Returning of the written off #43 Invited only - Page 46

Created

Last reply

Replies

1k

Views

38.7k

Users

8

6k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
A kako Osman govori Aliji:Ali vremenom ces shvatiti,da je moja odluka bila potpuno ispravna.
zato sto je za nju izabrao najboljeg momka na svetu,a i Zejnu najbolju devojku na svetu.☺️
Meni to puno govori od daljem scenariju😳
Obozavam Osman ji😉
Edited by Bikica - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Kety76

Djevojka koja prevodi Rangrasiju trenutno ima malo vise slobodnog vremena,dok je ova sto prevodi Beskrajnu ljubav zauzeta 😃 Dobro ste i prosle,ima neka serija koju vec 15 dana nisu ni jednu epiz.postavili jer je prevodioc zauzet.Dakle,nema veze sa gledanoscu nego kako koji prevodioc ima vremena.Svako je zaduzen za svoju seriju,npr Beskrajnu ljubav prevode sa ruskog jezika,dakle ne moze je prevesti cura koja prevodi Rangrasiju jer ona prevodi sa engleskog 😃

Znam Kety,ali mi nije jasno otkud da prevode sa ruskog,pa mogu i sa engleskog.Pa mogla bi i ja prevoditi sa ruskog,😆njega sam i ucila.
Verovatno ta sto prevodi ne zna engleski-jedini zakljucak sada koji mogu dati.😉
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Znam Kety,ali mi nije jasno otkud da prevode sa ruskog,pa mogu i sa engleskog.Pa mogla bi i ja prevoditi sa ruskog,😆njega sam i ucila.
Verovatno ta sto prevodi ne zna engleski-jedini zakljucak sada koji mogu dati.😉

Znaci ne provode sa Hindija..😲 Pa to je onda laganica za njih..Ja kada bih znala kako se postavlja prevod i odakle vuku te epizode koje prevode,ja bih vam prevela sa Hindija,a ako ima na Engleskom even better 😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Evo sta mi napisa

nadezda027, moramo tako radit da svaki 3 dan ubacujemo, jer da bi svaki dan ubacivali-nemozemo mi stici koliko vi mozete da gledate, polako radimo sa ljubavlju- hvala svima vama na podrci od tima RR <3

Ovo je bezobrazluk Eto sta je. 😡
Sta ih zabole veverica koliko mogu ja, ili neko drugi, da gledam epizoda. A da sam bar nesto lose napisala pa da covek kaze, nego nista. Bila sam sasvim pristojna i kulturna.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Evo sta mi napisa

nadezda027, moramo tako radit da svaki 3 dan ubacujemo, jer da bi svaki dan ubacivali-nemozemo mi stici koliko vi mozete da gledate, polako radimo sa ljubavlju- hvala svima vama na podrci od tima RR <3

Ovo je bezobrazluk Eto sta je. 😡
Sta ih zabole veverica koliko mogu ja, ili neko drugi, da gledam epizoda. A da sam bar nesto lose napisala pa da covek kaze, nego nista. Bila sam sasvim pristojna i kulturna.

Nado, dolazim u iskusenje da pitam Yuga kako ubacuju titl i da pocnem sama da prevodim, jos ako nesto placaju za to..milina 😉

nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nado, dolazim u iskusenje da pitam Yuga kako ubacuju titl i da pocnem sama da prevodim, jos ako nesto placaju za to..milina 😉

Pitaj ako imas volje . Nas bi usrecila, to znas da ti i ne kazem. A za placanje, pre neko vece Badi rece da je to na dobrovoljnoj bazi.
nn027 thumbnail
Nole pobedio 😃 👏
Bikica_Biki thumbnail
Djokovic -Gonzalez 2:1 (6:1, 3:6, 6:1)
Bravo Nole care👏
Bikica_Biki thumbnail

Pitaj ako imas volje . Nas bi usrecila, to znas da ti i ne kazem. A za placanje, pre neko vece Badi rece da je to na dobrovoljnoj bazi.

Dal,🤗mozes ga pitati ako imas volju,jer znas Hindi😳
Ja ne znam odakle vuku epizode mozda sa YT
Daltoni thumbnail

Ne svidja mi se ta dobrovoljna baza..😆 ali videcu sa njim..mozda i ne mora preko njih 😉