Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
BACK TO MUSSORIE 17.9
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
Is Janhvi Kapoor going to be known as a one-hit wonder?
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
Cekam vas celo jutro,nista😕 idem sad da platim racune kad se vratim mozda budete tu😉
I'm waiting for you all morning, nothing I'm going to pay the bill when you get back may be the
Originally posted by: jadra211
Znam da mi necete verovati 😭, ali sam vas stigla evo ocas posla 😆... trebalo mi je samo dva dana 😆... salim se malo, ali vas sve pozdravljam i dalje mislim na vas, a posto je malopre Dal rekla skupljamo se oko 22 h onda cu znati za ubuduce, jer od mene nema vajde ranije... 😳
dok sam vodila beleske uredno sam spremala komentare (da ne dangubim, jer biste mi onda pobegle vec u sledeci topik) i evo sta sam smislila:
@Nada na str. 68 - i ja sam sve redom lajkovala badiju moj, i ja imam poverenja u ljude... zato smo badiji 🤗
@Dal na str. 82 - a nekada sam imala 45 kg (posle prvog porodjaja) i odrzavala na 50 kg sve do prosle godine..sada imam 65 kg/ 165 ...Teretana mi je mozda nedostupna, ali gledacu da pesacim..- draga moja, ne preteruj sa tih 50, bas bi ti bilo malo... ali veruj mi vazno je kretanje... kad bi mogla makar sama za sebe da radis neke obicne vezbe svaki dan po 20 minuta, a pesacenje je zakon... zato badiju Nadi svaka cast... ja sam resila problem zumbom i maminom operacijom, ali sad sam se opet zaokruzila na 60 sto je strasno na mojih 152 visine, sta cu... opet cu ja na zumbu to mi je jedini lek... 😛😉 🤗
@Bikica na str. 87 i 88 slike - mi na slici - friends forever - odusevljena sam i srecna sto sam sa nama 🤗
@Smeks na str. 89 - kako si rekla, stavila si dva videa sa Prats da se vidi kako glumi - draga moja smekice, svi smo plakali sa njom - i nocas sam opet plakala iako sam vec znala ceo redosled radnji i price... 🤗
@Dal na str. 92 - danas (tj. juce) tvojoj pravoj mami rodjendan - Dal draga, molim te pozdravi je i cestitaj joj od mene... bas ti je mama mlada!!! moji imaju 80... hvala Bogu, jos su sa nama 👏
@Nada na str. 99 - kazes badiju moj da ti nikako nije jasno zasto i zbog cega, e razlog je zavist i zloba, jer niko drugi nije mogao da dodje do izrazaja... to je moje misljenje 🤗
Dobro jutro😃
Sinoc ja odoh vi dodjoste,znaci oko 10h sastanak hahahgood morningLast night, I'll go you arrive, so around 10am meeting hahah
https://www.indiaforums.com/forum/balika-vadhu/3539689/news
Pogledajte ovo o cemu se ovde radi ,moj gugi je konfuzan hahahSee what this is all about, my gugi is confusing hahah
India's biggest celebrity dance reality show, Jhalak Dikhhla Jaa is all set to start its brand new season on COLORs. And to add to its list of celebrity hotties, the current heartthrob of Indian television in India's most popular show ' Balika Vadhu, this hottie is all set to put on his dancing shoes and bowl over women with his moves.
After his participation as a model in Gladrags, Siddharth turned to acting. Turning his attention to dance now, the actor is apparently fond of dancing and is excited about learning different dance forms on the show.
Siddharth has already given his fans a glimpse of his dancing during show such as COLORS Golden Petal Awards and Rang De COLORS
Last year, after Pratyusha being a part of Jhalak, its Shiv's turn this year...We wonder whether Pratyusha has given him the right tips to proceed on the show.
While Remo was always the perfectionist, even Karan and Madhuri claim to have upped the challenge this season, it will be interesting to see how the actor manages to impress the 3 judges.
Model koji je postao glumac u Baliki Vadhu ,je Shiv aka Sidhharth Shukla ,sada ce postati plesacica, i spreman je ocarati gledaoce Jhalak Dikhhla JAA.
Najveci Indijski celebrity reality dance show, Jhalak Dikhhla Jaa spreman je za pocetak svoje nove sezone na Colorsu . I dodati na svoju listu slavnih hotties, najveceg srcelomca televizije u Indiji iz najpopularnijeg showa u Indiji - Balike Vadhu, ovaj hottie ce obuci svoje plesne cipele i oboriti zene s nogu svojim pokretima.
Nakon njegovog sudelovanja kao modela u Gladragsu, Siddharth se okrenuo glumi. Okrenuvsi paznju na ples sada, glumac navodno voli ples i uzbuden je sto ce nauciti razlicite plesne forme za show.
Siddharth je vec dao svojim fanovima uvid u njegov ples tokom showa, kao sto su "Golden Petal awards " i "Rang De Colors".
Prosle godine, nakon sto je Pratyusha bila deo Jhalaka, njegov je red ove godine . Pitamo se da li mu je Pratyusha dala prave savete u vezi sa showom.
Dok je Remo uvek bila perfekcionista, pa cak i Karan Madhuri tvrde da su povisili kriterijum ove sezone, bice zanimljivo videti kako ce glumac uspeti da impresionira 3 sudije.