EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #31 - Page 77

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

64.6k

Users

37

20k

Frequent Posters

jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

Drya, dusice, tu sam ja jos iako sam jos pre nekih pola sata pozelela laku noc, ali mi nesto nece san na oci pa rekoh da napisem koji zadatak da budem od koristi kad vec ne spavam😆

Idi kod nase Makice pa se zapljuni kod novih slickica (4 komada) ako nisi u medjuvremenu 😃... i ne zameri sto ti se javljam samo u prolazu 😭... stici cu valjda nekad da se ukljucim ranije... inace je neko moje vreme tek sad 😳... ajde ti blago meni zapali jednu pa ces lakse zaspati 😆😆😆 mene je nekad mogla da smiri stvarno samo cigara... zato razumem kako je vama pusacima i pusacicama... laku noc i lepe snove ti zelim 🤗 a treca smena ostaje na svom radnom mestu... i nazdravlja za dobra stara vremena
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Drya

Ooo badi tu si ,ma sta ces spavati to je samo gubljenje vremena 😆

Imas pravo, ali danas mi je bio tezak dan , vidis da sam stavila cvike da mi se ne vide podocnjaci, a osmeh uvek nabacim kad mi je tesko, ali sad stvarno moram drage moje prijateljice nocne pticice, laka vam noc i sanjate lepe snove❤️ 🤗
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Imas pravo, ali danas mi je bio tezak dan , vidis da sam stavila cvike da mi se ne vide podocnjaci, a osmeh uvek nabacim kad mi je tesko, ali sad stvarno moram drage moje prijateljice nocne pticice, laka vam noc i sanjate lepe snove❤️ 🤗

Laku noc i tebi ...Lepo se odmori i ne brini sutra je novi dan 🤗
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
@Drya ma kod mene ista slicica kad odem zato sam pitala,idem napisati nesto kod nje i odlazim i ja a ti gasis svetlo 😆 a nastavi sa treningom i ja cu
Usput prezalogaji nesto,salaticu i tako to😆 A ja cu da sanjam nashe AnSh

Edited by Bikica - 12 years ago
jadra211 thumbnail

Originally posted by: jadra211

BUUU, jesam te uplasila priznaj 😆... nisi me ocekivala iza coska 😛...ja sve vreme radim 😉... zakocila sam se na 38. str. pa isla dalje s poslicima pa se vratila i ovde zavirila negde oko 78-79 ili tako neke pa opet sad 😭... ovo je strasno 😭... koji je ovo javasluk nema reda ni poretka svak radi sta 'oce svi nesto trce spremaju crtaju boje i zapljuckuju 😲... sad se setih... ja se otpljunula kod papuanceta i pre nekog doba zaginuh tamo k'o prava... najpre se kod makanceta sudarih sa nadom i jos po nekim od nasih 😳... pa reko da zavirim kod malog nam dragoga zeta ⭐️... kad tamo sve ostavljale tragove samo ja nisam... e tu sam zasukala rukave i tek sad me evo nazad... sad moram trcecim korakom da iscitavam ovo i mozda se malo zagnjurim i u neki od jos nezatvorenih topika (celih 9 mi je otvoreno 😳) ... sta da se radi... poso je poso... eno ga i onaj veceras na farmi kaze kuca poso i opet isto.. sto se mora nije tesko... pogotovo kad je od ❤️ i za ❤️... eto sad sam se opet ispricala sama sa sobom, a ti moja draga Drya, ako ti je dosadno kazi pa cemo se dovikivati, ma sta... ja u potkrovlju na ceraku... kad izadjem na terasu i zaurlam... cuces me sigurno 🤗

Kad se sad nisam slogirala nikad necu .Nemoj tako da me strecas 😆
Nisam ja draga Jadro kod papua bila otkad nam Jasna naredila ,ne idem ni da provirim jer se i poseta fan stranici racuna 😃
A jesi ti zaboravila da sam ja iz Novog Sada kako da te cujem cak sa Ceraka 😆

Bicu pazljivija sledeci put, ne brini! Obecajem i dajem casnu Titovu pionirsku rec 😛
Nisam ni ja bila kod njuma 😭, al kazem ti usla na cas samo da zvirnem iza vrata kad tamo i Jasnicu nasu srela i jos neke, sta da ti pricam, znaci stvarno moramo nosice nase povremeno zaburiti svukud... 😆
Ma kakvi zaboravila, to samo Jasna ima obicaj da pita vise puta, ja pamtim, eto cini mi se da sam zapamtila valjda vec iz nekog treceg puta da si iz NS, zato i rekoh da viknem, grlata sam ja kol'ko 'oces... 😆
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

@Drya ma kod mene ista slicica kad odem zato sam pitala,idem napisati nesto kod nje i odlazim i ja a ti gasis svetlo 😆 a nastavi sa treningom i ja cu

Usput prezalogaji nesto,salaticu i tako to😆 A ja cu da sanjam nashe AnSh

Bikice kad udjes na njen fan page tamo gde su slike koje smo ranije komentarisali imas 4 nove ,one lepe sto su se ovih dana vrtele i po nasem topiku.
Nema sad da se jede,kasno je 😆
Laku noc...Sad cu da provetrim samo ne znam na kojoj sam stranici ostavila onog smajlija sto gasi svetlo😃
SOFFI007 thumbnail
=SOFFI007 Ima li jos koga ili sam ostala usmljeni mohikanac😉...znaci, vreme je za spavanjac.🥱Ako je ipak neko ostao, lako nocence😆

Soffi draga moja 🤗, nisam ti se na vreme javila, sad sam slucajno ovde... da ne trosim dragoceno vreme, posto je tvoja komsinica Drya pitala ima li koga ja sam njoj odgovorila... videces sta sam napisala... a tebi zelim laku noc i lepe snove... pa se kuckamo sutra... mada znajuci nas moze to biti jos nocas 😆
=SOFFFI07 Ne brigaj draga, vec uzivaj 🤗,mislim na tebe ali ne postizavam😆
A sada stvarno idem😛🤗
SOFFI007 thumbnail
Gradivo je utvrdjeno😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Jos spravica vezbajte...ujutru je najboljae poceti trenirati sa MaPapa
Edited by Bikica - 12 years ago
SOFFI007 thumbnail