EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #15 - Page 7

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.5k

Users

29

18.3k

Frequent Posters

kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: jadra211

Kaliopice draga, evo nas sad vec u zemlji bajki šŸ‘ā­ļøšŸ˜³... ali moram da ti odgovorim na ono od malopre, jesam na "serijeonline" nasla tekst i objasnjenje nase omiljene pesme, ali sam se pre toga dobro namucila da pronadjem kako se uopste zove i ko je izvodjac... to sam radila u "youtube" sa svim mogucim varijacijama reci - BV, Shiv, Anandi, song, music itd. - pa kad sam videla desno slicicu tog benda (da ne kazem bande) koji izvode, onda sam prepoznala likove (kao sto sam rekla, neko je to vec na nekom ranijem topiku postavio i ja sam to ranije nekad cula, ali nisam se setila da to negde i memorisem), a posle toga naravno nije bilo tesko naci objasnjenje na srpskom na linku serijeonline.

šŸ¤— Eh, da si nam samo rekla ovde sta trazis, odmah bi ti pritekle u pomoc, a ovako si se namucila...
kaliopa thumbnail

Originally posted by: smeker

🤣 odozdo na gore🤣

Od vas covek d'umre od smeha... 🤣
Elem, sto se oblacenja tice, meni su na ovim dodelama nagrada oboje slatki, ali stvarno su mogli nesto bolje da obuku... Ko zna, mozda od silnog posla nisu ni stigli da odu u shoping pa navukli sta im prvo palo pod ruku šŸ˜•
kaliopa thumbnail

Originally posted by: nn027

Jel to ovaj cika ima "svecani" perjani prsluk i patike? Ko je ovde promasio "temu" on ili Prats?šŸ˜•

Haha, dobro zapazanje, ja sam samo blenula u Prats, cikicu maltene nisam ni primetila šŸ˜†
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Pa vi niste normalne 🤢
Edited by Bambina - 12 years ago
Bambina thumbnail
Daaal ne da ti je dobra tema, nego najbolja do sad šŸ‘
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Pisu kao da je ta dodela nagrada u fazonu da predstavljaju omladinu Indije,pa se zato Prats sigurno obukla tako😃 trazim opravdanje jer je volim šŸ˜†šŸ˜†
Bambina thumbnail
Bikice, nedostajala si, jakooo Cry
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Dear Vedo, te amoā¤ļø

. Thank you for a beautiful VM, love the music and lyrics, not to mention the most beautiful scene till now, Anandis dream.😳

These days we are not getting enough of our beloved couple in BV, so to start a day with such a wonderful AnSh VM is really a great pleasure
šŸ¤—
Bambina thumbnail
I znate sta jos, nije mi jasno odakle Dal vise ima snage, a i inspiracije za ovolike teme crazy
Ja da sam na njenom mestu, odavno bi digla sve cetiri u vis 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Pisu kao da je ta dodela nagrada u fazonu da predstavljaju omladinu Indije,pa se zato Prats sigurno obukla tako😃 trazim opravdanje jer je volim šŸ˜†šŸ˜†

Ja Prats nisam komentarisala jer je obucena nekako konzervativno, Indijski, pa mi glupo. Ma ona je nasa i moze da obuce sta hocešŸ˜‰ uvek je lepašŸ˜›