Favourite soaps (invited only) #12 - Page 75

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

43.1k

Users

10

3.6k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: sladjana333

Astha je stalno u akciji...jadnicko, kako ce ovo sve izdrzati😆

Hiperaktivna cura 😆,a Slock ko izduvani balon 😆
kop93 thumbnail

Originally posted by: SOFFI007

🤗🤗

Samo da vas pozdravim, drage moje i pozdravim 😉
...tu sam sa vama, mada nevidljivo 😃😆😉

Halo Soffi 🤗,pozdrav i tebi,gledas li kako se ovo kod golubica zahuktava 😆
kop93 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Razocarana sam danasnjom epizodom

Jeco kroz ovo se mora proci,da bi se napokon saznala tajna o Swati,mada i ja sam sam iznenadena sa nekim dogadajima u seriji 😕

Mnoge Asthine odluke sam akceptirala,ali ovu odluku da Swati da prebaci u kucu kod njih,ne mogu da svarim...😕

Astha voli Slocka bezuvjetno ali,akceptirati suparnicu u kuci ,pored svog muza,e to mi je previse.🤢

Sto nije rekla da ce je odbaviti u bolnicu,tamo joj je i mjesto...a ona ko iz topa u kucu😡,Swatina sestra ju je pokusala ubiti,a ona policiji rekla da joj je potreban psihijatar,ma njoj treba on,ali onaj zatvorski.

Napravili su od Asthe i Swati,ono sto je nekad bila Anandi i Gauri...treba imati ljudskosti i pomoci drugima u nevolji,ali treba postojati neka granica.
kop93 thumbnail

Citam na IF,kazu da reziser od nase serije Waseem,jutros napisao twiter u kom stoji da ide na dugo,dugo ..ferije u Dubai...mnogi smatraju da on odlazi i da ce neko drugi preuzeti reziju nase serije...hm vidjet cemo.

Odmah se moram ispraviti 😆,lazna uzbuna 😃,ide samo na 2 dana na ferije i vrace se😆
Edited by kop93 - 11 years ago
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kop93

Jeco kroz ovo se mora proci,da bi se napokon saznala tajna o Swati,mada i ja sam sam iznenadena sa nekim dogadajima u seriji 😕

Mnoge Asthine odluke sam akceptirala,ali ovu odluku da Swati da prebaci u kucu kod njih,ne mogu da svarim...😕

Astha voli Slocka bezuvjetno ali,akceptirati suparnicu u kuci ,pored svog muza,e to mi je previse.🤢

Sto nije rekla da ce je odbaviti u bolnicu,tamo joj je i mjesto...a ona ko iz topa u kucu😡,Swatina sestra ju je pokusala ubiti,a ona policiji rekla da joj je potreban psihijatar,ma njoj treba on,ali onaj zatvorski.

Napravili su od Asthe i Swati,ono sto je nekad bila Anandi i Gauri...treba imati ljudskosti i pomoci drugima u nevolji,ali treba postojati neka granica.

Problem prave ovi iz produkcijske kuce sto pustaju spojlere unapred...tako da smo gotovu celu ovu epizodu vec videli, a posebno je bila teska za gledanje u poredjenu sa veselim najavama gde Astha igra...oni ako hoce da drze gledace vezane za tv ne trebaju da daju nista unapred...

sladjana333 thumbnail

Originally posted by: kop93

Citam na IF,kazu da reziser od nase serije Waseem,jutros napisao twiter u kom stoji da ide na dugo,dugo ..ferije u Dubai...mnogi smatraju da on odlazi i da ce neko drugi preuzeti reziju nase serije...hm vidjet cemo.

Odmah se moram ispraviti 😆,lazna uzbuna 😃,ide samo na 2 dana na ferije i vrace se😆

Sto se nas tice, srecan mu put, bilo kraci ili duzi...neko bi ga zamenio svakako...😃
sladjana333 thumbnail

Ovde sam postavila 14 slika koje sam slikala, ona najava kad Astha kaze Shloku ILU 😳

Jeco, bravo!!!👏

Postavi i nama ovde😃
MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Dobar dancic svima vidim dosla nam Medena a i Sofi nam se javila super svali dan nas je vise,
MimaN thumbnail

Ovde sam postavila 14 slika koje sam slikala, ona najava kad Astha kaze Shloku ILU 😳

Bravo plavo oko ja sam lajkovala a nemam pojima da li smjem ako me bloknu znam bar zasto😃
MimaN thumbnail

napokon poslije duge i teske borbe samo se bojim da ovaj opet nesto ne uprska po obicaju