Idem i ja na spavanje😳 Carobne snove vam zelim svima❤️ps.Natali nam je nestala odavno,Nats nadam se da si ok😉
Laku noc Biki..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo[/YOUTUBE]
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 7th Dec 2025 - Season Finale
FAMILY vs BHAI 8.12
SACCHA PYAAR 9.12
GK kya karega ? GK tropy le gaya - 🏆
Jitesh Pillai openly disses the ‘sore loser’ Ranveer on Instagram
Bigg Boss 19 Finale Updates
Still not recovered from MC Stan Trauma now another undeserving winner
Dhurandhar Continues With Inflated Numbers - BOI
🎉Happy 22nd Birthday India Forums🎊🎈Born of Stardust, Grown by Us🌟
Honest Opinion on the Finalist Rankings
Gaurav Khanna Wins BB 19
CID Episode 102 - 7th December
CCs Present The Mistletoe Mystery (aka Secret Santa)
Santa’s Missing Words! 🎅🏻✨ - Sign Ups Open
Kavach Mahashivratri FF
10 years of IPKKND - Ek Jashn
Bro Daddy! ~ Sai-Adrija FF ~ Chap 3 on pg 1
Idem i ja na spavanje😳 Carobne snove vam zelim svima❤️ps.Natali nam je nestala odavno,Nats nadam se da si ok😉
Ustajem ranom zorom . Odoh da makar malo odspavam.
Zelim vam laku noc i lepe snove.! ❤️ 🤗
Da, niko..takva im je kultura i vaspitanje..i da bi pratili radnju neke serije prvo trebamo da shvatimo njihove obicaje,njihove prioritete..cinjenica je da su specifican narod..pa posebno nas metod razmisljanja nikako nije isti kao njihov..

Moj muz nikada ne bi ni odgovorio na neku uvredu upucenu meni jer je isuvise pametan da pokazuje emocije i pravi scene u javnosti..A meni ne bi to toliko smetalo,jer onaj ko vredja mene,time vredja samog sebe ..A sto se slucaja tice, ne mislim na konkretno taj sa uvredom,vec na uopste muskarca kao RK, popularan, bogat, zgodan..ali sa svim primesama koje idu uz to..da te smatra vlasnistvom,da te vredja svakog dana,da te otme, da te baca tamo vamo..da ti dolazi pijan kuci u gluvo doba, da ti dovuce devojku u kucu jer ste u svadji..da udara ljude kolima u pijanom stanju,da ti vredja roditelje, sestru, da im upada u kucu u pola noci, da ti kaze da abortiras jer on misli da nije pravo vreme za dete ,da ti ne dozvoljava da radis,osim ako ne moras da spasis njegovu reputaciju, da ti priredi vencanje a onda te ostavi, da te otme a onda te pod pretnjom samoubistvom zadrzi u kuci, da razbija sve po kuci i vice , da mu bivsa devojka zivi pod istim krovom, ..i hiljadu jos stvari..ali seticu se...
Ok, cak sam i to jednom htela da potegnem a nadovezuje se na nju kao licnost. Oni koji postuju svoje roditelje, starije, kumove, bracu, sestre, i celu siru i uzu familiju i komsiluk,kad joj je majka bila ogorcena sto hoce da se sveti RK, kad je ludela , molila, preklinjala, na kraju rekla da za nju vise ne postoji, da li je Madhu ispostovala , radilo se o osveti, najnizem porivu bilo ko da je u pitanju, da li je digla ruke jer kako tako vec je dobila neko zadovoljenje, njegovo priznanje da je ludo voli, nije joj bilo dosta, htela je do kraja da ga ponizi sa sve medijima, publikom i sta uz sv to ide. Gde je tu poslusnost i postovanje prema majci. Da ti ne nabrajam dalje. Koliko je samo lagala sve oko sebe zarad osvete, pa i tu svekrvu,jeste joj se Boze moj srce kidalo ali i dalje je lagala. A onda mora da se dokaze Pabo. Ona je bre licemer najobicniji koji gazi sve druge zarad svog cilja. U cemu se razlikovala od RK ? On bar nije hteo do kraja da je iskoristi kad mu se nudila jer je znao da ce da je sutne,a mogao je i to da uradi jer na kraju bili su muz i zena. A gde je ona povlacila granicu kao zena?
Ok seti se, samo idi pravim redosledom kad nabrajas i za one koji ne gledaju daj objasnjenje, poput toga da mu bivsa devojka zivi pod istim krovom i da pijan dovlaci druge devojke, to sve ima svoje zasto. Ja ne opravdavam, ali kad ti ovako to nabrajas za one koji ne gledaju... pa ne verujem ni da bi poceli da gledaju.😆 A posto je kasno i polako se razilazimo, sve sto se setis, stavi na papir pa ti ja sutra odgovorim kako to ja vidim... iz mog ugla 🤣