Jos samo da CM I PT Sanchi odu, Sh⭐️ nece pasti na pamet da An ostavi da ga ceka.Uzet ce i godisnji odmor da ...An pravi drustvo😉😆
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 25 Aug 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 25th August 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 24 Aug 2025 EDT
ARMAN KI JOGAN 24.8
ANSHUMAN GONE 25.8
No hype this year
BALH Naya Season EDT Week #11: Aug 25 - Aug 29
Deepika vs Katrina wars…World War 3 👀
Parineeti Chopra is pregnant
Navri’s Love
A Study on Miss Abhira "Jogan" Sharma
Yeh Rishta kya Kehlata hai
A study On Miss Geetanjali Armaan Poddar
Anupamaa 25 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Why I'm least interested in watching CID Season 2 Upcoming Episodes?
Punishment to kill one or five is same
Who Brings a Song to Life: The Singer’s Voice or Actors’ Expressions?
IMDB's most beautiful actresses in the world. Kriti & Hania in top 10
18 years of Heyy Babyy
KSBKBT FF: The broken ties Part1 : Gunjan threatens Bhoomi Pg1
Originally posted by: dadisabih
CV👍🏼👍🏼👏 da pohvalimo sto je posvetio ovoliko prostora An,nasem glavnom liku serije👏😊
Originally posted by: dadisabih
Sh je namjerno odgodio dolazak kuci😕 Sve mu je jasno, sto se An tice, samo ne moze jos da shvati jeli An neko nagovorio (CM), ili An "prede" oko njega iz duznosti😆 Colector je to,sve zna, al jos ne za njenu ljubav da ju je spoznala😊
An je prelijepau ovoj epizodi
Ovo je uzas..sad error na postimage...nemogu jos da postavim😭
Ne se sekirati, kad nije nista ovo dva dana bilo stresno.Uzivaj, kao i mi u tvojim radovima😊
Ovo je uzas..sad error na postimage...nemogu jos da postavim😭
'Ajde, Bikiii teee
Originally posted by: loveansh
Taman sam pomislila da cu se resiti tirkizne boje, kad jok😊, no dobro, nema veze, mozda mi se i svidi pa nastavim tako i u drugim topicima. Slova sam smanjila, i sve je Okaj.😉
Cestitke za novi topik, ne mogu da verujem da smo za dva dana slupale stari, ako ovako nastavimo stvarno cemo topike trositi dnevno😉 Odgledala sam epizodu i sad cekam Bikicine slike. Shivov pogled kada je ugledao Anandi na vratima😳 neprocijenjivo😳😳
Nado, hvala na ruzici.❤️
Originally posted by: loveansh
😊 Isla sam malo da spijam na AT i tamo sam cula sledece: Cure su primetile da su Anandine usnice izgledale natecene😳, pa se pitaju da li je to samo ruz za usne ili je bilo nesto na dan poljubaca koji je bio jucer😉 Onda je jedna forumasica postavila sliku naseg milog kolektora gde se vidi da su i njemu usne malo natecene, pa sada one kazu da izgleda da su AnSh radili nesto 😳sto nama nisu pokazali😊 Ja cu vam sada pokusati postaviti tu sliku od Shiva, a sigurna sam da ce Bikica postaviti dovoljno Anandinih slika pa da vidimo o cemu se tu radi.😉
Sad nas Dal navukla na flomastere, pa nastavljamo i na novom topiku 😆Nego sta, sve je taj shvatio 😉 a meni bas super sto se ovako ponasa, neka malo, da joj "vrati" 😃