OVERVIEW

STORY

CAST

FORUM

NEWS

241

PHOTOS

326

VIDEOS

16

FANFICTIONS

93

Not Shraddha, newbie bags lead role in Endemol's next on Star Plus

A new face Aanchal Singh has apparently been roped in to play the lead opposite Karan Singh Grover in the upcoming Star Plus show..

After Chhajje Chhajje Ka Pyaar on Sony Entertainment Television and Beend Banoonga Ghodi Chadungaa on Imagine TV, Endemol India is gearing up to finalize the cast of their show on Star Plus. This show, as reported by TellyBuzz earlier will be co-produced by Four Lions Films, the makers of Geet Hui Sabse Parayi.

We had already reported that Karan Singh Grover is believed to be the male protagonist in the show. This yet untitled show was tipped to have Nishabd's actress Shraddha Arya who played Amitabh Bachchan's daughter in the movie as the protagonist opposite Karan. But now we hear that the production house has chosen a newbie to play the lead as things couldn't materialise with Shraddha.
 
Our source tells us, "Shraddha was offered the show but things didn't fall into place with her and she apparently wasn't too keen on doing TV at this point of time. We have now roped in newbie Aanchal Singh who is seen in ad commercials including the Dena Bank commercial".

This show is said to be the tale of a young business tycoon and his elder sister, and how their life changes when they both meet their right match.

We hear that the show is expected to go on floor in a month's time. As of now, the unit is busy locking the cast.

Watch this space for more on the show..

Reporter and Author: Srividya Rajesh

Your reaction

Nice
Awesome
Loved
LOL
OMG
Cry
Fail
Karan Singh Grover Thumbnail

Karan Singh Grover

Geet Hui Sabse Parayi poster

Geet Hui Sabse Parayi

Star Plus thumbnail

Star Plus

Sony TV thumbnail

Sony TV

Star One thumbnail

Star One

Imagine thumbnail

Imagine

Comments (317)

i w like your hair styles. she is one of the best models in this world

10 years ago

love u Ksg..!!..my angel..!!..

12 years ago

KSG rocks


i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u i love u

12 years ago

Want u back as dr armaan in dmg3 with jenny

12 years ago

Tum Is Ghane Sansaan Jungle Mein Mujhe Akela Aur Bebas Samaj Kar, Meri Izzat Par Haath Daal Rahi Ho? Tumhaare Ghar Mein Baap-Bhai Nahin Hai Kya?"

12 years ago

Love u jaan.Vapas aajao na pls.Missing dmg.I am missing kajen

12 years ago

Haaii Armaan..Luv u..ur dimples..ur eyes..and ur love for Ridz.plz Karan DMG 3 mein apne ridz ke armaan ban jao..

13 years ago

karan miss u miss u miss u
pls come sooooonnnnn
luuuuuuuuvvvv uuuuuuuuuuuuuuu

13 years ago

luv u KSG!!!
missing u n DMG alottt

13 years ago

cum bck KSG!!!!!!!!
missing uuuuuuuuuu

13 years ago

Latest Stories