Returning of the written off #27 Invited only - Page 28

Created

Last reply

Replies

1k

Views

49.6k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Moram nesto da vam se pozalim..danas mi je bio mnogo bezveze dan..bila sam u fazonu..

https://31.media.tumblr.com/2fddd82cbb3d6b2302e3d2a549b2a222/tumblr_ms9axin3sz1sb9ke4o1_500.gif

A onda cujem na tv-u posle Madhubale pesmu (dole) i ubijem se placuci a sada mi seva glava samo tako, i na putu sam da iskusam drugu teglicu Nutele od 400gr...😭

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=yzjPTn0AXB4[/YOUTUBE]

Prvi put sam cula pesmu inace...

E moja Dal❤️ ne vredi se sekirati...pronacices u srcu svoje najdraze...😭kao i ja😭
Necemo pevati nesanicu draga kao prosle god😉
Edited by Bikica - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Meni je jucerasnji dan , ceo bio ... Prvo sam sanjala tezak san a onda mi se u toku dana desio susret koji mi nije trebao. 😕😕
Samo pustim da prodje...

Idem na spavanje..valjda ce proci kada zatvorim oci..nadam se samo da cu brzo da zaspim da ne razmisljam...Laku noc svima..

PS Sutra se mozda (ako uspem hocu sigurno)ne javim..ujutru imam soping,pa onda prvi rodjendan, pa drugi rodjendan..Sve u svemu very busy day..
Bikica_Biki thumbnail
😭❤️

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

E moja Dal❤️ ne vredi se sekirati...pronacices u srcu svoje najdraze...😭kao i ja😭

Tako je..ona je tu..uvek samnom..samo kada bih mogla da joj jos jednom cujem glas,da je zagrlim...ih..necu vise..Otisla sam..Laku noc..

https://www.abload.de/img/335d0gnjpguuym.gif
Bikica_Biki thumbnail

Tako je..ona je tu..uvek samnom..samo kada bih mogla da joj jos jednom cujem glas,da je zagrlim...ih..necu vise..Otisla sam..Laku noc..

https://www.abload.de/img/335d0gnjpguuym.gif

Draga ,❤️idi odmaraj,opusti se,pricaj ako treba i sama sa sobom kao da je tu,secaj se lepih uspomena,osmeha...❤️i bice tu..kao sto jeste...oni ne bi voleli da nas vide sa potokom suza..jer ni njima nije dobro kada mi previse placemo...😉
Ljubim te draga...🤗 i jako grlima🤗🤗🤗
Jedna misao:
Godina ide za godinom, ponekad cak i usporim sat, a ti i dalje u srcu mom blistas i sijas ko dijamant😃

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Idem na spavanje..valjda ce proci kada zatvorim oci..nadam se samo da cu brzo da zaspim da ne razmisljam...Laku noc svima..

PS Sutra se mozda (ako uspem hocu sigurno)ne javim..ujutru imam soping,pa onda prvi rodjendan, pa drugi rodjendan..Sve u svemu very busy day..

Laku noc Dal. ❤️

Bikica_Biki thumbnail
Laku noc draga Dal🤗

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Inace u Nisu se desava jos nesto. U nasoj zemlji juce je pocelo svetsko prvenstvo u rukometu. Nase devojke igraju u Nisu i sinoc su pobedile Japan.

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail
Ovo je neverovatno!!! Obojeni 😡 stvarno najlepse stare epizode izbrisali!!! Nema gde nisam bila: desitashan, desitv, desirulez i jos mnogo drugih, ne mogu da popamtim sve nazive i posvuda NISTA!!! Linkovi postoje ali kad kliknes na link dobijes crni prozor u kom pise " video nije izabran..."!!! Govna zaostala!!! Ej, stvarno mi se gade... misle da ce na takav nacin prisiliti narod da gleda onu zabu krastacu... Mogu jos samo da trazim na DM a to je stvarno tesko jer kad utipkas pod pretragu epizodu sa datumom, DM izbaca bezveze epizode pa ti onda listaj i trazi... 🤓
A na sajtu obojenih od 2.12. nema niti jednog posta a samo ja sam svaki dan napisala po jedan onako bas mastan i bez uvijanja...
Poslednja 3 meseca me nije bilo na TOI ali sad cu stvarno ponovno da se potrudim...😈
Bikica_Biki thumbnail
Kako sam procitala od Natali post,ja sam danas trazila od decembra prosle god epizode,posle vencanja,ali kao sto Natali rekla nema,,imaju kao ali nemaju konekciju🤢 jer sam mislila polako pripremati za novi VM,polako jer mi treba vise vremena..ali sipak...nema videa nigde..😕