Returning of the written off #2*invited only * - Page 102

Created

Last reply

Replies

1k

Views

37.7k

Users

9

6.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=225395&Itemid=158

Shiv: Meni je ovo prvi Holi sa Anandi ,prvi barat (nesto u vezi sa proslavom holija) i sve je veoma dobro..
Anandi:Veoma sam uzbudjena jer sam sada u Ujdapuru i ovo je moj prvi holi sa Shivom,tako da to povecava moje uzbudjenje, ali ipak ,nedostaje mi moja porodica, ali ipak,Holi je,vreme za srecu, radost..
Reporter: Nisi samo ti uzbudjena i radosna, vec i tvoji svekar i svekrva,pogledaj Anandi kako samo izvode ples za Holi..Wow Shiv, tvoji mama i tata bas umeju da se zabavljaju, ipak,ni ti ni An ne zaostajete za njima..
Shiv: Naravno,naravno da se i mi zabavljamo, i mi cemo isvesti neke tradicionalne plesove za Holi ..( ovo zadje nisam bas sigurna..) Izvinjavam se ako sam nesto pogresno razumela ili interpretirala..jos uvek se ucim..

Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Cao Bipasha, kakav lep dan, kada je ovde u gradu tako lepo,mogu tek da zamislim koliko je lepo na moru..girl_in_loveUslikaj nam jedan prizor sa tvoje terase,da barem na trenutak zamislimo kako smo tamo..
Hi Bipasha, what a beautiful day, when here in the city so nice, I can only imagine how beautiful the sea ..Snapshot us a scene from your balcony, at least for a moment imagine that we are there ..

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
😆

Originally posted by: Daltoni

http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=225395&Itemid=158

Shiv: Meni je ovo prvi Holi sa Anandi ,prvi barat (nesto u vezi sa proslavom holija) i sve je veoma dobro..
Anandi:Veoma sam uzbudjena jer sam sada u Ujdapuru i ovo je moj prvi holi sa Shivom,tako da to povecava moje uzbudjenje, ali ipak ,nedostaje mi moja porodica, ali ipak,Holi je,vreme za srecu, radost..
Reporter: Nisi samo ti uzbudjena i radosna, vec i tvoji svekar i svekrva,pogledaj Anandi kako samo izvode ples za Holi..Wow Shiv, tvoji mama i tata bas umeju da se zabavljaju, ipak,ni ti ni An ne zaostajete za njima..
Shiv: Naravno,naravno da se i mi zabavljamo, i mi cemo isvesti neke tradicionalne plesove za Holi ..( ovo zadje nisam bas sigurna..) Izvinjavam se ako sam nesto pogresno razumela ili interpretirala..jos uvek se ucim..

Hvala pametna cerkice, znaci bikul znaci naravno, to sam shvatila iz tvog prevoda a ja mislila i on tepa😆

Thanks my smart daughter, so bikul means of course,I understood that thanks to your translation😆

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dal❤️,nije nesto danas bas suncan dan,juce je bilo lepse. Moja terasa i nije pregledna,ima neko drvece okolo pa ne mogu lepo uslikati,ali kad odem na zadnji sprat zgrade slikacu.nasla sam ove fotke,od juce ovde kod nas.

Dal is something really sunny day today, yesterday was beautiful. My terrace and is well laid out, has some trees around so I can take a picture of a nice, but when I go to the last floor of the building I need a picture. I found these photos from yesterday here with us.
Edited by Bikica - 12 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: saska

😆

Hvala pametna cerkice, znaci bikul znaci naravno, to sam shvatila iz tvog prevoda a ja mislila i on tepa😆

Thanks my smart daughter, so bikul means of course,I understood that thanks to your translation😆

I jos nesto, vidi se da mama i tata imaju vise iskustva, mnogo bolje plesu😆

One more thing it's obvious that mom and dad have much more experience, their dance is way better😆

Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dal❤️,nije nesto danas bas suncan dan,juce je bilo lepse. Moja terasa i nije pregledna,ima neko drvece okolo pa ne mogu lepo uslikati,ali kad odem na zadnji sprat zgrade slikacu.nasla sam ove fotke,od juce ovde kod nas.

Dal is something really sunny day today, yesterday was beautiful. My terrace and is well laid out, has some trees around so I can take a picture of a nice, but when I go to the last floor of the building I need a picture. I found these photos from yesterday here with us.

BIKI, you and me talking about our beloved series😆

BIKI, ovo smo ti i ja , pricamo o nasoj omiljenoj seriji😆

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Saska❤️ samo i ovu drugu da ofarbamo u plavo 😆
Icu sa drugaricom jedan sad dan,mozda i sutra u setnju,pa slikam i ja nesto😉

Saska and the other one just to paint the blue
I will go with a friend one day now, maybe tomorrow for a walk, so it's something I
Edited by Bikica - 12 years ago
Stephi thumbnail

@ SHmeker, shmeki ne brini nista , sve cu ti opricati, samo sto ja cekam wu da bih mogla da dam ku, ali kako stvari stoje, pre oni meni daju ku😆

@ Shmeker, Shmeki, nothing to worry, will tell you everything, I'm just waiting for WU, but these days it's a little bit late😆

Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Saska❤️ samo i ovu drugu da ofarbamo u plavo 😆
Icu sa drugaricom jedan sad dan,mozda i sutra u setnju,pa slikam i ja nesto😉

Saska and the other one just to paint the blue
I will go with a friend one day now, maybe tomorrow for a walk, so it's something I

nema veze, vidis moj novi avatar, sad sam brineta🤣 .Jedva cekam tvoje nove slike❤️

never mind, see my new avatar, I'm brunette now🤣. I'm looking forward ❤️