Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 1st Nov 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Nov 1, 2025 Episode Discussion Thread
BEIJJATI AT PEAKS 1.11
BILLI IN BASKET 2.11
Deepika Alia Atlee Ranveer Janhvi Aryan-Halloween costume Ambani party
🏏India tour of Australia, 2025: AUS vs IND,3rd T20I, Oval🏏
Mitali scene clip : Pret Aatma / Dimaagi bimari
Angad marries Vrinda ; Mihir & Tulsi ka rishta khatam!
🏏A Nation With Billion Dreams, Best Wishes to Our Women in Blue🏏
Sushant’s sister has lost her mind completely!
SRK Film Festival SRK Mania
🏏ICC Women's World Cup 2025: South Africa W vs India W, FINAL🏏
˗ˏˋ ★ Pick Your Team! (Teams Feature) ★ ˎˊ˗
What if............Arjun
Jok...sada vise nema pravila..svako radi ono sto mu prvo padne na pamet, nije ga briga ni za koga osim za sebe samoga i jedino sto ga pokrece su instinkti za odrzanjem..🤢
Nju nece ali drugarice hoce. Pa zamisli koliko ce biti popularna. Imace tajka sa najboljom guzom 😆
Ne znam...I ja bih rekla tako...barem iz intervijua..i slazem se da je opustena osoba, pozitivna, nije mracan kao Grey...jedino, to sto glumi psihopatu toliko dobro..jedino to me pomalo plasi...Bas je neko vece jedna glumica pricala o tome da glumac uvek ima makar delic lika koji nosi i da nije svaki lik za svakog glumca...😕
Nju nece ali drugarice hoce. Pa zamisli koliko ce biti popularna. Imace tajka sa najboljom guzom 😆
Kako za koga...Bas da vidimo i to cudo..😉😳
I Kety je rekla isto to. Dve uloge psihopata i u obe se dobro snasao.
Za njegovu cerku. Na nju sam mislila. 😃
Several quotes from Glamour:
Jamie on going to the gym for FSOG: "It wasn't 6 hours a day. Don't want to say to your to your pregnant wife "Text me if you go into labor"
Jamie: "I like how driven Christian is. Still, I don't think I would like him if he was a real dude and we met."
Jamie: "Some of the Red Room stuff was uncomfortable. I had to do stuff to Dakota (not wearing much) that I'd never choose to do to a woman"
Jamie: "I felt very protective and aware that it probably wasn't easy for Dakota to be put in those situations, and exposed."
Jamie: "I already get 'OMG You're Christian Grey!' out in public. And I say, 'No, I'm Jamie! I'm an actor"
Jamie: "When my daughter is 18 there will be greater things to protect her from than seeing Dad's arse on the big screen."
Full interview on the scans: http://jamie-dornan.org/gallery/thumbnails.php?album=695
I sta kaze , zastitice cerku da mu ne vidi dupe? 😆
ko da ce njoj biti interesantno njegovo du...ali hoce necije drugo,to njega boli 😆😆
Ja sam prezivela tu sudbinu..moj cale je bio mnogo dobar frajer , visok, misicav, lep...(kada uzmem neku njegovu sliku iz mladosti postavicu vam) , moje drugarice iz srednje su padale u nesvest kad ga vide a moja razredna i profesorice odjednom ponasale kao da ih interesujem..🤢..Cak je imao aferu sa mojom profankom francuskinjom..pa sam morala da idem i na dopunsku nastavu..Nadam se da njegova cerka nece proci tako "divno" kao ja..😕