e ja kad odem kod ovih svojih,isto mi dodje kao i kad su oni kod mene 😆😆sve moram sama i kod njih i kod nas,zato sad mjenjam taktiku 😉
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 1st Nov 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Nov 1, 2025 Episode Discussion Thread
BEIJJATI AT PEAKS 1.11
BILLI IN BASKET 2.11
Deepika Alia Atlee Ranveer Janhvi Aryan-Halloween costume Ambani party
🏏India tour of Australia, 2025: AUS vs IND,3rd T20I, Oval🏏
Mitali scene clip : Pret Aatma / Dimaagi bimari
Angad marries Vrinda ; Mihir & Tulsi ka rishta khatam!
🏏A Nation With Billion Dreams, Best Wishes to Our Women in Blue🏏
🏏ICC Women's World Cup 2025: South Africa W vs India W, FINAL🏏
Sushant’s sister has lost her mind completely!
SRK Film Festival SRK Mania
˗ˏˋ ★ Pick Your Team! (Teams Feature) ★ ˎˊ˗
What if............Arjun
e ja kad odem kod ovih svojih,isto mi dodje kao i kad su oni kod mene 😆😆sve moram sama i kod njih i kod nas,zato sad mjenjam taktiku 😉
Bas je dobra vecerasnja epizoda Beskrajne ljubavi. Ono dvoje su me nasmejali sa svojim "isprepadanim" fotografijama 😆
A kako ga je strucno "obradila" za posao. 👏
Ode covek da radi sve pevajuci 😆 😆
Srecan put cu ti pozeleti sutra 😆 Ono od pre pet dana se ne racuna 😆
Kola su sredjena znaci. Koliko planiras da ostanes?
E pa to je tako kada moj muz trebao uraditi jos prekuce nesto da bi ja mogla krenuti sa svojim obavezama,a on ceka 5-do 12😡 Inace on je opusten sto se tice kuce,stana itd.Ja sam pod vojnicki vaspitana,kod mene mora da bude 1/1 i nema cekanja,odugovlacenja,jer imam suvise toga raditi,a ko ce ako necu ja...i niko te ne pita kako ti je..mozes li i tako to..ali ne marim ja za to,meni je bitno ono da ja zavrsim sto zacrtam.😉 Ja takodje nastavljam sutra...pa ce mo se dozivati stucajuci😆😆😆 Znaci u petak ako BOG da putujes 😳
Kety🤗 Drago mi je da te vidim😊
Nadam se da si bolje❤️Biki 🤗 pitam se ja gdje si ti 😛je li to bilo predpraznicno pospremanje kuce 😃Kety 🤗mila,da imam obaveza naredna 3 dana,udarnickaSve bi bilo lakse da me ledja ne bole i ruke,vreme uzas,ali sta da radim...😆
Sto se maltretiras ako te bole ledja..moze i sutra da se radi..Ja najverovatnije cistim sutra i perem kosu..Danas sam ceo dan prevodila i gledala seriju, i nocas cu tako..Sutra cu misliti na tebe Biki,dok ribam..😆
Da ne zaboravim..putujem u petak ujutru..
Srecan put cu ti pozeleti sutra 😆 Ono od pre pet dana se ne racuna 😆
Kola su sredjena znaci. Koliko planiras da ostanes?
Nisu sredjena..majstor se nije ni pojavio..obecao je za sutra..videcemo..😕
Pola Rangrasije su ponovili iz prosle epizode. U momentu sam pomislila da su pogresili i celu proslu epizodu ponovili. Ali sam zato ponovo procitala onaj komentar Dal 😆
Verovatno su ponavljali da bi se Rudra pojavio u epizodi. Covek je vec tada prestao da snima .
@Biki,ovo ti se odnosi na ono "opravdanje" sto si ti pisala,kako se mi samo zezamo za ove nase frajere 😆😆@Dal 😃sad mi nista nije jasno 😆 je li ti sad odgovara ono opravdanje ili i dalje stoji da ces ga preskociti 🤣 ( da pretpostavim da ces mi odgovoriti da cutim 🤣)
Naravno 🤓 😆
To sto "malo" kaskam za svima nema veze 🤣
A samo da ti kazem da sam kasno saznala da na TV ide Ljubav na seoski nacin. Tu sam seriju gledala kao klinka. Posle kad god su je reprizirali nikad nisam uspela da je odgledam. 🤣