Originally posted by: Daltoni
Jesi li jos tu, ja odgledala pijanku,bas sam htela da vidim Sida kako ce da odglumi pijanku jer je u onom segmentu kada je stvarno bio pijan bio fenomenalan..sada ovako da rezimiram..gluma Shiva kao pijanog, nije za prelaznu ocenu, razocarao je,bolje da su mu dali da nesto stvarno zvekne,bilo bi puno ubedljivije i bolje, ovako kao da je glumio nekog arogantnog i prepotentnog pozera (ono kada joj prilazi i staje u pozi slova "F"..dijalog ,uzas,isti kao kad prica sa Bim Singom, izraz lica bezlican..manjka emocija definitivno..
Anandi je kao i obicno,znate vec kakva..😆Veoma me je potresla kada se ledjima bacila na bubanj, reko,sad ce da ga makne a zemljotres ce da se oseti cak do Amerike,mislice ljudi Severna Koreja bacila atomku..🤣
Are you still there, I watched drunk, just wanted to see how the Sid to fake drunk because in that segment when it really was drunk was awesome .. now like to summarize .. Shiva acting like a drunk, not for a passing grade, disappointment, better to have given him something to really zvekne, it would be much more convincing and better, such as that played by an arrogant and prepotentnog posers (when it approached her and stops in position "F" .. dialogue, the horror, the same like when you talk to Bim Singh, impersonal expression .. definitely a lack of emotion ..
Ananda was, as usual, but you know what .. I was shocked LOLVeoma when thrown back on the drum, I said, I will get him out of the earthquake will be felt even to America, they'll think people threw atomku North Korea ..