Znaci Ti i Sh ste u istoj "sosi"😉😆😆A u totalno sam transu, budna sanjam ❤️. Ova nasa Anandi me totalno dokusurila ❤️
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Oct 2025
RAMAYAN AT PH 23.10
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 2nd ODI🏏
🎉🌟Happy Birthday to the Man Behind the Magic—Vijay Bhatter🎂💐
Twinkle Khanna says physical cheating isn’t a deal breaker
Rashmika's Thamma opening day at 25 cr - True blue superstar
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 23, 2025 Episode Discussion Thread
Mihir To Kiss Noyna - Ewwwww
APAHARAANN 24.10
I need to know
SSR Family To Challenge CBI Closure Report
AT - Abhishek Bajaj 🐐 Humara Bajaj ❤️
Spirit - The Sound Story Of The Film
Znaci Ti i Sh ste u istoj "sosi"😉😆😆A u totalno sam transu, budna sanjam ❤️. Ova nasa Anandi me totalno dokusurila ❤️
... bukvalno sam trepnula 2-3 puta, reko jbt meni stvarno nije dobro
. Aj sto mislim po celi boziji dan, a i noc 😳, o AnSh 😆, ali koji mi da mi se prividjaju Singovi
. I jos ludaca zovem koleginicu, reko jer se ovaj stvarno zove Sing!? Ona naravno nema pojma koje mene muke muce, srecom fajront, pokupih pinkle i bez kuci 
Originally posted by: alisa112
Nije mi dobro!!! Bikice, sesto ruzicasta... Hoces da me ubijes?Stvarno neopisiv ugodjaj...
Pa vi niste normalne!!!! Od juce pokusavam da vas stignem, ja jednu stranu, vi tri i sve tako 😡. Kad izadjem iz kuce na 2 sata ispisete 20-30 strana. A kad odem na posao ubijete celu sezonu 🤢
Mogla bih i po nesto da preskocim, ali sve mi zao 😆Samo da znam da ovako vise ne moze, ili da dajem otkaz ili da se malo smirite 🤣. Unististe me ova dva dana, posto radim, onda vas citam kad trebam da spavam, spavala sam po 3-4 sata. I sad sam ovakva 🤢
Najbolje neka ona obuce onu sexi spavacicu,tad ce mu biti sve jasno...😳😃😆Da izgleda da se nasa An malo vise spetljala ipak ovo je njena izvjava ljubavi, a sto je gore zbunila je njega totalno
I da, na svu moju muku. Danas da podjem kuci sa posla, stizu mi akte od jednog pacijenta, hitan slucaj. Pogledah ime, kad ono SING
... bukvalno sam trepnula 2-3 puta, reko jbt meni stvarno nije dobro
. Aj sto mislim po celi boziji dan, a i noc 😳, o AnSh 😆, ali koji mi da mi se prividjaju Singovi
. I jos ludaca zovem koleginicu, reko jer se ovaj stvarno zove Sing!? Ona naravno nema pojma koje mene muke muce, srecom fajront, pokupih pinkle i bez kuci
Toliko sam picila dok citam, nista nisam lajkovala sto mi se svidelo... a i svasta sam htela da komentarisem, ali onda vas ne bi stigla do ponedeljka 
, ma ne da bi cekala, nego ne bi mogli da me iznesu iz bolnice
... ovako sam pobegla kuci cim je stigla koleginica, bas me briga za Singove
... nek se ona bakce sa njim, kad joj dodje na red 🤣