Dobar dancic drage moje 🤗
Evo samo da vam prevedem danasnju epizodu, pa moram da brisem. Dolazi mi komsinica na kafu.
14.04.
Anjali i Niranjan se brinu kod kuce. Anjali zaustavi sluzavku Rani i ugleda Aditinu maramu na kojoj se nalazi Asthin tilak koji joj je uradila Anjali kada je Astha isla da se sretne sa Shlokom. Ona to pokaze Niranjanu i ode da proveri da li je Aditi u njenoj sobi. Anjali: Aditi nije u svojoj sobi, sada mi je ona vrlo sumnjiva, mozda je Astha bila u pravu. Niranjan: Hajde da idemo da trazimo Asthu, ako joj se bilo sta dogodi, nikada to necemo moci sebi da oprostimo.
Aditi je stigla do napustene kuce i utrcala je unutra. Astha je pala sa stolice i oslobodila se. Zove Shloka. Astha udara u vrats. Aditi ulazi i puca u vazduh. Astha je napeta. Aditi: Dosta Astha!Nitko nece doci ovamo da te spasi. Aditi colja na Asthu svojim pistoljem. Shlok dolazi do te kuce. Ugledao je Asthinu nausnicu ispred kuce. Astha place. Shlok dolazi tamo i sokiran je. Astha ga gleda.
Shlok ulazi u sobu. Astha pokusava da skrene paznju Aditi, izvinjavajuci joj se i govoreci da ce da ostavi Shloka. Shlok prilazi i uzima Aditin pistolj, govoreci: Jesi li poludila? On je gurne i ona padne na zemlju. Aditi puca na Shloka i metak ga povredi.Aditi mu kaze: Ne mici se odatle inace se kunem da cu ubiti Asthu. Ja sam te htela ubiti Slok, jer te mrzim. Shlok: ali zasto? Tko si ti dodjavola? Sta sam ti ja uradio?? 

Aditi: Reci cu ti moju istinu danas, onu koju ti je Astha govorila, ali joj ti nisi verovao, podji samnom. Ona ih odvede u sobu gde se nalazi Swati. Shlok je sokiran kada vidi Swati i u kakvom se ozbiljnom stanju nalazi okruzena raznim medicinskim aparatima. On se seca proslosti. Astha je sokirana kada shvati da je to Swati. Astha gleda u Shloka. Aditi: da, to je Swati, a ja sam njena mladja sestra Gayatri. Ja nisam Ajnikyina sestra Aditi, ona je umrla. Ja sam ga zaposlila da bih dosla do tebe.. Swati je dozivela nesrecu zbog tebe, a ja cu tebe da nateram da prodjes kroz istu bol koju je ona osecala., ti si je zvao svojom losom prosloscu i zaboravio si ju, ali secas se kada si je poslednji puta sreo? Ona je od tada u ovakvom stanju, a ti si za to odgovoran.

Shlok: To su gluposti, ona je mene ostavila, nisam ja nju ostavio. Aditi: Veza se raspukla zbog tebe, ona te je volela, a ti si pokusao da kupis njenu ljubav. Kako si mogao tako nisko da padnes? Zar te nije bilo sramota da posaljes nasoj majci novac?
Astha: Aditi, ti nisi u pravu.Shlok ju je voleo i izgubio je svoju srecu i svoje osecaje zbog te ljubavi. Shlok zivi sa secanjima na nju. Aditi: Prestani! Da nisi dotako moju sestru, ne zelim da budes blizu nje, ona te je nesebicno volela. Mici se od nje!! Ona je poludela placuci, sada ces ti plakati krvavim suzama, ja cu biti mirna tek kada te budem videla u boli, kada ti budem oduzela Asthu, jer ja znam da je ti volis. Tada ces shvatiti sta znaci izgubiti ljubav.
Shlok: Ti mrzis mene, onda povredi mene, ne Asthu. Sve ovo nije njena greska. Aditi: Njena je greska sto je ispunila tvoj zivot ljubavlju, a to jejedino bilo Swatino pravo. Shlok ide prema Aditi i uzima joj pistolj. Varad dolazi tu sa policijom i sokiran je kada ugleda Aditi. Policija hapsi Aditi. Aditi: Pustite me na miru! Shlok je krivac, zar ne vidite sta je uradio mojoj sestri? Sta sam ja uradila? Ona pita Asthu sta bi ona uradila da je bila na njenom mestu? Sta ima lose u tome ako sam htela da se osvetim? 
Astha: Ja tebe razumem, tvoja ljubav prema tvojoj sestri je opravdana, ali ja da sam bila na tvom mestu, ja to ne bih uradila, ja bih razumela situaciju. Ti si zaboravila sta je dobro a sta lose u svojoj osveti. Aditi: Molim vas ostavite me ovde sa mojom sestrom. Shlok ce ubiti moju sestru. Aditi je odvedena od strane policije. Svi su dosli tamo i sokirani su kada vide Aditi sa Swati. Astha istrci napolje i zaustavi inspektora. Astha: Ono sto je Aditi uradila nije bilo u redu, ali ona nije gresnica. Njoj je potrebna nasa pomoc, njoj je potreban psihijatar.. Aditi se zahvalila Asthi i odlazi. Shlok gleda u Swati. Astha vidi koliko je tuzan i da place.

Shlok drzi Swatinu ruku i place. I Astha place takodjer. Svi ih gledaju. Shlok: Swati... i seca je se...Swati i Shlok se svadjaju. Ona ga pita kako je mogao da veruje Anjali, ona mi je dala novac da se drzim podalje od tebe, i kaze mu da ukoliko on njoj ne veruje onda oni vise ne mogu da budu zajednom, i zato ona raskida njihovu vezu.

Shlok: Swati, otvori oci. To je moja greska, zao mi je. Molim te oprosti mi. Swati otvori oci i gleda u Shloka. Shlok: Swati...to sam ja Shlok...nista ti se nece desiti. Ja sam tvoj Shlok... Astha kaze Shloku da oni nece dozvoliti da se bilo sta desi Swati i da ce je povesti kuci, i da ce ona biti dobro. Kalindi: sta to govoris?? Shlok place. Kalindi razgovara sa Asthom.

Astha: Ja ne mogu da zidam moju kucu na tudjim odnosima. Ja zelim da Shlok bude srecan, i ja cu tako da zivim svoj zivot. I ona je necija kcerka.Blagoslovi me, potrebna mi je tvoja podrska. Niranjan je uznemiren. Astha ga trazi za dozvolu da povedu Swati kuci. Niranjan i Anjali se gledaju. Anjali kaze da ona ne moze da podje sa njima njihovoj kuci. Shlok kaze Anjali da ce Swati da podje sa njim u njihovu kucu. Trazi od Niranjana da mu to dozvoli. Niranjan: Znas li ti sto govoris? Tko smo mi da ti dozvolimo. Ako i Astha to zeli, mi vas necemo sprecavati. Astha gleda u Shloka koji drzi Swatinu ruku i smesi se.

Precap:
Swatino stanje se pogorsalo i Shlok se zabrinuo. Swati umire. Shlok, Astha i ostali su sokirani.