Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Katrina Kaif Is Pregnant
BHAJAN & DANCE 16.9
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
which new Bollywood movie should i watch ....
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=225395&Itemid=158
Shiv: Meni je ovo prvi Holi sa Anandi ,prvi barat (nesto u vezi sa proslavom holija) i sve je veoma dobro..
Anandi:Veoma sam uzbudjena jer sam sada u Ujdapuru i ovo je moj prvi holi sa Shivom,tako da to povecava moje uzbudjenje, ali ipak ,nedostaje mi moja porodica, ali ipak,Holi je,vreme za srecu, radost..
Reporter: Nisi samo ti uzbudjena i radosna, vec i tvoji svekar i svekrva,pogledaj Anandi kako samo izvode ples za Holi..Wow Shiv, tvoji mama i tata bas umeju da se zabavljaju, ipak,ni ti ni An ne zaostajete za njima..
Shiv: Naravno,naravno da se i mi zabavljamo, i mi cemo isvesti neke tradicionalne plesove za Holi ..( ovo zadje nisam bas sigurna..) Izvinjavam se ako sam nesto pogresno razumela ili interpretirala..jos uvek se ucim..
Hvala pametna cerkice, znaci bikul znaci naravno, to sam shvatila iz tvog prevoda a ja mislila i on tepa😆
Thanks my smart daughter, so bikul means of course,I understood that thanks to your translation😆
😆
Hvala pametna cerkice, znaci bikul znaci naravno, to sam shvatila iz tvog prevoda a ja mislila i on tepa😆
Thanks my smart daughter, so bikul means of course,I understood that thanks to your translation😆
I jos nesto, vidi se da mama i tata imaju vise iskustva, mnogo bolje plesu😆
One more thing it's obvious that mom and dad have much more experience, their dance is way better😆
Dal❤️,nije nesto danas bas suncan dan,juce je bilo lepse. Moja terasa i nije pregledna,ima neko drvece okolo pa ne mogu lepo uslikati,ali kad odem na zadnji sprat zgrade slikacu.nasla sam ove fotke,od juce ovde kod nas.Dal is something really sunny day today, yesterday was beautiful. My terrace and is well laid out, has some trees around so I can take a picture of a nice, but when I go to the last floor of the building I need a picture. I found these photos from yesterday here with us.
BIKI, you and me talking about our beloved series😆
BIKI, ovo smo ti i ja , pricamo o nasoj omiljenoj seriji😆
@ SHmeker, shmeki ne brini nista , sve cu ti opricati, samo sto ja cekam wu da bih mogla da dam ku, ali kako stvari stoje, pre oni meni daju ku😆
@ Shmeker, Shmeki, nothing to worry, will tell you everything, I'm just waiting for WU, but these days it's a little bit late😆
nema veze, vidis moj novi avatar, sad sam brineta🤣 .Jedva cekam tvoje nove slike❤️
never mind, see my new avatar, I'm brunette now🤣. I'm looking forward ❤️