Originally posted by: Drya
Pa badi radi nesto i ti...Evo ja cu da prevedem naslov serije ...Dakle Daag znaci mrlja ili oziljak 😃
A ? Vi stvarno cekate mene za prevod a ja tek spram puta sto bi rekli. Pa hvala ti puno, ovaj ''oziljak ''mi je bas pomogao
Mnogo je bilo pricano i pisano o Cinevistaas na Star Plusu koji je ovlas baziran na bolivudskom blokbasteru
Khoon Bhari Mang". Na to jos da dodamo nasa Mala nevesta P.B. sa V. S. bi napravila veliki povratak ( kambek ) na male ekrane posle pauze .
Interesantno je da je ime Vatsal S. bilo razmatrano od strane mnogih produkcijskih kuca za glavnu musku ulogu , ipak glumac je angazovan od Cinevistaas produkcije za njihov predstojeci sou OZILJAK HVALA DRYA . Imena kaos to su Chhavi Pandey, Sanjeeda Sheikh, ucesnici soua su vec predstavljeni u medijima . Izvor dalje obavestava da je sve spremno za prvi raspored koji ce se odrzati sredinom ovog mesecau Kalkuti, Sou je spreman i autori treba da ga emituju sto je pre moguce . ovo dole nije vazno uopste, zeznula sam se mesto da otvorim tekst u novom prozoru ja samo po postu saram gore dole da procitam pa napisem, zavrte mi se u glavi a ako treba aj i tedve nebitne recenice cu 🤢