Returning of the written off #24 Invited only - Page 69

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.8k

Users

8

6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bikica

Idem i ja na spavanje😳 Carobne snove vam zelim svima❤️
ps.Natali nam je nestala odavno,Nats nadam se da si ok😉

Laku noc Biki..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo[/YOUTUBE]
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ustajem ranom zorom . Odoh da makar malo odspavam.

Zelim vam laku noc i lepe snove.! ❤️ 🤗

Pa badi gde ces, evo skoro ce zora, salim se , sad cu i ja,❤️🤗
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Idem i ja na spavanje😳 Carobne snove vam zelim svima❤️
ps.Natali nam je nestala odavno,Nats nadam se da si ok😉

Laku noc Biki

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da, niko..takva im je kultura i vaspitanje..i da bi pratili radnju neke serije prvo trebamo da shvatimo njihove obicaje,njihove prioritete..cinjenica je da su specifican narod..pa posebno nas metod razmisljanja nikako nije isti kao njihov..

Da upravo tako,ja znam te neke obicaje i kulture raznih naroda,sto je kod nas nepojmljivo i nestvarno,a sto je i za njih nase isto tako nepojmljivo...i razmisljam nesto kako oni gledaju na nasu kulturu,obicaje,ako su imalo upuceni u isto.😉
A sad sam otisla brrr😆
@Dal❤️ Hvala na pesmi ☺️ Obozavam je...taman za laku noc😆
Edited by Bikica - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Jubim te ja,moja draga kumice.
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Moj muz nikada ne bi ni odgovorio na neku uvredu upucenu meni jer je isuvise pametan da pokazuje emocije i pravi scene u javnosti..A meni ne bi to toliko smetalo,jer onaj ko vredja mene,time vredja samog sebe ..A sto se slucaja tice, ne mislim na konkretno taj sa uvredom,vec na uopste muskarca kao RK, popularan, bogat, zgodan..ali sa svim primesama koje idu uz to..da te smatra vlasnistvom,da te vredja svakog dana,da te otme, da te baca tamo vamo..da ti dolazi pijan kuci u gluvo doba, da ti dovuce devojku u kucu jer ste u svadji..da udara ljude kolima u pijanom stanju,da ti vredja roditelje, sestru, da im upada u kucu u pola noci, da ti kaze da abortiras jer on misli da nije pravo vreme za dete ,da ti ne dozvoljava da radis,osim ako ne moras da spasis njegovu reputaciju, da ti priredi vencanje a onda te ostavi, da te otme a onda te pod pretnjom samoubistvom zadrzi u kuci, da razbija sve po kuci i vice , da mu bivsa devojka zivi pod istim krovom, ..i hiljadu jos stvari..ali seticu se...

Ok seti se, samo idi pravim redosledom kad nabrajas i za one koji ne gledaju daj objasnjenje, poput toga da mu bivsa devojka zivi pod istim krovom i da pijan dovlaci druge devojke, to sve ima svoje zasto. Ja ne opravdavam, ali kad ti ovako to nabrajas za one koji ne gledaju... pa ne verujem ni da bi poceli da gledaju.😆 A posto je kasno i polako se razilazimo, sve sto se setis, stavi na papir pa ti ja sutra odgovorim kako to ja vidim... iz mog ugla 🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Ok, cak sam i to jednom htela da potegnem a nadovezuje se na nju kao licnost. Oni koji postuju svoje roditelje, starije, kumove, bracu, sestre, i celu siru i uzu familiju i komsiluk,kad joj je majka bila ogorcena sto hoce da se sveti RK, kad je ludela , molila, preklinjala, na kraju rekla da za nju vise ne postoji, da li je Madhu ispostovala , radilo se o osveti, najnizem porivu bilo ko da je u pitanju, da li je digla ruke jer kako tako vec je dobila neko zadovoljenje, njegovo priznanje da je ludo voli, nije joj bilo dosta, htela je do kraja da ga ponizi sa sve medijima, publikom i sta uz sv to ide. Gde je tu poslusnost i postovanje prema majci. Da ti ne nabrajam dalje. Koliko je samo lagala sve oko sebe zarad osvete, pa i tu svekrvu,jeste joj se Boze moj srce kidalo ali i dalje je lagala. A onda mora da se dokaze Pabo. Ona je bre licemer najobicniji koji gazi sve druge zarad svog cilja. U cemu se razlikovala od RK ? On bar nije hteo do kraja da je iskoristi kad mu se nudila jer je znao da ce da je sutne,a mogao je i to da uradi jer na kraju bili su muz i zena. A gde je ona povlacila granicu kao zena?

