that has (the other does not know how to fake it) that she is upset because she endured this .. shame .. old would have acted out so we could all after tears to your eyes as they sympathized with her .. shame .. Cry
Gledala sam precap pa iako je bilo vise puta uopste nisam obratila paznju na njegove zube jer mi je bila milina gledati ga onako besnog, vec mi je inace postao previse sladunjav sa stalnim ukazivanjem njenog znacaja i bezgresnosti a sto se tice nje, mrtvo more, znam samo da je nasa Prats to glumila da bi izazvasla takve emocije da bih ja pozelela da ga udavim i da kazem Sidu ma nosi se bre i ti djubre musko🤣. Eto, sta znaci kako ko prenosi emocije za sve one koji kazu nije gluma vazna i ko glumi vec radnja, E pa nasa An je znala da nam od bezveze radnje napravi pravu pricu a ova i neku pricu koja se desava da upropasti skroz.
I watched precap, although it was several times, I didn't pay attention at all to his teeth because I was very pleased to watch him so angry, he already become too sweet with his constant pointing on her importance and infallibility, about her ,it's still dead sea, I know one thing if it was our Prats , with her acting skills , she would make me to wish to strangle him and say go away you bas***d🤣, Well, this is the meaning how to transmit the emotion, for all those who say it is not about acting or who is acting but it's about story. Well our Anandi could make the real story from lame action but this one ruin the story all the way.
Procitala sam jedan dobar komentar na ovo, jedna kaze porastao TRP samo za 1, pa se sva u cudu pita kako to a druga joj odgovarapa istrosili su se puno za put u Kashmir🤣
I read a very interesting com. about this, one viewer said TRP Increased only 1, how come, but the other answers they spent a lot of money for that trip in Kashmir🤣
FOR MY BUDDY HOPE❤️SHE loves them very much
ZA MOG BADIJA NADU❤️Ona ih puno voli
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=dMPXudy_q8Q[/YOUTUBE]