EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #8 - Page 102

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

77.4k

Users

24

11k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago
Neznam kako je vama od ovog Sh pogleda,al meni je slabo...😳😉😆 Nije ni cudo sto An razum je u haosu i popusta da osjecaji izadu van koje je potiskivala 😃😆
kop93 thumbnail
Dadi jesi li dobila poruke od mene??😛
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Dadi jesi li dobila poruke od mene??😛

Nisam, sad cu da vidim😊
kop93 thumbnail
Ovaj An duboki pogled u Sh oci sto se stapa,predosjeca me da bi prvi poljubac mogao pasti...☺️😆
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Neznam kako je vama od ovog Sh pogleda,al meni je slabo...😳😉😆 Nije ni cudo sto An razum je u haosu i popusta da osjecaji izadu van koje je potiskivala 😃😆

Ja sam pala 🤣 😳
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Ovaj An duboki pogled u Sh oci sto se stapa,predosjeca me da bi prvi poljubac mogao pasti...☺️😆

Jok,prekinuce ih neko 🤢 😡
kop93 thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Ja sam pala 🤣 😳

Hahaha... Jeco red je i bio,da pades hahaha...😉ROFL
kop93 thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Jok,prekinuce ih neko 🤢 😡

Valjda nece,😲 a kakve su srece moglo bi biti lako Angry
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Evo me konacno😛jedva sam uspela da odgledam nije mi radio net😭ali sad kad sam odgledala cini mi se da ima pomaka u njenom ponasanju,mozda je pocela da oseca nesto, primetila sam jos kad su pustali zmajeve i kad je on pogledao a njoj ispala cakra😆😆njegov pogled sigurno sad utice drugacije na nju.pocela je da se zaljubljuje definitivno.Necu jos da vam priznam jer kad je bilo sudjenje nije jos bila zaljubljena. E sad je mozda drugacija prica ,ona je opustenija i prija joj njegovo prisustvo,jos da je poljubi i gotova stvar😳😳

E pa smekice drugarice necemo da se igramo tako hehehe !!!!

Pa nije Anandi neka laka koka, pa da se zaljubi u dva dana hihihi. Ona je u njega pocela da se zaljubljuje bukvalno od prvog susreta, ali se plasila da se prepusti. Smekice srce moje, aj lepo priznaj da si pogresila hihihi ❤️ 😆
Edited by Tina013 - 12 years ago
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Ona se boga mi, drzi dobro ...jos je na nagama... mi bi sve popadale u nesvest... A, uuu..
Nije njoj lako na tim snimanjima... mislim, da za njih dvoje ne postoje svi ti ljudi oko njih dok snimaju... oni definitivno imaju oci samo jedno za drugo, ovo nije gluma, jasno je ko' dan❤️