Returning of the written off #24 Invited only - Page 87

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.8k

Users

8

6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

Bogami, mene kao da ce cepiti prehlada. Nesto me probada u grudima, a juce sam potpuno bila mokra. Dok sam vodila mamu na kontrolu, pa drzala kisobran skroz nad njom da je zastitim, kao da je neko sipao iz lonca na mene. Sinoc nisam osecala nista ali veceras nesto me probada . Odoh sebi da ukuvam caj , pa se vrcem 😉

Skuvaj jedan i za mene..ja sam ovih dana popila tonu cajeva..ali mi je bolje..pu pu da se ne urocim..😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

I Dal , vidim i Smeki , al ja se necu dati tako lako 😉

Ostajem crvena i tacka

Mada ja pretpostavljam da ste se vi vec sve pripremile na tu bordo boju, kad ja napisem moj kilometarski post vi odmah postanete bordo u licu
🤣

Ne dobijam boro u licu jer ne citam oko MB,skoro nista,sto vam je poznato,😉a ostalo citam tako da ne crvenim u licu 😆 .Oko drugih tema rado procitamm tvoje duze postove,jer su veoma kvalitetni,jako cenim tvoje misljenje od uvek.🤗
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
I koja sam ja ? 🤣 Mozda druga s desna 😲😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Lepo od tebe sto si napokon priznala,,i samo cu jednu zabludu da ti razbijem...@red Ona tada nije htela osvetu..tak kasnije kada je RK svojim recima i delima,prisvajanjem i tretiranjem kao stvar koja mu pripada ,ne postujuci je i dalje,niti njenu porodicu..onda je Madu pukla i resila da se osveti..to je ono kada je nestala i on je zatice kuci..

🤣

Ja sam mislila da sam polozila oruzje.

Ali ajde molim te , navedi mi sve te primere od kako je ona to vece ostala kad je pretio da ce da se ubije, sta joj je sve radio.i njenoj porodici Ali bih te stvarno zamolila , ne zezam se uopste da ih navedes .

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Strasno..ti ces za dva meseca da budes macka i pooo...😉 Ja sam sa obicnim vezbama u trajanju od 10 minuta uspela i da se zategnem i smrsam za taj period od prilike..sada sam opet prestala..ali evo od prvog svecano obecavam da cu ponovo poceti zbog Nove godine..😉

Ma samo da vidim sta ce biti sa zglobovima. Ako sve bude OK ostajem. Sigurno necu izgledati gore nego sto sad izgledam a prija mi taj umor posle treninga i bas se dobro osecam. 😃
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

E moja Saskice davno bi ja presla i 20.000 postova koliko sam slika tj.caps,kreacija postavljala i gde sam sve bila,ali ne pisem inace nigde puno,pa s'toga je ovoliki broj.A vise od polovine ovog broja je na postavljanje slika i kreacija otislo😉
Ja isto volim crvenu..😳
I Dal se isto blizi kao i ja...bordo..

Kada me vec prozivate...meni to nije bitno...ja sam najduze ovde a eto opet ne patim od toga ko je koje boje..sto se pozicija izvan ovog topika tice,tu je vec drugacija situacija, tu vec volim kad napredujem,polako ali sigurno..😉

Edited by Daltoni - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

I koja sam ja ? 🤣 Mozda druga s desna 😲😆

Ja znam da sam ova u sredini,u plavobeloj haljinici😳 Da nadice u zelenoj si ti😆
Daltoni thumbnail

Ja sam ona sa cvecem...🤣
Daltoni thumbnail

Ova pozicija mi se bas dopada..jos da je ona okrenuta ka njemu...
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Srce moje Smeki cmok cmok cmok

Daj ovamo sve sta treba da se prevodi, da krenem dok mi nije puk'o net
🤣

Daj joj Smeki,kad te tako lepo moli..🤣

Ih , sta mi tesko, malo opet kaskam za vama ali radicu vredno i dan i noc 😆