Originally posted by: tijara
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=zY5U2B8oK80[/YOUTUBE]
Nisam najbolje razumela njihove dijaloge..ali sam shvatila poentu price..U svakom slucaju, bilo je tesko gledati je ovako i znati da se slicno osecala i da je umrla jer nije videla drugi izlaz..ðŸ˜Uhhh breeðŸ˜
A samo mogu da zamislim kako je bilo njenim roditeljima dok su ovo gledali ðŸ˜ðŸ˜
Slazem se potpuno, njena smrt je stvarno tragedija. Evo i mene nakon duzeg vremena, mama mi je bila bolesna i stvarno mi nije bilo ni do ega, izvinite, sad sam malo bolje, mislim i ona i ja.
Prats je bila andjeo, a andjeli obicno nalete na lose ljude. Tako je to, a za tog gada nemam reci, ne zasluzuje da zivi.
Zdravo Tijara 🤗
Drago mi je da ste ti tvoja mama bolje. Razumem kako je tesko kad se tako nesto desi 😒
Prats je izgleda imala takvu sudbinu. Od nje nije mogla pobeci. Ne znam kako drugacije da objasnm da je od toliko dobrih ljudi ona naletela bas na njega
Radis li jos uvek? Poslednji put kad si se javila rekla si nam da si se zaposlila.
Istekla mi je strucna praksa, ali se nadam da cu od prvog ponovo poceti, bar na odredjeno 😊 Hvala tebi i svima na ohrabrenju, jos je gore kad se tako nesto desi a ne radis, pa onda brines hoces li imati dovoljno za lekove. Ali optimista sam, ja sam vaga a ovo je godina vage, bar tako kaze horoskop 😊