Nije ona lagala da bi sebe izvukla ili se svetila, ona je lagala da bi majku postedela bola koji je znala da ce doziveti kada sazna da je RK kidnapovao,da je ucenjuje i da je u njegovoj sobi..a zasluzio je da mu se osveti jer je on nije pustao da zivi..Sta je drugo mogla, da pobegne,gde..opet bi je maltretirao,jurio, otimao,vredjao..nikada ne bi mogla da bude svoja i da nastavi svoj zivot..To je i njena majka uvidela i pustila je..Ali ne lezi vraze,kada nekoga volis,onda zazmuris i na oba oka ako treba, pa zivis s tim covekom jer ne mozes vise bez njega..a ni on bez nje..
Po tvojim recima,ona ispade najgori olos od zene,manipulant, varalica..a nije tako..nije bezgresna,ali nije ni toliko bas losija od nas ostalih smrtnika koji u ljubavi vide samo pomocu ruzicastih naocara..i nije vazno nista drugo kada je on pored nje..sve staje,sve se gasi, postoji samo taj njihov mali svet ..I imaju svadja, i problema i mrze se i vole..ali se uvek vrate jedno drugom jer jedno bez drugog ne mogu da zive..

Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Ok seti se, samo idi pravim redosledom kad nabrajas i za one koji ne gledaju daj objasnjenje, poput toga da mu bivsa devojka zivi pod istim krovom i da pijan dovlaci druge devojke, to sve ima svoje zasto. Ja ne opravdavam, ali kad ti ovako to nabrajas za one koji ne gledaju... pa ne verujem ni da bi poceli da gledaju.😆 A posto je kasno i polako se razilazimo, sve sto se setis, stavi na papir pa ti ja sutra odgovorim kako to ja vidim... iz mog ugla 🤣

Eto vidis...sve sto RK radi ima razlog..isto tako i sve sto Madu radi ima razlog.. uzrocno posledicna reakcija iz bilo kog ugla je tako..😆
Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Nl9WMIPzd6w[/YOUTUBE]

Laku noc

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=eAM2-hg7xJs[/YOUTUBE]
Stephi thumbnail
Nije ona lagala da bi sebe izvukla ili se svetila, ona je lagala da bi majku postedela bola koji je znala da ce doziveti kada sazna da je RK kidnapovao,da je ucenjuje i da je u njegovoj sobi..a zasluzio je da mu se osveti jer je on nije pustao da zivi..Sta je drugo mogla, da pobegne,gde..opet bi je maltretirao,jurio, otimao,vredjao..nikada ne bi mogla da bude svoja i da nastavi svoj zivot..To je i njena majka uvidela i pustila je..Ali ne lezi vraze,kada nekoga volis,onda zazmuris i na oba oka ako treba, pa zivis s tim covekom jer ne mozes vise bez njega..a ni on bez nje..

Dal, kasno je, se m ako hoces da ubijemo topic, nemam nista protiv, kablovska mi pala skroz a net proradio 🤣

Preskocila si deo, majka joj je znala kasnije kakav plan ima i molila je i Sultana da je na bilo koji nacin spreci,mozda si zaboravila, znala je da Madhu hoce 4 kruga oko vatre, nije ni bitno, odoh da spavam,a i tebi se blizi cuvena trojka. Sem rekoh opet ako hoces da ubijemo topic 🤣