Favourite soaps (invited only) #12 - Page 78

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

43.1k

Users

10

3.6k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: sladjana333

Svaka ti cast, ti si bas vredna. Dobro sam, pravila kolac sa visnjama, dosao mi sin, otisao u teretanu...pa, rekoh da ga ceka kad dodje😃

Mama i ugadanje ,poznato mi zvuci😆
MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Mima, ja isto mislim, da ona njega neizmerno voli i da je spremna da se zrtvuje samo da bi on bio srecan...on ce njoj otvoriti svoje srce, zbog poverenja koje je zadobio, ali je put do toga da joj iskaze ljubav jos dugacak...😃

Povjerenje je velik korak za njega pogotovo zato sto ja mislim da se on nije otvorio ni prema kome cak ni prema ocu mislim da je samo otisao i da se nije vracao a to za ovu personu je pogolem korak
kop93 thumbnail

Prelijepa je

Preslatka, stvarno.

Nije mi jasno jedno,onaj Avi kao da je premazan vodootpo*nom farbom😃 pa ovo sve nevidi 😡😆

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Odoh da vidim sta se desava sa Boranom😃

kop93 thumbnail

Originally posted by: MimaN

🤗🤗 evo dosla s posla oprala prozore i zavjese pa sjela da se odmorim e kad subotu i nedjelju lunjas sad imas da radis hi hi hi. Kako si mi ti

Joj Mima sto si vrijedna 😃 😆 a ponekad se mora naci i vremena za lunjanje😉😆
kop93 thumbnail
Shlok kaze Anjali da ce Swati da podje sa njim u njihovu kucu. Trazi od Niranjana da mu to dozvoli. Niranjan: Znas li ti sto govoris? Tko smo mi da ti dozvolimo. Ako i Astha to zeli, mi vas necemo sprecavati. Astha gleda u Shloka koji drzi Swatinu ruku i smesi se.

Koji dvolicnik je ovaj NA 😡
kop93 thumbnail

Originally posted by: MimaN

Povjerenje je velik korak za njega pogotovo zato sto ja mislim da se on nije otvorio ni prema kome cak ni prema ocu mislim da je samo otisao i da se nije vracao a to za ovu personu je pogolem korak

Stima Mima,on prema nikome se nije otvorio ,niti ima u koga povjerenje ...sad ce to biti prema Asthi

Uh odoh da ispusim da se izduvam😆 izgleda da sam ja jako ljubomorna zena😈,cak i Sladja uzima to opusteno sto je Astha rekla 😆
MimaN thumbnail

Svaka ti cast, ti si bas vredna. Dobro sam, pravila kolac sa visnjama, dosao mi sin, otisao u teretanu...pa, rekoh da ga ceka kad dodje😃

E moja Slado MAMA je MAMA o kako meni moja NEDOSTAJE
MimaN thumbnail

Kop ja to nisam tako dozivjela Astha i je neko ko je nesebican i suosjecajan sjeti se samo pocetka i onih staraca u domu ona je u stanju da na ustrb sebe ucini drugog sretbim, Mislim da je ovim gestom sebi obezbijedila visoko mjesto u kuci a najvaznije kod Sloka jer nije on njoj za daba otvorio srce al vidjet cemo da li sam u pravu, I nemoj zaboravit da ona njega beskrajno voli i ovo je dokaz bezgranicne ljubavi

Mima slazem sa svim sto kazes i to je tacno sto si rekla da je Astha nesebicno stvorenje i da ce joj ovo sve donijeti veliki plus,ali moj je problem sto ja gledam sa gledista udane zene,voljeti beskrajno i davati sebe,su znaci ljubavi ali postoji jedna granica preko koje ne mogu dozvoliti nikome da ide preko nje,joj zvucim prestrogo 😆,izvini Mima,ali ponijeli su me osjecaji,od ove serije 😆

Sta bih uradila da sam na Asthinom mjestu,ako je vec odlucila da dobavi Swati u kucu,neka je dovedu,to pase i Slocku,😡vidjele smo,ali ja bih se pokupila i pravac mojoj mami,a ti Slock njeguj je i zivi sa njom,ali ja to nezelim da gledam.

Uh ,bijesna sam i na rezisera😡 i na Asthu😡 i na Slocka😡

Kop zaboravljas da je u Bozijoj basti puno sarenog cvijeca i nismo svi isti a gledaj to sa druge strane ona zeli da da svima sansu da preispitaju sami sebe a i svoja osjecanja.
MimaN thumbnail

Prelijepa je

Preslatka, stvarno.

zaista je prelijepa a ima i onu toplinu unutar sebe sto je po meni puno vaznije to jednostavno plijeni