Duva i kod nas ali nije jak . Zato je leden i reze 😕
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 1st Nov 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Nov 1, 2025 Episode Discussion Thread
BEIJJATI AT PEAKS 1.11
BILLI IN BASKET 2.11
Deepika Alia Atlee Ranveer Janhvi Aryan-Halloween costume Ambani party
🏏India tour of Australia, 2025: AUS vs IND,3rd T20I, Oval🏏
Mitali scene clip : Pret Aatma / Dimaagi bimari
Angad marries Vrinda ; Mihir & Tulsi ka rishta khatam!
🏏A Nation With Billion Dreams, Best Wishes to Our Women in Blue🏏
🏏ICC Women's World Cup 2025: South Africa W vs India W, FINAL🏏
Sushant’s sister has lost her mind completely!
SRK Film Festival SRK Mania
˗ˏˋ ★ Pick Your Team! (Teams Feature) ★ ˎˊ˗
What if............Arjun
E sad koja je Nada?? Ova sa zelenim cipelama,kaisem ili brusom?? 😕🤣
Da, za sad. Padao je juce ali je temperatura bila oko 0 pa se nije zadrzao. Nas specijalitet je suvomrazica. Znas ono -20 sa ledenim vetrom, bez snega.😕
Nema za sad ?😲
Dal kod nas nema snega. Hladno je i vetrovito ali suvo. Morala sam u NS Ovih dana imamo "zabijacku" pa moram poceti sa pripremama.😊
...i sad pocinje odbrojavanje do 15...svaki post po jedna crtica...da me ne iznenade opet lanci, katanci i laserski zraci...😃
Biki, ne znam sta ce biti sa vezbama. Otekli su mi skocni zglobovi bole me i imam problema kad hodam. Sacekacu da vidim hoce li biti sve OK . Ako ovako ostane moracu odustati 😕
Badi, pa red je da malo povucem rucnu da me pristignete. 😊
Sutra i prekosutra cu preko dana biti zauzeta. Sutra mozda i uspem da se javim ali prekosutra necu moci. Znaci druzicemo se uvece. Tako da znate da se odmah javim.
Badi da ne bude zabune nije skitnja u pitanju. Prekosutra imamo "zabijacku"-svinjokolj a sutra imam puno posla oko priprema.
Saznajte koji horoskopski znak je ljubitelj zimskih carolija, a koji da ne ukljucujete u svoje planove za zabavu na snegu.
OVAN
Poto Ovan voli akciju i vrlo je preduzimljiv, ni ovu situaciju nece provesti pisui statuse na Fejsbuku ("Pada sneg" i "Ovo je pogled sa mog prozora"), vec ce na prve pahulje snega izaci na grudvanje i pravljenje Sneska Belica. Ovan uziva u zivotu, nevezano za vremensku prognozu.
BIK
Bik jeste hedonista, ali samo kada je na toplom i sigurnom. U snegu ce uzivati samo uz kamin, toplu cokoladu i film. Uzivae u pogledu kroz prozor, ali nikako nece zeleti da iza'e na grudvanje, tako da nemojte ni pokusavati da ga nagovorite, jer cete se samo uzalud iznervirati.
BLIZANCI
Blizanac je prilagodljiv, tako da podjednako uziva i u suncanju, ali i u grudvanju. Nece prvi inicirati romantinu setnju i uzivanje u sneznim carolijama, ali ce svakako rado prihvatiti poziv i pridruziti vam se.
LAV
Vec u septembru planira skijanje, tako da na prve vesti o snegu, vec ce uveliko biti na nekoj fensi destinaciji i zagrevae se za skijanje ili snoubord. Voli da se dokazuje i takmici, tako da ce i ovo godisnje doba iskoristiti za to.
VAGA
Vaga je spremno docekala prvi sneg: cipele, zimske gume, tople kape, sve je tu. Uvek dobro organizovana i ovo ce docekati spremna, a onda - pravac u prirodu. setnja, cist vazduh, i nakon toga kuvano vino, za njih nema vece radosti.
SKORPIJA
Skorpija obozava sve to je vezano za zimu i zimske sportove. Poto ima izrazen sportski duh i zelju za pobe'ivanjem, jako dobro vlada i zimskim sportovima. Obozava klizanje i skijanje, i jedva ce docekati da se dokaze!
STRELAC
Strelac je vecito dete i avanturista, tako da e jedva docekati da iza'e na grudvanje i gnjavice celo svoje drustvo, dok se svi ne pojave, jer uziva u tome da okuplja ljude. Niko nece vise uzivati u prizoru od 15 odraslih ljudi kako se glupiraju na snegu od Strelca.
JARAC
Zau'ujue je da kao tipian zimski znak, Jarac uopste ne uziva u bilo cemu sto ima veze sa zimom. Tolerisace je, ali nece uzivati u zimskim carolijama. Radije u ovim trenucima sebe zamislja na nekom toplom ostrvu i uveliko planira letovanje.
VODOLIJA
Vodolija ce pasti u ekstazu cim ugleda sneg i isplanirace ceo vikend, ali od tih planova se nista nece ostvariti, jer je Vodolija jednostavno takva. Zapali se, ali vrlo brzo je pro'e volja i ipak ostane ispred tv-a i omiljene serije.

Da, za sad. Padao je juce ali je temperatura bila oko 0 pa se nije zadrzao. Nas specijalitet je suvomrazica. Znas ono -20 sa ledenim vetrom, bez snega.😕