EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #13 - Page 2

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

29

16.2k

Frequent Posters

dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Jos samo da CM I PT Sanchi odu, Sh⭐️ nece pasti na pamet da An ostavi da ga ceka.Uzet ce i godisnji odmor da ...An pravi drustvo😉😆
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

CV👍🏼👍🏼👏 da pohvalimo sto je posvetio ovoliko prostora An,nasem glavnom liku serije👏😊

Konacno da je ima malo vise i sto je najvaznije nasmejane i srecne👏
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Sh je namjerno odgodio dolazak kuci😕 Sve mu je jasno, sto se An tice, samo ne moze jos da shvati jeli An neko nagovorio (CM), ili An "prede" oko njega iz duznosti😆 Colector je to,sve zna, al jos ne za njenu ljubav da ju je spoznala😊
An je prelijepau ovoj epizodi

Sad nas Dal navukla na flomastere, pa nastavljamo i na novom topiku 😆
Nego sta, sve je taj shvatio 😉 a meni bas super sto se ovako ponasa, neka malo, da joj "vrati" 😃
dadisabih thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ovo je uzas..sad error na postimage...nemogu jos da postavim😭
Ne se sekirati, kad nije nista ovo dva dana bilo stresno.Uzivaj, kao i mi u tvojim radovima😊

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
😊 Isla sam malo da spijam na AT i tamo sam cula sledece: Cure su primetile da su Anandine usnice izgledale natecene😳, pa se pitaju da li je to samo ruz za usne ili je bilo nesto na dan poljubaca koji je bio jucer😉 Onda je jedna forumasica postavila sliku naseg milog kolektora gde se vidi da su i njemu usne malo natecene, pa sada one kazu da izgleda da su AnSh radili nesto 😳sto nama nisu pokazali😊 Ja cu vam sada pokusati postaviti tu sliku od Shiva, a sigurna sam da ce Bikica postaviti dovoljno Anandinih slika pa da vidimo o cemu se tu radi.😉

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ovo je uzas..sad error na postimage...nemogu jos da postavim😭

'Ajde, Bikiii teee

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: loveansh

Taman sam pomislila da cu se resiti tirkizne boje, kad jok😊, no dobro, nema veze, mozda mi se i svidi pa nastavim tako i u drugim topicima. Slova sam smanjila, i sve je Okaj.😉

Cestitke za novi topik, ne mogu da verujem da smo za dva dana slupale stari, ako ovako nastavimo stvarno cemo topike trositi dnevno😉 Odgledala sam epizodu i sad cekam Bikicine slike. Shivov pogled kada je ugledao Anandi na vratima😳 neprocijenjivo😳😳

Nado, hvala na ruzici.❤️

😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Draga Sladjo ja ne mogu uticati na ovo...kao pauza mi neka..vreme neko isteklo..pokusavam i dalje..cim uspem postavljam..ne mogu da slikam dalje vrteci ovo...nervira me sad

504 Gateway Time-out nginx

Edited by Bikica - 12 years ago
alisa112 thumbnail

Originally posted by: loveansh

😊 Isla sam malo da spijam na AT i tamo sam cula sledece: Cure su primetile da su Anandine usnice izgledale natecene😳, pa se pitaju da li je to samo ruz za usne ili je bilo nesto na dan poljubaca koji je bio jucer😉 Onda je jedna forumasica postavila sliku naseg milog kolektora gde se vidi da su i njemu usne malo natecene, pa sada one kazu da izgleda da su AnSh radili nesto 😳sto nama nisu pokazali😊 Ja cu vam sada pokusati postaviti tu sliku od Shiva, a sigurna sam da ce Bikica postaviti dovoljno Anandinih slika pa da vidimo o cemu se tu radi.😉

Hahaha ... to smo komentarisali juce...
Hoces da kazes: Ako koza laze... herpes ne laze...🤣

dadisabih thumbnail

Originally posted by: olla

Sad nas Dal navukla na flomastere, pa nastavljamo i na novom topiku 😆
Nego sta, sve je taj shvatio 😉 a meni bas super sto se ovako ponasa, neka malo, da joj "vrati" 😃

Bilo mi ju je zao😭.S koliko se radosti spremala za susret, preslisavala sta ce mu reci😊 a on krio pogled, i izmisljao razloge.Mogao joj je uputiti kompliment, ako ne za njen prelijepi izgled, a ono makar za ukusnu hranu😕😡