Returning of the written off #3*invited only * - Page 46

Created

Last reply

Replies

1k

Views

52.1k

Users

8

6.4k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

nemoj nikom da kazes, ocu da budem Bikica broj 2😆

Don't tell nobody, want to be Bikica number 2😆

Saska..my dear ❤️ 🤣 kiss
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Drage moje, sa vama sa makar u mislima ako nisam fizicki... upravo sam u prethodnom stigla do str. 111 i moram da prekidam... nemam vise snage...jedan link sam nasla gresku u pisanju uspela sam da ga otvorim devojcica nasa je preslatka... evo ga

http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=224795&Itemid=109

uzivajte dok ja opet stignem... ljubim vas i pozdravljam dragi moji badiji ❤️ 🤗

My dear, with you in the least mind if I'm not physically ... I just reached in the previous pages. 111 and I have to interrupt ... I have no more power ... a link I found a mistake in writing it, I was able to open our little girl is adorable ... here it is

http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=224795&Itemid=109

Enjoy while I get back ... I love you and I welcome my dear Badia
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Neznam koliko je verodostojan ovaj clanak, ali po njemu sudeci, sve je opet zavijeno u sarme, i dalje ne kaze direktno razlog odlaska,osim da je njena odluka da napusti BV..kao i da se ljuti jer su ljudi uzimali kao moguce razloge njenog decka MM, njenu mamu i to sto je navodno bila zahtevna i kasnila na setove..

I do not know how credible this article, but judging by it, everything is still wrapped in cabbage rolls, still not saying direct reason for leaving, except that it is her decision to leave BV .. and she was angry because people would take as a possible reason for its MM boyfriend, her mom and that was allegedly demanding and late on the sets ..
Edited by Daltoni - 12 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Dobro jutro ranoranioci.😊
Good morning early birds.

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Dobro jutro ranoranioci.😊
Good morning early birds.

Dobro jutro i tebi Hope, pre nego li otperjam u jedan poduzi soping (koliko mi vec parking servis dozvoli 😆)

Good morning to you, Hope, before I go in a lengthy shopping (long as permition by parking service )
Edited by Daltoni - 12 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Lokhanduala kompleks Andheri, takoder poznat kao Lokhandvala, je veliki stambeno-poslovni prostor u oshiuara selu Andheri 0,28 km od Mumbaiju, Indija. To je oko 8 km od Andheri stanici. Ime Lokhandvala potjece od imena programera s gradevinskom tvrtkom Lokhandvala konstrukcija Ltd. Ltd To je bio glavni programer u naselju Versaju, koji je prethodno bio u osnovi mocvara. Zvanicni naziv ove oblasti je SAMARTH Nagar jer postoji Shree Swami SAMARTH Hram Uz kompleks ulaza.
Zabava 'ivi ovdje (glumci, glumci, pisci film, producenti i vecina ljudi koji rade u indijske filmske i televizijske industrije). Vecina NRIs nerezidenta Indijanaca takoder 'ivi ovdje. Ova oblast oshiuara ili Lokhanduala kompleks ima mnogo tr'ni centri, multipleksa, klubovi, trcanje parkove, fitness centri i sl. Najveci tr'ni centri su na link puta oshiuara / Lokhandvala. Mega Mall je najveci centar u ovoj oblasti i na novi link za puteve oshiuara.

KHANDUALA,KOMPLEKS U KOJI SE PRESELILA, I TU ZIVE VECINOM BOLIVUDSKI GLUMCI

Lokhandwala, complex in that moved, and there do most Bollywood ACTORS

Edited by smeker - 12 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Dobro jutro i tebi Hope, pre nego li otperjam u jedan poduzi soping (koliko mi vec parking servis dozvoli 😆)

Good morning to you, Hope, before I go in a lengthy shopping (long as permition by parking service )

Uzivaj u sopingu i lepom danu 😛 Za parking servis cemo lako. Znam ja da ces se ti snaci 😉
Enjoy the shopping and beautiful day for parking service will easily. I know that you would manage