Ma sto to , nego sto su svi drinkali manje vise. Ova epi je promocija cuganja . 😉
No matter what, than all drinkali or less. This promotion is epi Chug. wink
Eh, napokon neka pametna pouka u seriji..🤣🤣
Ah, finally some clever lesson in the series.
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
SUPER HEROO 9.9
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
The Ba****ds of Bollywood trailer
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
3 Years Of Brahmāstra
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
Happy Birthday Akshay Kumar
How many more chances for Janhvi Kapoor!!?
MAIRA AGAYI 10.9
Ma sto to , nego sto su svi drinkali manje vise. Ova epi je promocija cuganja . 😉
No matter what, than all drinkali or less. This promotion is epi Chug. wink
Eh, napokon neka pametna pouka u seriji..🤣🤣
Ah, finally some clever lesson in the series.
Sutra cu i ja na ovu klupicu sesti ili neku drugu,samo ako mi drugarica bude slobodna da se setamo jer ne volim sama setati, mozda moj Siv podje sa mnom ko zna.Tomorrow I will also sit on this bench or another, if we mate is free to walk on alone because I do not like walking, maybe my Grey come with me, who knows.
kad se setim samo proslog Holi, kakva je to prica bila, bila sam napeta svakog trenutka, dadisina sestra, pa dolazak Jagdisa, pa scene izmedju njega i Anandi, pa Gauri, ma idi begaj, ono je bila radnja, a ovo danas, Shiv sa svojim drustvom, ona ne znam ni ja sta ona, cuvar plaze u zimskom periodu, valjda sve nadgleda, jedina stvar stvarno, odlicna gluma chotti ma,. U precapu ples i Ja ce posle one bunike koje je popio da zagrli Ga, Bogami, selim se i ja u Haveli, tamo bar Ja pravi gluposti.
When I remember last year's Holi, that's was a real story, I was tensed every minut of it, dadisa's sister, Ja's arrival, those scenes between Ja and An, Gauri's arrival, that's was something to watch, today Shiv is with his friends, I don't know what is she, she observes everything , only thing I can say really great acting chotti ma. precap dance and Ja hugging Ga, my God I'm moving too in Haveli, at least there is Ja with his problems
Odavno nista smislenije nije pusteno 🤣 Dakle, "ako pijes ti se napijes." Vrlo snazna poruka.🤣
Long nothing meaningful has not been released. So, "if you drink you get drunk." A very powerful message.
Evo Biki, ja bih drage volje dosla da ti pravim drustvo,jes da ne volim Crnu Goru,ali bih je zbog tebe zavolela ❤️ Devojke,evo kako glasi organizacija, idemo prvo kod mene na giros u dvoriste (jbg nemam bolje u ponudi ), onda idemo kod Saske na vikendicu,pa kod Nade na Dunav malo da pecamo, a posle kod Biki na more,...😉😆)
Here Biki, I would gladly come to keep you company, ya do not like Montenegro, but I loved it for you Heart Girls, Here is the organization, let me first of gyros in the yard (jbg have more to offer Ouch) then we go to the cottage Saxony, and with little hope of Danube River to fish, and then with Biki view, ...
kad se setim samo proslog Holi, kakva je to prica bila, bila sam napeta svakog trenutka, dadisina sestra, pa dolazak Jagdisa, pa scene izmedju njega i Anandi, pa Gauri, ma idi begaj, ono je bila radnja, a ovo danas, Shiv sa svojim drustvom, ona ne znam ni ja sta ona, cuvar plaze u zimskom periodu, valjda sve nadgleda, jedina stvar stvarno, odlicna gluma chotti ma,. U precapu ples i Ja ce posle one bunike koje je popio da zagrli Ga, Bogami, selim se i ja u Haveli, tamo bar Ja pravi gluposti.
When I remember last year's Holi, that's was a real story, I was tensed every minut of it, dadisa's sister, Ja's arrival, those scenes between Ja and An, Gauri's arrival, that's was something to watch, today Shiv is with his friends, I don't know what is she, she observes everything , only thing I can say really great acting chotti ma. precap dance and Ja hugging Ga, my God I'm moving too in Haveli, at least there is Ja with his problems
Dobar ti je plan. Kad imas dobro drustvo nigde ti ne moze biti lose. Mi bi i u pustinji neko shranje napravile , kakve smo 'nestasne" 😉
Your A good plan. When you've got good company anywhere you could not be bad. We would be in a desert shranje made??, what we 'playful'
Slazem se, ona Anandi, moze malo vise da popije za svaki slucaj, alkohol deluje i na motke u ledjima da malo popuste..🤣🤣
I agree, Anandi, be a little more to drink in case, alcohol deluje and rods in his back to ease off.
pijani ljudi prelaze ulicu, cuvajte se