Returning of the written off #24 Invited only - Page 57

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.8k

Users

8

6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

Jeste , tacno sam znala da pogledam drugu SA LEVE strane. Dobro je da je samo na toj slici kravata

Pa nije samo na toj ali mi se cini da je za ovu sliku potrebno najmanje zumiranje 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Nataly

I meine hvata nostalgija kao i Smeky 😭... sto se vise priblizava Nova Godina, sve vise i vise...

Pre godinu dana je u ovo vreme bila aktuelna svadba. A i dodela nagrada i njihov ples. Prats je bila prelepa u onoj crvenoj haljini.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Evo ovog decka sto je pevao od Bruna-predivno ,pocinje oko 1.55 min
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ZEpr4A-3bD4[/YOUTUBE]
Edited by Bikica - 12 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Jao meni 🤣 padam vam od smeha🤣
Kuma saskice,slobodno uzmi moju kamericu🤣i zumiraj ,mozda nisu toliko primetni cvetici,verovatno providni😆
A Nadice🤣 "kravata" ma placem sad od🤣

Biki izgleda da se Badi naglo zainteresovala za botaniku. 😆
nn027 thumbnail

Evo ovog decka sto je pevao od Bruna-predivno ,pocinje oko 1.55 min

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ZEpr4A-3bD4[/YOUTUBE]

Fenomenalan decko. 👏
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Jao Natali..kud opet,samo sto jedan dan se malo smirih😭
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
A evo upravo povodom ovog sto je sad Nataly napisala , o nostalgiji jedan clanak, izvuci cu samo deo koji se odnosi na BV, inace je prica o cestim zamenama u Ind. serijama, pa sta je izjavio Vipul Shah , indijski filmski reziser i producent. Hmmm, kad bi svi gledaoci zaista digli ruke od njihovih serija , kao sto oni koji misle svojom glavom i ne dozvoljavaju da ih bilo ko uzima zdravo za gotovo, to i urade ne bi davali ovako nadobudne izjave.

"This kind of female character never lasts long. Lots of cases keep on happening but consumers keep such cases aside and move on. Finally, the show is larger than any individual. People do not worry about all this; of course, they are affected for some time, but that is not the end of the story. It is the show that holds audiences and not the character," he said.

Ovakva vrsta zenskih likova nikad ne traje dugo. mnogo puta se to desava ali potrosaci ostave to po strani i nastave dalje. Ljudi , ne brinu oko toga, naravno utice to na njih neko vreme ali to nije kraj price. Predstava je ta koji drzi publiku a ne lik -rekao je( a ja bih dodala lupio i ostao ziv )

Drawing a parallel to another chart-leading Colors' show, Baalika Vadhu, he said: "In Baalika Vadhu, when Anandi was replaced, people thought the show might go off-air, but if you look at the show now, it is doing extremely well. It is the chart-topper. Add to that, Ganga too has now been replaced so it all depends on a case-to-case basis."

Povlaceci paralelu sa drugom vodecom Colorsovom serijom BV rekao je : U BV kad je Anandi zamenjena , ljudi su mislili da ce serija mozda prestati da se emituje , ali ako pogledate sad seriju, ide joj izuzetno dobro. Rangirana je uvek u vrhu , dodajuci na to da je i Ganga nedavno zamenjena takodje, tako da to sve zavisi od slucaja do slucaja.

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Zaboravila sam pokazati i svoj aparat😆 slaze se uz ves i cvike😉

Biki...malo si mi nestasna ovih dana..😉 Lepo za promenu..
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Hvala Biki. ❤️ Mene zanima. Obavezno procitam svaki put kad napises sadrzaj. 😛

Znaci sada Ernan zna da Marina ima sestru bliznakinju i mozda ce da namesti Damjanu situaciju da bude sa Magdalenom..😕
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Nataly

Dal, iskljuceno...nema sanse da sam se registrovala kod njih...ali sam se dopisivila(PMs) sa jednom bivsom adminkom odavde koja je nedavno presla da radi za Colors, da nije ona ponela moju adresu sa sobom?! 😕

Koja je ta adminka..mozda je znam ? Ne verujem da je to uradila..zasto bi ? Sto je ne pitas ?😲