Returning of the written off #24 Invited only - Page 76

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.8k

Users

8

6k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago
Golden Petal Awards @ColorsGPA

Shiv & Anandi's vote appeal: http://bit.ly/1hfnXxo ! Are they the 'Most Lokpriya Jodi' according to you? #ColorsGPA @sidharth_shukla

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: smeker

On ako ceka,svasta moze da se desi.Ali iskreno sve je meni to sumnjivo.Njegov dolazak na njen rodjendan krisom,ne spominju jedno drugo retko ,njene izjave kako voli zrele muskarce a ne decu,sad nejegovo odsustvo s posla ,a citam sad da je dubler u epizodi i da jos nije dosao na posao.Mozda ja umisljam ali mi tu nesto smrdi😉
A Saska za njih se ne prica da su u vezi ja jos nisam procitala jedino jednom u TV Noveli ali nasi to vole da zakuvaju.Kod Indijaca nije bilo takvih natpisa,ono kad je izasla pa su novinari pisali da mu nedostaje jedino to.
Citam i po BV forumu da je poslednjih dana bio neraspolozen na snimanjima,a sto ne znam mozda neko od vas naleti na nesto pa napisite ja sam tako shvatila s mojim znanjem engleskog😆

Znam da se nije pisalo za njih, zato i kazem , nema potrebe da budu tajanstveni u svom vidjanju i druzenju , jer ako isprovociraju neke glasine po stampi , vrlo lako je demantovati. Zato sam i napisala ( a i citala sam nekad i gledala neki snimak sa Prats i Shankyjem gde su o tome pricali i slatko se smejali ) Jedino ,ako u u ovom drugom slucaju nesto ne moze da se demantuje ako u srcu znaju da je to istina, ako me razumes sta hocu da kazem. 😉

A sto se tice komentara koji te interesuju, postavljaj samo linkove,znas da cu ti sve prevesti

A ako ostanes na mojoj strani da Madhu nije nevinasce,ne moras cak ni da postavljas linkove, sve cu da istrazujem sama i da ti serviram sve informacije , prevedene i hronoloski sredjene
🤣
smeker thumbnail
https://www.facebook.com/photo.php?v=246538332175204&set=vb.204663583029346&type=2&theater
Ne znam sta je ovo nece da mi ucita a nasla sam na twiteru kod S😕
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

A mozda se vas dve jos dopisujete u PM. 🤣

🤣🤣🤣

Verovala ili ne jos uvek

Upravo cekam odgovor

smeker thumbnail

Originally posted by: saska

Znam da se nije pisalo za njih, zato i kazem , nema potrebe da budu tajanstveni u svom vidjanju i druzenju , jer ako isprovociraju neke glasine po stampi , vrlo lako je demantovati. Zato sam i napisala ( a i citala sam nekad i gledala neki snimak sa Prats i Shankyjem gde su o tome pricali i slatko se smejali ) Jedino ,ako u u ovom drugom slucaju nesto ne moze da se demantuje ako u srcu znaju da je to istina, ako me razumes sta hocu da kazem. 😉

A sto se tice komentara koji te interesuju, postavljaj samo linkove,znas da cu ti sve prevesti

A ako ostanes na mojoj strani da Madhu nije nevinasce,ne moras cak ni da postavljas linkove, sve cu da istrazujem sama i da ti serviram sve informacije , prevedene i hronoloski sredjene
🤣

Ovo podvuceno mi se tako svidja
Na tvojoj strani sam definitivno 🤣 nema sumnje.
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

I samnom je slucaj isti kad je lajkovanje u pitanju. Nekad hoce, nekad nece. 😕
Smeki dobro je da se vise ne penjes na krov.

Za lajkovanje, sad mi je laknulo, mislila sam da se samo meni desava i odavno jos hocu da vam kazem drugarice smatrajte da ste sve izlajkovane, jerbo ja imam opasan problem. 👍🏼

A za Smeki mi je posebno drago da nije vise na krovu jer je u zadnje vreme antenu stalno vrtela malo Levo malo Desno
🤣
Stephi thumbnail

Jel smo se ovde mi bese pitali gde ona drzi ruku 😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Smeki to je snimanje nekog filma sa tim nekim glumcem Vidyut Jammwal😉
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Ja sam sad navikla pa mi smesno😆 ali jeste zeznuto.Nema sanse jedva i ovako imam signal😕

Pa bolje ti je da promenis internet, da ne ides vise preko tog kablovskog,nego preko modema kao ja..to je jedan mali uredjaj pomocu koga imas non stop neogranicen internet, e sad protok je od paketa do paketa drugaciji..ja sam na 4 GB i extra mi je..
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Jel smo se ovde mi bese pitali gde ona drzi ruku 😉

Ne samo tu draga kumice,bilo je Levo i Desno i dole i gore,svugde po malo😆