Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 06 Sep 2025 EDT
CALL FROM CELL 6.6
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 07 Sep 2025 EDT
Generation 5:A new chapter in Yrkkh
NASEEB vs BADNASEEB 7. 6
Baaghi 4 crashes on Saturday
💕💜Somewhere Over the Rainbow #43 With Prats in our hearts 💜💕
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 7th Sep 2025 - WKV
Filmfare Awards ?
Idiocy, thy name is Mihir Virani!
「 ✦ Font-tastic Voyage Graphic Contest ✦ 」
Na prvoj strani, gore levo iznad zelene linije pise Hall of fame, tu udjes, a desno ti pise, dnevno, nedeljno- week, mesecno.👏Uzivaj😆👏
Devojke,moze da se desi da otputujem u inostranstvo ,tj u Spaniju (mozda i kod Jasne svratim😆) na nekih petnaest-dvadeset dana,sve zavisi od nekih klimatskih faktora ( kes,kolica i dokolica) ako me ne bude bilo na forumu da znate sta je..jer ako nesto bude bice brzo i na prvu..cekam..videcemo..😉 Drzite mi palceve..
Drage moje devojke, samo da vas pozdravim, danas sam imala takav napad migrene da nisam uopsrte mogla da funkcionisem, sad kao malo dolazom sebi pa bih zelela nesto da podelim s vama, nema nikakve veze sa BV, nema ni sa ovim topicom, ali nekako sa nama, sa prostora ex Yu, ima ili sam tu vezu ja pronasla jer sam tako ponosna na sve vas.Elem, u ranim jutarnjim casovima, negde oko 4h gleduckam tenis, nebitni igraci, ali voditelj koji je zapoceo prenos, pozeleo je dobro jutro i rekao da ima zahtev od velikog broja navijaca da pozdravi sve zaljubljenike u tenis sa prostora ex YU pa kaze , dakle pozdravljam sve sa prostora ex SFRJ. Ne mogu vam opisati koliko mi je to bilo lepo, imala sam zelju da vas sve zagrlim u tom momentu, jer ono sto ljudi pocinju sve vise da zele , mi smo to napravile odavno. Eto, to sam zelela da podelim sa vama, voli vas vasa KaLina, mada se zbog migrene trenutno vise osecam kao Ka.ina ( Kopice no no 🤣 )
Ovo tii doobro👍🏼🤣 maa mii smmo pooseban naarod odd svvega naapravimo viic Makan je ZAKONSta Papu kaze Bikulji:
"Duso,hajdemo u cirkus."
"Zasto?"
"Pa da vidis na sta lici nasa veza."
🤣
Lepa moja,naravno da ti drzimo palceve i naravno da ces nam nedostajati, ali putuj cero i uzivaj u svakom momentu 😊
Drage moje devojke, samo da vas pozdravim, danas sam imala takav napad migrene da nisam uopsrte mogla da funkcionisem, sad kao malo dolazom sebi pa bih zelela nesto da podelim s vama, nema nikakve veze sa BV, nema ni sa ovim topicom, ali nekako sa nama, sa prostora ex Yu, ima ili sam tu vezu ja pronasla jer sam tako ponosna na sve vas.Elem, u ranim jutarnjim casovima, negde oko 4h gleduckam tenis, nebitni igraci, ali voditelj koji je zapoceo prenos, pozeleo je dobro jutro i rekao da ima zahtev od velikog broja navijaca da pozdravi sve zaljubljenike u tenis sa prostora ex YU pa kaze , dakle pozdravljam sve sa prostora ex SFRJ. Ne mogu vam opisati koliko mi je to bilo lepo, imala sam zelju da vas sve zagrlim u tom momentu, jer ono sto ljudi pocinju sve vise da zele , mi smo to napravile odavno. Eto, to sam zelela da podelim sa vama, voli vas vasa KaLina, mada se zbog migrene trenutno vise osecam kao Ka.ina ( Kopice no no 🤣 )