EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #13 - Page 43

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.6k

Users

29

16.2k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bambina

A u totalno sam transu, budna sanjam ❤️. Ova nasa Anandi me totalno dokusurila ❤️

Znaci Ti i Sh ste u istoj "sosi"😉😆😆
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
I da, na svu moju muku. Danas da podjem kuci sa posla, stizu mi akte od jednog pacijenta, hitan slucaj. Pogledah ime, kad ono SING Shocked... bukvalno sam trepnula 2-3 puta, reko jbt meni stvarno nije dobro Embarrassed. Aj sto mislim po celi boziji dan, a i noc 😳, o AnSh 😆, ali koji mi da mi se prividjaju Singovi crazy. I jos ludaca zovem koleginicu, reko jer se ovaj stvarno zove Sing!? Ona naravno nema pojma koje mene muke muce, srecom fajront, pokupih pinkle i bez kuci
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Nije mi dobro!!! Bikice, sesto ruzicasta... Hoces da me ubijes?

Stvarno neopisiv ugodjaj...

Ne srce...taman posla..ja samo da uzivas...jer ja uzivam ...❤️ dalje snimam ..provirujem malo.
Edited by Bikica - 12 years ago
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Pa vi niste normalne!!!! Od juce pokusavam da vas stignem, ja jednu stranu, vi tri i sve tako 😡. Kad izadjem iz kuce na 2 sata ispisete 20-30 strana. A kad odem na posao ubijete celu sezonu 🤢

Mogla bih i po nesto da preskocim, ali sve mi zao 😆
Samo da znam da ovako vise ne moze, ili da dajem otkaz ili da se malo smirite 🤣. Unististe me ova dva dana, posto radim, onda vas citam kad trebam da spavam, spavala sam po 3-4 sata. I sad sam ovakva 🤢

Nisam danas radila, ali ne mogu da se pohvatam.😃Citam od 18 strane, a imam iz proslog topica jos😃 Neka su devojke vredne👏, samo tako nastavite👏 Ide vikend👏
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: medena

Da izgleda da se nasa An malo vise spetljala ipak ovo je njena izvjava ljubavi, a sto je gore zbunila je njega totalno

Najbolje neka ona obuce onu sexi spavacicu,tad ce mu biti sve jasno...😳😃😆
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

I da, na svu moju muku. Danas da podjem kuci sa posla, stizu mi akte od jednog pacijenta, hitan slucaj. Pogledah ime, kad ono SING Shocked... bukvalno sam trepnula 2-3 puta, reko jbt meni stvarno nije dobro Embarrassed. Aj sto mislim po celi boziji dan, a i noc 😳, o AnSh 😆, ali koji mi da mi se prividjaju Singovi crazy. I jos ludaca zovem koleginicu, reko jer se ovaj stvarno zove Sing!? Ona naravno nema pojma koje mene muke muce, srecom fajront, pokupih pinkle i bez kuci

Je li cemu bio taj Sing, sto bi rekli braca Crnigorci😉

Bambina thumbnail
A Jasna nije normalna, smejala sam se ko blesava na njen ugodjaj, tj. dogadjaj sa spricom i vazelinom Toliko sam picila dok citam, nista nisam lajkovala sto mi se svidelo... a i svasta sam htela da komentarisem, ali onda vas ne bi stigla do ponedeljka Embarrassed
Bambina thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Je li cemu bio taj Sing, sto bi rekli braca Crnigorci😉

Edited by Bambina - 12 years ago
Bambina thumbnail
Da je bio Shivraj Shekhar pa i da cekam girl_haha, ma ne da bi cekala, nego ne bi mogli da me iznesu iz bolnice ... ovako sam pobegla kuci cim je stigla koleginica, bas me briga za Singove Undecided... nek se ona bakce sa njim, kad joj dodje na red 🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Caps br 2
I dalje slusamo istu numeru

Gledamo...dalje istu slicicu ,pricamo usput i ljuljamo se u ritmu ljubavi

15 19
15 20
15 23
15 25
15 26
15 28