Hm koliko ja mogu da shvatim iz ovog sto vi prevodite ona bi malo sa jednim malo sa drugim .Po svemu izgleda da nije bas nevinasce u ovoj prici 🤣
Pa nije nevinasce,zena je normalna ko ja i ti..pusti ti Sasku i njene komentare..😉
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 7th Dec 2025 - Season Finale
ABHIR KA BABY 7.12
TINGA IS OUT 6.12
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 3rd ODI🏏
Pregnancy ka raaz.
Bigg Boss 19 Finale Updates
CID episode 101 - Episode Discussion
Baby gender prediction poll ✨ + names discussion
Seher Hone Ko Hai Chat club thread #1
Dhurandhar Continues With Inflated Numbers - BOI
Agastya Nanda vs. Ahaan Pandey (eye candy)
CID Episode 102 - 7th December
Hm koliko ja mogu da shvatim iz ovog sto vi prevodite ona bi malo sa jednim malo sa drugim .Po svemu izgleda da nije bas nevinasce u ovoj prici 🤣
Zvejao me sneg ,net mi koci jedva uspevam da vas iscitam a i lajkovanje nece ako nesto nisam lajkovala to je zbog toga.Antena mi je skroz zavejana a posto je na terasi pokusala sam da skinem sneg s nje ali slabo sam uspela.😕 Ako me nema na terasi sam visim 😆
On ako ceka,svasta moze da se desi.Ali iskreno sve je meni to sumnjivo.Njegov dolazak na njen rodjendan krisom,ne spominju jedno drugo retko ,njene izjave kako voli zrele muskarce a ne decu,sad nejegovo odsustvo s posla ,a citam sad da je dubler u epizodi i da jos nije dosao na posao.Mozda ja umisljam ali mi tu nesto smrdi😉A Saska za njih se ne prica da su u vezi ja jos nisam procitala jedino jednom u TV Noveli ali nasi to vole da zakuvaju.Kod Indijaca nije bilo takvih natpisa,ono kad je izasla pa su novinari pisali da mu nedostaje jedino to.Citam i po BV forumu da je poslednjih dana bio neraspolozen na snimanjima,a sto ne znam mozda neko od vas naleti na nesto pa napisite ja sam tako shvatila s mojim znanjem engleskog😆
Nado ja mislim da on nece praviti zurku za javnost, bar nije do sad.Ali sam sigurna da ce ona ici na rodjendan pa seti njene zurke i kako je visila na telefonu bilo je ocigledno da nekog ceka.Bice sigurno neki snimak sa seta i torta ali sta vredi taj snimak kad mi necemo videti Prats.Mozda bude zurka u kucnoj atmosferi pa se nadam da ce neko slikati kao sto su slikali njega na njenoj zurci.Tad se bas potrudio da ga niko ne vidi ali nije mu uspelo,jer kad gledas snimak sa rodjendana njega nigde nema kao da nije bio.Ona ce ici na njegov rodjendan sigurno e sad da li ce mo mi to videti zavisi hoce li neko slikati.Bogami debelo razmisljam da tog datuma opet skoknem do Indije 😆 nema mi druge ako hocu slike
Dobro jutro,lep dan zelim i ja svima vama🤗Ja sam ubedjena da ce ona biti na njegovom rodjendanu ,i nadam se da cemo to nekako videti.Ali s obzirom da on ne slavi rodjendane javno bojim se da cemo videti samo tortu sa seta i kolege tj mozda nam u kadar uleti i TR 😡 sto ce dodatno da me iznervira🤢.On je sav misteriozan ,nema slika sa devojkama ,nema slika iz provoda ,nesto krije.Ja se iskreno nadam da je to sto krije veza sa Prats bilo bi mi bas drago☺️I mislim da je njena veza sa MM pukla upravo zbog Sida😃
A mozda se vas dve jos dopisujete u PM. 🤣
Odoh sad. Ako ne ugrabim malo vremena da se javim, cujemo se veceras. ❤️
Dobar i lep dan zelim svima🤗
Mesa Selimovic
Najbolje se osjecam medju jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kazem sve sto mislim, ne plaseci se da ce me pogresno shvatiti. Srecom, ima takvih ljudi i ja im se uvijek neobicno radujem.