EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 36

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

67.9k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

mina92 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Posted: 12 years ago
pozzz drage moje ev i ja da se javim u ovu cvijetnu bastu nadam se da ne kasnim
posto me je kompjuter malo zahebo izgleda ni on nije izdrzo pozlio
mu od bikulje i njenog glasa 😡
a ja tamam dobro se hranila ,pila mlijeko😆 redovno trcala da vas stignem
ali vi trcite maraton ultrabrzim sprintom i ostaviste mi dva topika da iscitam
jeste nekakve😉
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Na prvoj strani, gore levo iznad zelene linije pise Hall of fame, tu udjes, a desno ti pise, dnevno, nedeljno- week, mesecno.👏
Uzivaj😆👏
Edited by sladjana333 - 12 years ago

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
A ja dolazim...u borbu za makkannna
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Devojke,moze da se desi da otputujem u inostranstvo ,tj u Spaniju (mozda i kod Jasne svratim😆) na nekih petnaest-dvadeset dana,sve zavisi od nekih klimatskih faktora ( kes,kolica i dokolica) ako me ne bude bilo na forumu da znate sta je..jer ako nesto bude bice brzo i na prvu..cekam..videcemo..😉 Drzite mi palceve..

Lepa moja,naravno da ti drzimo palceve i naravno da ces nam nedostajati, ali putuj cero i uzivaj u svakom momentu 😊
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: saska

Drage moje devojke, samo da vas pozdravim, danas sam imala takav napad migrene da nisam uopsrte mogla da funkcionisem, sad kao malo dolazom sebi pa bih zelela nesto da podelim s vama, nema nikakve veze sa BV, nema ni sa ovim topicom, ali nekako sa nama, sa prostora ex Yu, ima ili sam tu vezu ja pronasla jer sam tako ponosna na sve vas.Elem, u ranim jutarnjim casovima, negde oko 4h gleduckam tenis, nebitni igraci, ali voditelj koji je zapoceo prenos, pozeleo je dobro jutro i rekao da ima zahtev od velikog broja navijaca da pozdravi sve zaljubljenike u tenis sa prostora ex YU pa kaze , dakle pozdravljam sve sa prostora ex SFRJ. Ne mogu vam opisati koliko mi je to bilo lepo, imala sam zelju da vas sve zagrlim u tom momentu, jer ono sto ljudi pocinju sve vise da zele , mi smo to napravile odavno. Eto, to sam zelela da podelim sa vama, voli vas vasa KaLina, mada se zbog migrene trenutno vise osecam kao Ka.ina ( Kopice no no 🤣 )

Nece,nece Kopica 😃...zasad 😉😃,bolesna si ,al kad ozdravis..negarantujem ROFL
Vjerujem da je bio lijep osjecaj cuti pozdrav za sve iz ex Yu,a mi to imamo svaki dan ovdje bas kako kazes.Vazan je karakter osoba a,ne nacionalnost 🤗❤️🤗
Zelim ti brz oporavak 🤗
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Sta Papu kaze Bikulji:

"Duso,hajdemo u cirkus."
"Zasto?"
"Pa da vidis na sta lici nasa veza."

🤣

Ovo tii doobro👍🏼🤣 maa mii smmo pooseban naarod odd svvega naapravimo viic Makan je ZAKON
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Ljudi ovo je rekord .od 15:00imam goste!! Al me krenulo ! Dal dobro nam dosla nazad. Vidim vec planiras na odmor. Ako , samo putuj i uzivaj. Kad ces ako ne sad.
Videla sam rang listu. Ovi bi mogli ono I da izbrisu i da stave EXYUF. To je jedini i tacan naziv ovog foruma.
Ovim putem pozdravljam Dadu68. Duso ja sam jedna od tih kojima su brisani postivi. Samo nemoj odustati!
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Lepa moja,naravno da ti drzimo palceve i naravno da ces nam nedostajati, ali putuj cero i uzivaj u svakom momentu 😊

Dace bog ,da mi se planovi ostvare..a ako bude tako poslacu vam razglednicu zajedno sa Jasnom iz Sevilje..Inace evo i tebe u ratnom avataru..😆😉...

Edited by Daltoni - 12 years ago
mina92 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
posto vidim da ste razgrabile svo cvijece koje ja volim a ne mogu da se sjetim
ni jednog cvijetica koje volim ako neko ima prijedlog ja prihvatam
ali budite mnogo fine 😆 ja nisam bikulja
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Drage moje devojke, samo da vas pozdravim, danas sam imala takav napad migrene da nisam uopsrte mogla da funkcionisem, sad kao malo dolazom sebi pa bih zelela nesto da podelim s vama, nema nikakve veze sa BV, nema ni sa ovim topicom, ali nekako sa nama, sa prostora ex Yu, ima ili sam tu vezu ja pronasla jer sam tako ponosna na sve vas.Elem, u ranim jutarnjim casovima, negde oko 4h gleduckam tenis, nebitni igraci, ali voditelj koji je zapoceo prenos, pozeleo je dobro jutro i rekao da ima zahtev od velikog broja navijaca da pozdravi sve zaljubljenike u tenis sa prostora ex YU pa kaze , dakle pozdravljam sve sa prostora ex SFRJ. Ne mogu vam opisati koliko mi je to bilo lepo, imala sam zelju da vas sve zagrlim u tom momentu, jer ono sto ljudi pocinju sve vise da zele , mi smo to napravile odavno. Eto, to sam zelela da podelim sa vama, voli vas vasa KaLina, mada se zbog migrene trenutno vise osecam kao Ka.ina ( Kopice no no 🤣 )

Saska, drzi se, jedan narodni lek, skuvaj caj od lipe, mozda ti pomogne🤗