Returning of the written off #63 Invited only - Page 44

Created

Last reply

Replies

1k

Views

60.8k

Users

7

4.4k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

sumnjam da su uopste znali sta pricas 😆😆😆
cuj koje atribute 😲 pa ti si super zenska 😃

O Kavana 🤣...hvala...valjda nisam ni toliko losa...😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Da li su zene sa godinama zaista bolje u krevetu?

Da li su zene s godinama zaista bolje u krevetu? Seksolokinja Trejsi Koks sa sigurnoscu kaze: da. Navodi kako postoji jako dobar razlog zasto mukarci vole da budu u vezi sa starijim zenama. Naime, starije zene imaju vise iskustva i daleko su samouverenije u krevetu

Duzi niz godina naucnici su zapeli na evolucijskoj hipotezi po kojoj mukarci vole mla'e ene s kojima ce moci da imaju vise dece. Me'utim, ta pretpostavka bas i nije tacna, a rezultati jednog istrazivanja pokazali su kako muskarcima zapravo nisu bitne partnerkine godine, vec paznju obracaju na izgled, pise seksolokinja Trejsi Koks za "Daily Mail".

I dok takvi rezultati pokazuju kako je izgled ipak jedan od najjaih faktora prilikom pronalaska partnera, s druge strane jasno je i kako ne treba paniciti ako ste jo uvek solo u cetrdesetima ili pak pedesetima.

U navedenom istrazivanju grupa od dvadesetak mukaraca dosledno je izabirala fotografiju zene u cetrdesetim godinama navodei kako im je najprivlacnija, premda su se me'u fotografijama nalazile i slike znatno mla'ih ena. Rezultati su pokazali kako su im starije zene itekako privlacne. Zato, sledeci put kada ponete da se zamarate stvarima kao sto su bore, visak koze na rukama ili nesto trece, setite se ovih razloga zbog kojih ste daleko vise seksi od nekih mla'ih lepotica.

Zato su zene s godinama sve bolje ljubavnice?

Tacno znaju sta rade. Veina ena do navrene tridesete godine ivota imala je nekoliko razliitih ljubavnika i nala se u razliitim seksualnim situacijama. Ba kao i u svemu, to vie iskustva imate u neemu, to postajete bolji u tome. Tokom godina starije ene su se susrele s najrazliitijim scenarijima u krevetu, poneto su nauile od svojih ljubavnika a neto su i one poduile njih. Mla'e ene moda imaju vitke linije i tela, ali ene s kojom godinom vie tano znaju ta da uine kako bi zadovoljile partnera.

Preuzimaju glavnu ulogu. Ako je u vezi s mla'im mukarcem, zbog razlike u godinama, dolazi do preuzimanja uloga. Stariji partner postaje "uitelj", a mla'i "uenik". Takav razvoj situacije ponekad moe biti neugodan izvan spavae sobe, ali u krevetu funkcionie jako dobro. Neke ene u krevetu jednostavno sve prepuste mukarcu pa je zato ena koja uzima stvari u svoje ruke mukarcima itekako privlana.

Ne zure. ene neretko prieljkuju duu predigru, a mukarci su esto spremni za nekoliko minuta. Me'utim, iskusnije ljubavnice ne ure, daju sebi vremena koliko je potrebno i ne izvinjavaju se zbog togaa. I, naravno, jako dobro znaju kako je sporiji i dul seks izvor velikog uitka za oba partnera.

Otvoreno pokazuju sta im se svi'a. Mukarcima je jako privlano kada im ena u krevetu jasno da do znanja to voli, a ta ne. Drhtanje bedara i seksi uzdasi su ono to svaki mukarac prieljkuje u krevetu, a ene s iskustvom jako dobro znaju kako se to radi.

Samouverene su. Osoba koja je samouverena u krevetu uvek je poeljan ljubavnik. Osim toga, brojni strunjaci tvrde kako je upravo samouverenost kod ena s iskustvom najvaniji faktor privlanosti kom mla'i mukarci jednostavno ne mogu da odole.

Nije im neugodno da daju uputstva. Kada bi postojao samo jedan savet koje bi mla'e ene trebalo da naue od starijih, onda bi to trebalo da bude ovo: u krevetu neete dobiti ono ta elite, osim ako to ne zatraite. Mla'e ene neretko se ustruavaju da od ljubavnika zatrae ono ta ele, mukarcu preputaju glavnu re smatrajui kako on treba da "zna" ta da uradi ili se pak ne usude rei ta ele zbog straha od kritike. Me'utim, istina je ta da mnogi mukarci ne mogu da odole upravo enama koje su samouverene, iskrene i otvorene.

http://www.b92.net/zivot/sex.php?nav_id=904529&fs=1

eto odgovora na ono sto zene cesto pitaju,kad vide extra frajera sa nekom bezveznom zenskom,ma sta je on vidio u njoj 😎

A eto, ja se pitala celog svog zivota, sta to muskarci vide na meni..mozda je eto to moje samopouzdanje i misticnost...hmmm 😎
vide oni u tebi puno vise od toga 😃sumnjam da oni pored tvojih atributa uopste i vide tvoju samouvjerenost 😆

Ne znam na koje atribute mislis...pe ce biti da sam ih lovila na pricu..😆😉 Priznaj da imam pricu..a a ...mozda bih i samog Greja smotala da imam sanse da ga sretnem..🤣

Jesi li sigurna da bi ga videla? Nemoj samo opet da omanes. 🤣 🤣 🤣
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Ne znam Nado..seti se samo ko je sve bio u BB i uopste u rialitijima kod nas...😕

https://www.zbrka.com/zanimljivosti-i-jet-set/images/veliki-brat-all-stars-pocinje-u-ponedeljak-potvrdili.jpg

aaa 🤣 sve zvijezda do zvijezde 🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Gledam, gledam i pitam se kako je to moglo tebi da se desi, 😆 😆😆

I ja se pitam...i jos ne mogu da shvatim...😕

https://gifsec.com/wp-content/uploads/GIF/2014/03/Tell-me-how-GIF.gif

https://media.tumblr.com/tumblr_m0t4vphhnn1qkbs4x.gif

https://media.tumblr.com/f1ab8dd12b08a35a3f6b9d4c7e8c7694/tumblr_inline_n1bzr9Keh31s3q944.gif
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Jesi li sigurna da bi ga videla? Nemoj samo opet da omanes. 🤣 🤣 🤣

https://media.giphy.com/media/LkuPxRS0F6gmc/giphy.gif

Ovo je bilo nisko... Ouch...
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Ne znam Nado..seti se samo ko je sve bio u BB i uopste u rialitijima kod nas...😕

https://www.zbrka.com/zanimljivosti-i-jet-set/images/veliki-brat-all-stars-pocinje-u-ponedeljak-potvrdili.jpg

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Jao meni majko moja. Povlacim sve sto sam rekla. U pravu si 1000% . Ovakvih likova stvarno nema nigde. Ne znam ko mi je veci lik. 🤣 🤣 🤣
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

aaa 🤣 sve zvijezda do zvijezde 🤣

O tome ti pricam...Ne mogu nikako biti gori od nas, mislim, pogledaj samo te ljude...Milic, Era, drljaca, Vendi, Maca, Ekrem...da ne nastavljam, poduzi je spisak...😆

Kety76 thumbnail

O Kavana 🤣...hvala...valjda nisam ni toliko losa...😆

u cemu,u atributima ili u prici 😆😆
Edited by Kety76 - 11 years ago
Daltoni thumbnail
Kety76 thumbnail