Returning of the written off #24 Invited only - Page 75

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.8k

Users

8

6k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Smeki nesto si htela reci😲 ili shopping nije uspeo😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Ona je jos uvek na krovu ali sada moze da se dohvati sa terase,inace je bila mnogo vislje😆
Evo slike kao dokaz,jedva sam je postavila😉

Kako je dohvatis majke ti..jesi li ti 2 metra visoka ili se penjes na nesto..meni ovo deluje opasno..
😕
Bikica_Biki thumbnail
"Pravi prijatelj dodje na vreme, a ne kad ima vremena."

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Kako je dohvatis majke ti..jesi li ti 2 metra visoka ili se penjes na nesto..meni ovo deluje opasno..
😕

Ja tu pored ograde stavim stolicu,pa uzmem metlu sa velikom drskom i vrtim 😆 a nije bezaleno neko mora da mi drzi stolicu da se ne okliznem obicno to bude Strahinja,muz kad me vidi psuje i antenu i internet i Anandi 🤣
smeker thumbnail
Bikice 🤪

Edited by smeker - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Ja tu pored ograde stavim stolicu,pa uzmem metlu sa velikom drskom i vrtim 😆 a nije bezaleno neko mora da mi drzi stolicu da se ne okliznem obicno to bude Strahinja,muz kad me vidi psuje i antenu i internet i Anandi 🤣

E moja Smeki,sve za ljubav SY i Anandi(nase),ali zaista trebas biti oprezna sa tim,pogotovu ovo vreme sad😉
Daltoni thumbnail

Jao Smeki,..ti bas imas zanimaciju ..shvatam te ...a i tvog muza ...mozes bre tu da se polomis ko nista...ne mozes li da je spustis nize ili da je stavis na neki prozor..?
Edited by Daltoni - 12 years ago
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Jao Smeki,..ti bas imas zanimaciju ..shvatam te ...a i tvog muza ...mozes bre tu da se polomis ko nista...ne mozes li da je spustis nize ili da je stavis na neki prozor..?

Ja sam sad navikla pa mi smesno😆 ali jeste zeznuto.Nema sanse jedva i ovako imam signal😕
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Hm koliko ja mogu da shvatim iz ovog sto vi prevodite ona bi malo sa jednim malo sa drugim .Po svemu izgleda da nije bas nevinasce u ovoj prici 🤣

Jao Smeki, ljubi te tvoja Saska,sad sam usla na topic , procitala ovo i ... dalje necu da citam. Iskljucujem se, jer dok vas ja stignem gde ste sad, ko zna ,ova moja te je vec mozda obrlatila pa si promenila misljenje. Hocu da ostanem u ubedjenju da i ti mislis da Madhu nije nevinasce ... a nije , zivota mi
🤣